Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák Pokud by se choval státotvorně tak ano. Vítězem voleb je ANO, nikoli Babiš.
@Emimin7 píše:
Poslední dobou jsem to moc nesledoval. Nevíte, jak to je/bude se znovuvydáním Babiše a Faltýnka ke stíhání?
Jedni prohlásili, že budou souhlasit, jen pokud ta žádost bude obsahově stejná. Jiní prohlásili, že by se jich dotklo, kdyby ta žádost byla stejná a nesouhlasili by
tak si v tom kocourkově vyber
já doufám, že ho vydají a věc se nějakým způsobem dotáhne do konce.
@MisaHanuska píše:
@Emimin7 Mandátový a imunitní výbor buď doporučí nebo nedoporučí vydání. Vzhledem k prozatím ustálenému hlasovaní spíše nedoporučí. A pak sněmovna. Zatím hlasovalo ANO, KSČM a SPD vždy spolu. Pokud tedy mandátový a imnunitní výbor doporučí těmto stranám nevydávát, tak nevydají. U ostatních jsem si 100% jistá, že budou hlasovat pro vydání.
Je to trága…neměl by on sám souhlasit s vydáním, aby se věc vyšetřila a jeho jméno bylo očištěno?
někde jsem něco takového četla…ale zase jen on sám ví, jak to bylo, tak jestli se bojí…
@MisaHanuska píše:
@terinka4444 Tak třeba se tady probudí protizemanovské jádro a pokud bude na hradě nekdo jiný…smysl by to mělo
no tak já se nevzdávám naděje a doufám, že k tomuhle dojde, a že se ani jednomu nevyplatí ten plán, Zeman to dobře spočítal, slíbil mu druhý pokus, ale ten přijde až po volbách, aby si ho přeci jen držel v šachu. No a já doufám, že pokud Zeman projde do druhého kola, že se to jádro probudí a smete ho.
@Keyllah Bylo by ideální, kdyby se k tomu postavil jako chlap a řekl..ok, vyhrál jsem volby, ale než se očistím, ať to tady zatím řídí někdo jiný. Pokud by to bylo tak čisté, jak s Faltýnkem tvrdí, tak nevidím sebemenší důvod, proč to neudělat.
@terinka4444 Musí se probudit už dřív. Naštěstí to teď vypadá, že by se mohli všichni kromě Haniga postavit za kandidáta, co půjde proti MZ. A to by co se hlasů týká mělo stačit.
@Keyllah píše:
Je to trága…neměl by on sám souhlasit s vydáním, aby se věc vyšetřila a jeho jméno bylo očištěno?někde jsem něco takového četla…ale zase jen on sám ví, jak to bylo, tak jestli se bojí…
no měli to ve stanovách, ne? Teď řekli, že se stanovama nebudou řídit, rpotože je to účelovkaaaa
Okamura řekl, že pokud nebude žádost jiná, budou hlasovat pro vadání, cha cha, jestli bude Okamura hlasovat pro vydání, snám špenát, no a komunisti? Ti jsou konečně u moci, ti ho nedají.
@MisaHanuska píše:
@Keyllah Bylo by ideální, kdyby se k tomu postavil jako chlap a řekl..ok, vyhrál jsem volby, ale než se očistím, ať to tady zatím řídí někdo jiný. Pokud by to bylo tak čisté, jak s Faltýnkem tvrdí, tak nevidím sebemenší důvod, proč to neudělat.
@terinka4444 píše:
no měli to ve stanovách, ne? Teď řekli, že se stanovama nebudou řídit, rpotože je to účelovkaaaaOkamura řekl, že pokud nebude žádost jiná, budou hlasovat pro vadání, cha cha, jestli bude Okamura hlasovat pro vydání, snám špenát, no a komunisti? Ti jsou konečně u moci, ti ho nedají.
problém je, že myslím komunisté hlásili, že pokud bude žádost stejná, tak se jich to teda nelibě dotkne…teda moc si nedokážu představit, jak by v reálu mohla být obsahově jiná? Že by další kauza? netuším co tím chtěli básníci říct
to, že by se nechal dobrovolně vydat si snad nemyslí už ani jeho voliči, ne? ![]()
@MisaHanuska píše:
@terinka4444 Musí se probudit už dřív. Naštěstí to teď vypadá, že by se mohli všichni kromě Haniga postavit za kandidáta, co půjde proti MZ. A to by co se hlasů týká mělo stačit.
Poptávala jsem se v rodině, okolí, práci a většina z nás bude v prvém kole volit různě, ale ve druhém naprosto totožně proti M. Z. Jediné nebezpečí vidím v tom, že plno lidí je teď znechuceno z toho, co se na politické scéně děje, že k volbám raději ani nepůjdou ![]()
@terinka4444 Mně ty jejich lži fakt už lezou krkem. A největší perla byla to oslovení k vládnutí podané ODS přímo v PS, když jim nezvolili Fialu. To už jsem šla fakt do kolen
Prý my jsme připraveni jednat o vládě, dohromady máme 103. Já bych mu v ten moment takovou jednu vypálila ala Macek aby se probral, blbeček ![]()
@Keyllah Já si naopak myslím, že to, co teď v souvislosti s vládou vyvádí MZ by tu protizemanovskou gardu mohlo pozvednout. A pořád je tady víc lidí, kteří egocentristu Babiše nevolilo než volilo ![]()
@MisaHanuska píše:
@terinka4444 Mně ty jejich lži fakt už lezou krkem. A největší perla byla to oslovení k vládnutí podané ODS přímo v PS, když jim nezvolili Fialu. To už jsem šla fakt do kolenPrý my jsme připraveni jednat o vládě, dohromady máme 103. Já bych mu v ten moment takovou jednu vypálila ala Macek aby se probral, blbeček
hrozný, prostě neuvěřitelný, my tady na to vždycky s manželem zíráme fakt s hubou s prominutím dokořán a nevěříme, co slyšíme nebo čteme
@MisaHanuska píše:
@Keyllah Já si naopak myslím, že to, co teď v souvislosti s vládou vyvádí MZ by tu protizemanovskou gardu mohlo pozvednout. A pořád je tady víc lidí, kteří egocentristu Babiše nevolilo než volilo
Půlka rodiny volit nešla, někteří byli pryč, jiní indisponovaní a část byla znechucená…ale to si piš, že teď je k urně dotlačím, už i s babičkou o holích jsem domluvená ![]()
@Keyllah no, já doufám, že to tak bude, protože proti Zemanovi je nevole veliká na druhé straně, a doufám, že odpůrců je dost, takže ve druhém kole to půjdou hodit prostě druhému kandidátovi a budou volit proti Zemanovi. A že nás bude dost a dost.