Nová střecha - družstevní byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
2.4.19 16:06

@Hroznej puberťák Aha, díky, to jsem nevěděla, nikdy jsem se s tím nesetkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
2.4.19 16:12
@Ba-stet píše:
@Hroznej puberťák Aha, díky, to jsem nevěděla, nikdy jsem se s tím nesetkala :think:

No to já předtím taky ne, ale řeším pro ně technické věci a občas je to fakt legrace :mrgreen: Naštěstí se historicky celkem znaj a docela fungujou.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
2.4.19 16:31

P.S. ad ten pozemek, to taky není úplná výjimka, bylo dost baráků, co se privatizovaly jen jako barák a pozemek pod nimi zůstal města, či ještě hůř se vrátil někomu v restituci, a čím později se to řešilo, tím krvavější peníze ten odkup pak stál. Kdysi jsme to taky měli v širší rodině, dost se to vleklo, ani nevím, jak ten odkup pak dopadl, dřív se stihli odstěhovat.

• Citovat
  • Upravit
18177
2.4.19 17:08
@Hroznej puberťák píše:
P.S. ad ten pozemek, to taky není úplná výjimka, bylo dost baráků, co se privatizovaly jen jako barák a pozemek pod nimi zůstal města, či ještě hůř se vrátil někomu v restituci, a čím později se to řešilo, tím krvavější peníze ten odkup pak stál. Kdysi jsme to taky měli v širší rodině, dost se to vleklo, ani nevím, jak ten odkup pak dopadl, dřív se stihli odstěhovat.

Souhlas, tohle bych řešila jako první!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
2.4.19 19:23
@jkra píše:
jsi z nejakyho levnyho kraje. ja mam SVJ o 57 bytech strecha 4,5 milionu. na fond oprav 26 korun za metr ctverecni.
Jen vymena vodomeru a kalorimetru 430 tisic.
Sprava domu za 162 korun je velmi slusna cena, fond oprav nemaji extra velky.

Pokud by střecha byla za 4,5 mil. tak to by se jí matka už asi nedočkala :mrgreen:
Je tam 11 bytů, z toho jsou 3 garsonky asi 25m2, bydlí tam po jednom, takže na splácení je to dost málo lidí, ale jak píšu, střecha je velká cca 200m2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
15.9.20 21:49

Ahoj, vracím se zpět k diskuzi a to hlavně k tomu, jak dlouho střecha může trvat? Stále nic nevíme, jen že by měli začít asi v červenci, ale vybráno není nic, žádná frma, nebo o tom alespoň nevíme. Já si budu muset najít něco na tu dobu a pěkně mě to štve, budou se dělat dva zbylé vchody, jen odhad cca 400m2 nebo 500m2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
15.9.20 21:52
@jkra píše:
jsi z nejakyho levnyho kraje. ja mam SVJ o 57 bytech strecha 4,5 milionu. na fond oprav 26 korun za metr ctverecni.
Jen vymena vodomeru a kalorimetru 430 tisic.
Sprava domu za 162 korun je velmi slusna cena, fond oprav nemaji extra velky.

Opravdu stála střecha 4,5mil? To taky nehrozí, jen ten milion a půl se splácí 15 let! To už i na baráčku a slušně velkém by vyšla na 400 000 tisíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí