Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak abych se vyjadrila k tematu, tak vlastne nemam slov. Od voleb jsem to jeste nevstrebala…a opravdu velmi se po tomto projevu lidske hlouposti obavam o volbu v lednu ![]()
Jenže co můžeme dělat? Anoisti jsou nenapravitelní a Okamurovci naprosto mimo realitu. ODS těch hlasů už moc nepřibude, do prava to tady prostě moc nefrčí. Navíc se trochu bojím, co jim udělá případné bratříčkování s TOP, když si do čela zvolili Pospíšila. Pro příští volby není vyloučená ani koalice KDU a STAN. Socani jsou zatím tajemní jako hrad v karpatech. Piráti zatím neurazili, ale ani nenadchli, ale alespoň nepochlebují Babišovi. I když při volbě předsedy sněmovny jsem to jejich počínání moc nepochopila ![]()
@saadet píše:jezis dekuju, miniputina nahrazuju tímto
viď, to je moje nejoblíbenější ![]()
@MisaHanuska píše:
Jenže co můžeme dělat? Anoisti jsou nenapravitelní a Okamurovci naprosto mimo realitu. ODS těch hlasů už moc nepřibude, do prava to tady prostě moc nefrčí. Navíc se trochu bojím, co jim udělá případné bratříčkování s TOP, když si do čela zvolili Pospíšila. Pro příští volby není vyloučená ani koalice KDU a STAN. Socani jsou zatím tajemní jako hrad v karpatech. Piráti zatím neurazili, ale ani nenadchli, ale alespoň nepochlebují Babišovi. I když při volbě předsedy sněmovny jsem to jejich počínání moc nepochopila
Do budoucna katastrofa, co? To jsou vyhlídky
@terinka4444 píše:
Do budoucna katastrofa, co? To jsou vyhlídky
Tak asi budeme muset sebrat odvahu a udělat nějaké ženské hnutí za pravdu a lásku, která vždy zvítězí nad lží a nenávistí ![]()
@MisaHanuska píše:
Tak asi budeme muset sebrat odvahu a udělat nějaké ženské hnutí za pravdu a lásku, která vždy zvítězí nad lží a nenávistí
no já si nejsem jistá, že mám na politiku ještě nějakou duševní sílu byla jsem v regionální a je to dost tvrdý boj s větrnými mlýny
ale pokud založíš hnutí, máš mlj hlas ![]()
Se toho tady v té maskulinní společnosti docela bojím
Navíc jsem v pořád pro mě cizím městě, tam kde jsem vyrostla už bych to možná udělala.
Navíc jsem takový chameleon. V podstatě jsem pravicově smýšlející jedinec, jen momentálně se čtyřma dětma doma, tak to vnímám trošku levicověji. Zároveň mám v uplynulých letech osobní zkušenost s hospici a vůbec paliativní péčí a to je tady v tak zoufalém stavu, že se divím, že si tady z toho ještě nikdo neudělal volební téma.
Přidávám se k mimozemšťanům z jiné galaxie. Pitomá snad úplně nejsem, ale to, co se děje je mimo mé rozumové chápání a vnímání světa.
S prezidentem ještě nevím, určitě ne MZ a Horáček (fakt hazard nebrat). Dál ![]()
@Gnaar to nebude o vzteku. Spíš o tom, že se nám tu vplížila oligarchie a to je dost průšvih. Jestli tohle nevidíš, tak mi je Tě líto.
@MisaHanuska píše:
@Keyllah Bylo by ideální, kdyby se k tomu postavil jako chlap a řekl..ok, vyhrál jsem volby, ale než se očistím, ať to tady zatím řídí někdo jiný. Pokud by to bylo tak čisté, jak s Faltýnkem tvrdí, tak nevidím sebemenší důvod, proč to neudělat.
A co by to vyřešilo? tejně by každý řval, že jsou tam jenom loutky a on v pozadí je řídí. protože jeho odpůrci chtějí prostě Babiše v base, ideálně mrtvého.
A ještě jsem nezažila, aby se předseda kterékoliv strany vzdal mandátu s tím, že - přece vyhrálo ODS, ne Klaus! Chá chá!
@MisaHanuska píše:
@terinka4444 Mně ty jejich lži fakt už lezou krkem. A největší perla byla to oslovení k vládnutí podané ODS přímo v PS, když jim nezvolili Fialu. To už jsem šla fakt do kolenPrý my jsme připraveni jednat o vládě, dohromady máme 103. Já bych mu v ten moment takovou jednu vypálila ala Macek aby se probral, blbeček
No nevyčítali mu tu diskutující, že ODS ani neoslovil? takže tohle mluví za všechno - osloví, je to špatně, neosloví, je to špatně. Prostě jsou odpůrci AB totálně mimo. Jste tak zaslepení tou nenávistí, že i ten Babiš je proti vám celkem tolerantní člověk.
@Tinuvien píše:
@Gnaar to nebude o vzteku. Spíš o tom, že se nám tu vplížila oligarchie a to je dost průšvih. Jestli tohle nevidíš, tak mi je Tě líto.
Lítost si šetři pro své nešťastné názorové souputníky.
Průplach Augiášova chléva začíná.
@Emimin7 píše:
Dneškem tedy započal první pětiletý plán budování Agrofertu.
Viděl jsem to jmenování. Co to tam Zeman žvatlal o nenávistné kampani proti ANO? Neměl by být spíš nestranný? Hnus. Prezident šel asi příkladem a plnil své patolízalství na 110%.
Zrovna tohle je projev nejvyšší tolerance, že? jak se lišíš od Zemana?
Jo nejsi prezident, ale nymyslím si, že tolerance je výsadou prezidentů - anebo jejich povinností. A fakt je, řže té nenávisti bylo a je strašně moc. Čiré nenávisti. Vlatsně to jediné mají ty „demokratické“ spolky společné - nenávist k AB.
@inkakřivák píše:
No nevyčítali mu tu diskutující, že ODS ani neoslovil? takže tohle mluví za všechno - osloví, je to špatně, neosloví, je to špatně. Prostě jsou odpůrci AB totálně mimo. Jste tak zaslepení tou nenávistí, že i ten Babiš je proti vám celkem tolerantní člověk.
Fiala nakonec korýtko dostal, vybrečel si ho. Tak už jim ho bylo tak líto, že mu to nakonec dali.
Proč ODSáci brečí? Chtěli do opozice? Chtěli, tak na co si stěžují?