Nová postel - konec spaní po obědě

2008
20.7.17 21:38

Nová postel - konec spaní po obědě

Ahoj. Jdu si pro rady. Od 1.5 roka spi dcera sama v pokojicku. Vse ok. Pisnicka, ponunat, pusa. Zadne dlouhe uspavani. Po obede spi 2-3h. Minuly vikend ve 2.5letech jsme zrusili postylku a smontovali juniorskou postel. Je na ni pysna, dekovala nam!!! Od te doby ale dcera po obede neusne. Jak smyslu zbavena - skace v posteli, kotrmelce, porad chodi curat, napit, prenasi veci, leze ven a zpet.. Vyzkousela jsem uz kdeco - pohadka, pisnicky, lehnout si k ni, nereagovat, zlobit se, vysvetlovat, vratit zpet postylku atd. Loznice mame v podkrovi, litam tam a sem treba 90min a pak to vzdavam. Pokud usne, spala by dlouho. Je fakt unavena. Pred obedem hodinu plaveme v bazenu, aby dobre spala. Ja si po obede lehnout, tak spim hned. Vecerni usinani je ok. Spi ted v lete 20:30-7h. Co mam jeste zkusit? Jak na ni? Sleduju ji na videu, co tam tropi za blbosti, at mohu vcas zasahnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6997
20.7.17 21:43

Snad je to jen prvotní nadšení, které by mohlo časem pominout. Až postel zevšední, může se vše vrátit do starých kolejí.
U nás to funguje tak, že máme předokenní rolety, které na odpolední spaní stáhnu a v místnosti je 100% tma, takže malá z postele nevylézá a během chvilky usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
20.7.17 21:48

Ve 2,5 letech uz dost deti nespi, mozna prave s velkou posteli prisel i vas cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.7.17 21:51

Mě dnes kluk spal po obědě půl hodiny, je mu 9m, takže vůbec nepočítám s tím, že by ve 2,5 chodil spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
20.7.17 21:53

Jedno dítě mi přestalo po obědě spát v 18 měsících, druhé okolo 2.roku, takže možná i tvoje dítě už po obědě spát nepotřebuje. Pokud není večer protivná z nevyspání, tak bych jí nechala být a polední spánek zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
20.7.17 21:53

@dana.dv Pokud ti spala 2-3hod, tak jeste spanek potrebuje. Holt par tzdnu budete sloyite uspavat, bud tam s ni, venuj tomu ten cas. Po hodine v bazenu musi byt uplne vyrizena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.7.17 21:54

Domluvila bych se, že prostě zůstane v pokojíčku a pak bych tam nechodila. Nechce se jí spát, nudí se začne dělat voloviny a v tom okamžiku přijdete a za ty voloviny se jí dostane pozornost, takže se nudí míň a pokračuje. Je možné, že když to prostě vydržíte a nepůjdete tam, tak bude dělat voloviny a pak jí to přestane bavit a raději si lehne a usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.7.17 21:57

@johanka139 Mame zaluzie a zavesy, takze skorotmu. To ji nevadi. Dnes si dala na hlavu kyblik a litala sem a tam poslepu. Pak mi mavala do kamery a udelala kotrmelec na zemi. Nakonec se do kamery snazila trefovat plysakama… Uz jsem nejak nemela energii se tomu rodeu smat :) Jeste me napadlo pohrozit, ze zabavim dudlika. To na ni platilo, kdyz zacala umyslne vylevat piti a jidlo. Zkusim to zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.7.17 22:00
@zoy píše:
Jedno dítě mi přestalo po obědě spát v 18 měsících, druhé okolo 2.roku, takže možná i tvoje dítě už po obědě spát nepotřebuje. Pokud není večer protivná z nevyspání, tak bych jí nechala být a polední spánek zrušila.

Spanek potrebuje. Kdyz neusne, je kveceru uplne vyrizena a leha si na zem. Jet nekam autem, usne pri vyjezdu z garaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
20.7.17 22:02

@dana.dv Nevim, kolik mas deti, pokud jedno a mas ten cas, tak bych si k ni sedla na zem a nedovolila vylezt z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.7.17 22:02
@Ou píše:
Domluvila bych se, že prostě zůstane v pokojíčku a pak bych tam nechodila. Nechce se jí spát, nudí se začne dělat voloviny a v tom okamžiku přijdete a za ty voloviny se jí dostane pozornost, takže se nudí míň a pokračuje. Je možné, že když to prostě vydržíte a nepůjdete tam, tak bude dělat voloviny a pak jí to přestane bavit a raději si lehne a usne.

Lita do koupelny na nocnik. Vcera natahla toaletak az do pokojicku… Nechci ji tam zamykat. Nereagovat jsem zkousela - dosla si pro me o patro niz a dala mi pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
20.7.17 22:06

Treba se srovna casem sama. Ja bych zase radeji, kdyby vydrzela beze spanku ve 2,5 letech, jak mam planovat nejaky vylet. Kdyz nespu pres den pretahne se a pak strasne breci hystericky prerusovane celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.7.17 22:07
@Cuddy píše:
@dana.dv Nevim, kolik mas deti, pokud jedno a mas ten cas, tak bych si k ni sedla na zem a nedovolila vylezt z postele.

Dite mame jen jedno. Taky jsem to zkousela u ni zustat. Chce po chvilce curat, kakat. Vetsinou do nocniku fakt krupne, takze nekeca. Rozfazuje si to fikane po troskach, aby za chvilku sla zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
20.7.17 22:09
@Ou píše:
Domluvila bych se, že prostě zůstane v pokojíčku a pak bych tam nechodila. Nechce se jí spát, nudí se začne dělat voloviny a v tom okamžiku přijdete a za ty voloviny se jí dostane pozornost, takže se nudí míň a pokračuje. Je možné, že když to prostě vydržíte a nepůjdete tam, tak bude dělat voloviny a pak jí to přestane bavit a raději si lehne a usne.

Ja mam vyhodu, ze jsem mala, uspavam u ni v male posteli :lol: ja ji tam neudrzim, bude litat po pokoji a delat tam bordel, zkousela jaem to po dobrem i po zlem, stejne nakonec z pokojiku vylezla :roll: a zase nemuzu experimentocat do pulnoci, kdyz rano musime brzo vstavat, takze uspim u ni v postylce a je klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
20.7.17 22:11

@dana.dv Ok, curat a kakat. Ale nic jineho, zadne jidlo, zadne piti, kdyz se spi, tak se spi. Zase si z tebe nemuzu delat dobry den, mavat ti do kamery a rohazovat toaletak. Sice je to takto jak to pises dost humorne, ale ty potrebujes, aby spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí