Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12156
6.12.17 17:12

Jinak abych se vyjadrila k tematu, tak vlastne nemam slov. Od voleb jsem to jeste nevstrebala…a opravdu velmi se po tomto projevu lidske hlouposti obavam o volbu v lednu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.12.17 17:21

Jenže co můžeme dělat? Anoisti jsou nenapravitelní a Okamurovci naprosto mimo realitu. ODS těch hlasů už moc nepřibude, do prava to tady prostě moc nefrčí. Navíc se trochu bojím, co jim udělá případné bratříčkování s TOP, když si do čela zvolili Pospíšila. Pro příští volby není vyloučená ani koalice KDU a STAN. Socani jsou zatím tajemní jako hrad v karpatech. Piráti zatím neurazili, ale ani nenadchli, ale alespoň nepochlebují Babišovi. I když při volbě předsedy sněmovny jsem to jejich počínání moc nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 17:25
@saadet píše: :mrgreen: jezis dekuju, miniputina nahrazuju tímto :palec:

viď, to je moje nejoblíbenější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 17:26
@MisaHanuska píše:
Jenže co můžeme dělat? Anoisti jsou nenapravitelní a Okamurovci naprosto mimo realitu. ODS těch hlasů už moc nepřibude, do prava to tady prostě moc nefrčí. Navíc se trochu bojím, co jim udělá případné bratříčkování s TOP, když si do čela zvolili Pospíšila. Pro příští volby není vyloučená ani koalice KDU a STAN. Socani jsou zatím tajemní jako hrad v karpatech. Piráti zatím neurazili, ale ani nenadchli, ale alespoň nepochlebují Babišovi. I když při volbě předsedy sněmovny jsem to jejich počínání moc nepochopila :nevim:

Do budoucna katastrofa, co? To jsou vyhlídky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.12.17 17:33
@terinka4444 píše:
Do budoucna katastrofa, co? To jsou vyhlídky

Tak asi budeme muset sebrat odvahu a udělat nějaké ženské hnutí za pravdu a lásku, která vždy zvítězí nad lží a nenávistí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 17:35
@MisaHanuska píše:
Tak asi budeme muset sebrat odvahu a udělat nějaké ženské hnutí za pravdu a lásku, která vždy zvítězí nad lží a nenávistí :jazyk:

no já si nejsem jistá, že mám na politiku ještě nějakou duševní sílu byla jsem v regionální a je to dost tvrdý boj s větrnými mlýny :zed: ale pokud založíš hnutí, máš mlj hlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.12.17 17:46

Se toho tady v té maskulinní společnosti docela bojím :mrgreen: Navíc jsem v pořád pro mě cizím městě, tam kde jsem vyrostla už bych to možná udělala.
Navíc jsem takový chameleon. V podstatě jsem pravicově smýšlející jedinec, jen momentálně se čtyřma dětma doma, tak to vnímám trošku levicověji. Zároveň mám v uplynulých letech osobní zkušenost s hospici a vůbec paliativní péčí a to je tady v tak zoufalém stavu, že se divím, že si tady z toho ještě nikdo neudělal volební téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.12.17 18:05

Přidávám se k mimozemšťanům z jiné galaxie. Pitomá snad úplně nejsem, ale to, co se děje je mimo mé rozumové chápání a vnímání světa.
S prezidentem ještě nevím, určitě ne MZ a Horáček (fakt hazard nebrat). Dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:06

Zábavné téma, Havloidi můžou puknout vzteky :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.12.17 18:12

@Gnaar to nebude o vzteku. Spíš o tom, že se nám tu vplížila oligarchie a to je dost průšvih. Jestli tohle nevidíš, tak mi je Tě líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79950
6.12.17 18:12
@MisaHanuska píše:
@Keyllah Bylo by ideální, kdyby se k tomu postavil jako chlap a řekl..ok, vyhrál jsem volby, ale než se očistím, ať to tady zatím řídí někdo jiný. Pokud by to bylo tak čisté, jak s Faltýnkem tvrdí, tak nevidím sebemenší důvod, proč to neudělat.

A co by to vyřešilo? tejně by každý řval, že jsou tam jenom loutky a on v pozadí je řídí. protože jeho odpůrci chtějí prostě Babiše v base, ideálně mrtvého.
A ještě jsem nezažila, aby se předseda kterékoliv strany vzdal mandátu s tím, že - přece vyhrálo ODS, ne Klaus! Chá chá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79950
6.12.17 18:15
@MisaHanuska píše:
@terinka4444 Mně ty jejich lži fakt už lezou krkem. A největší perla byla to oslovení k vládnutí podané ODS přímo v PS, když jim nezvolili Fialu. To už jsem šla fakt do kolen :zed: Prý my jsme připraveni jednat o vládě, dohromady máme 103. Já bych mu v ten moment takovou jednu vypálila ala Macek aby se probral, blbeček :mrgreen:

No nevyčítali mu tu diskutující, že ODS ani neoslovil? takže tohle mluví za všechno - osloví, je to špatně, neosloví, je to špatně. Prostě jsou odpůrci AB totálně mimo. Jste tak zaslepení tou nenávistí, že i ten Babiš je proti vám celkem tolerantní člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:15
@Tinuvien píše:
@Gnaar to nebude o vzteku. Spíš o tom, že se nám tu vplížila oligarchie a to je dost průšvih. Jestli tohle nevidíš, tak mi je Tě líto.

Lítost si šetři pro své nešťastné názorové souputníky. :mrgreen: Průplach Augiášova chléva začíná.

https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79950
6.12.17 18:18
@Emimin7 píše:
Dneškem tedy započal první pětiletý plán budování Agrofertu.
Viděl jsem to jmenování. Co to tam Zeman žvatlal o nenávistné kampani proti ANO? Neměl by být spíš nestranný? Hnus. Prezident šel asi příkladem a plnil své patolízalství na 110%.

Zrovna tohle je projev nejvyšší tolerance, že? jak se lišíš od Zemana?
Jo nejsi prezident, ale nymyslím si, že tolerance je výsadou prezidentů - anebo jejich povinností. A fakt je, řže té nenávisti bylo a je strašně moc. Čiré nenávisti. Vlatsně to jediné mají ty „demokratické“ spolky společné - nenávist k AB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:19
@inkakřivák píše:
No nevyčítali mu tu diskutující, že ODS ani neoslovil? takže tohle mluví za všechno - osloví, je to špatně, neosloví, je to špatně. Prostě jsou odpůrci AB totálně mimo. Jste tak zaslepení tou nenávistí, že i ten Babiš je proti vám celkem tolerantní člověk.

Fiala nakonec korýtko dostal, vybrečel si ho. Tak už jim ho bylo tak líto, že mu to nakonec dali. :mrgreen: Proč ODSáci brečí? Chtěli do opozice? Chtěli, tak na co si stěžují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová