Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
6.12.17 15:35

@terinka4444 My doma často vedeme polemiku, co od zkorumpovaného miliardáře čekají ta stáda levicových voličů. Je to postavené naprosto na hlavu. Kam dali ti socanští voliči tu trochu rozumu, kterou ještě měli? A vadí mi i ta nepřipravenost. Když to říkal před čtyřma rokama, tak ok. Ale po čtyřech letech ve vládě se zmohl jen na to, že opsal programy všech ostatních a teď bude tvrdit, jaký mají názorový průnik :mrgreen: :zed: A oni mu to pořád baští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41050
6.12.17 15:37
@terinka4444 píše:
hrozný, prostě neuvěřitelný, my tady na to vždycky s manželem zíráme fakt s hubou s prominutím dokořán a nevěříme, co slyšíme nebo čteme

Já jsem to tak mírně počítala -) z mých cca 20 kolegů a blízkých přátel jsme se všichni shodli na jednom -) jen ne komunisti, ANO, nebo Okamura a jinak jsme volili napříč spektrem od Pirátů po TOPku. Si dokážeš představit jak teď koukáme :-))) jinak jsem se bavila s jednou rodinou z vedlejší vesnice, která celá volila Okamuru. Zajímalo mě proč, co je tam na jejich volebním programu zaujalo a oni ho ani nečetli, vůbec nic o něm nevěděli! Jen z nich vypadlo, že on je přece proti těm uprchlíkům a hezky mluví v TV…ááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41050
6.12.17 15:39
@terinka4444 píše:
@Keyllah no, já doufám, že to tak bude, protože proti Zemanovi je nevole veliká na druhé straně, a doufám, že odpůrců je dost,takže ve druhém kole to půjdou hodit prostě druhému kandidátovi a budou volit proti Zemanovi. A že nás bude dost a dost.

Taky si myslím, sice mě trochu zajímá kdo bude protikandidát, ale beru asi pomalu každýho…ne asi, ale určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.12.17 15:40

@Keyllah Já si trochu myslím, že ta uprchlická témata už usnula, takže Okamura by šel s hlasy docela dolů, pokud by byly nové volby. Ale koho by ti lidi potom volili, kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.12.17 15:42

Ženy a koho se chystáte volit v prezidentských?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 15:46
@Keyllah píše:
Já jsem to tak mírně počítala -) z mých cca 20 kolegů a blízkých přátel jsme se všichni shodli na jednom -) jen ne komunisti, ANO, nebo Okamura a jinak jsme volili napříč spektrem od Pirátů po TOPku. Si dokážeš představit jak teď koukáme :-))) jinak jsem se bavila s jednou rodinou z vedlejší vesnice, která celá volila Okamuru. Zajímalo mě proč, co je tam na jejich volebním programu zaujalo a oni ho ani nečetli, vůbec nic o něm nevěděli! Jen z nich vypadlo, že on je přece proti těm uprchlíkům a hezky mluví v TV…ááááááá

no, já znám taky voliče Okamury, nikdo z nich jejich program nečetl ale o je proti uprchlíkům, oni jsou taky proti uprchlíkům, tak ho volili. No a Znám voliče Babiše a toho volili, protože těm buržoustským podnikatelům šlape na kuří oka. Jo a prý co, že si vzal 50milionů, vždyť to šlo z Bruselu a je moc šikovný, že se mu podařilo takhle ten Brusel převést, no a doma, prostě je to úspěšný podnikatel, což se trošku tluče s tou závistí ostatním podnikatelům, ale co už :mrgreen: jo a ten stejný člověk, hele potřebuju kupovat novou vrtačku, že bys ji koupila ty, dala do jakože do firmy a já to měl levnější o DPH, jsme se s manželem na sebe podívali, dostali záchvat smíchu a sdělili mu, že to ne, že s tím by Andy Čerpač ( to je nejkrásnější výraz, co jsem kdy slyšela) určitě nesouhlasil, tak s námi nemluví náš rodiny volič ANO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41050
6.12.17 15:52
@terinka4444 píše:
no, já znám taky voliče Okamury, nikdo z nich jejich program nečetl ale o je proti uprchlíkům, oni jsou taky proti uprchlíkům, tak ho volili. No a Znám voliče Babiše a toho volili, protože těm buržoustským podnikatelům šlape na kuří oka. Jo a prý co, že si vzal 50milionů, vždyť to šlo z Bruselu a je moc šikovný, že se mu podařilo takhle ten Brusel převést, no a doma, prostě je to úspěšný podnikatel, což se trošku tluče s tou závistí ostatním podnikatelům, ale co už :mrgreen: jo a ten stejný člověk, hele potřebuju kupovat novou vrtačku, že bys ji koupila ty, dala do jakože do firmy a já to měl levnější o DPH, jsme se s manželem na sebe podívali, dostali záchvat smíchu a sdělili mu, že to ne, že s tím by Andy Čerpač ( to je nejkrásnější výraz, co jsem kdy slyšela) určitě nesouhlasil, tak s námi nemluví náš rodiny volič ANO :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 15:55
@MisaHanuska píše: Ženy a koho se chystáte volit v prezidentských?

to ještě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.12.17 16:15

@terinka4444 Andrej Babiš- FB

Pan prezident mě právě jmenoval premiérem. Řeknu vám, že cítím velkou pokoru. Zodpovědnost. Naději. A taky se vám přiznám, že trošku stres. A za týden přijde na řadu vláda. Naše Vláda pro lepší Česko bude konečně pracovat jako jeden tým. Bez nekonečného koaličního dohadování a handrkování. A hlavně - budeme investovat do lidí, do budoucnosti, do našich dětí. A chci taky poděkovat vám všem, kdo jste nám dali hlas ve volbách, kdo jste nám věřili a věříte, a taky vám všem, kdo jste pomáhali, od začátku, až po ten dnešní den. Díky moc

Kuwa, jedno oko nezustalo suche. :,( slzim dojetim (kdybych nevedela kdo je za klavesnici)
Ten premier, co krade pro lidi od zleho Bruselu

• Citovat
  • Upravit
69235
6.12.17 16:23
@Mango_Lassi píše:
@terinka4444 Andrej Babiš- FB

Pan prezident mě právě jmenoval premiérem. Řeknu vám, že cítím velkou pokoru. Zodpovědnost. Naději. A taky se vám přiznám, že trošku stres. A za týden přijde na řadu vláda. Naše Vláda pro lepší Česko bude konečně pracovat jako jeden tým. Bez nekonečného koaličního dohadování a handrkování. A hlavně - budeme investovat do lidí, do budoucnosti, do našich dětí. A chci taky poděkovat vám všem, kdo jste nám dali hlas ve volbách, kdo jste nám věřili a věříte, a taky vám všem, kdo jste pomáhali, od začátku, až po ten dnešní den. Díky moc

Kuwa, jedno oko nezustalo suche. :,( slzim dojetim (kdybych nevedela kdo je za klavesnici)

Budou pracovat bez koaličního dohadování? No prosím tě, a jak jako s 68 poslanci? To snad není pravda tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.12.17 16:36
@terinka4444 píše:
no, já znám taky voliče Okamury, nikdo z nich jejich program nečetl ale o je proti uprchlíkům, oni jsou taky proti uprchlíkům, tak ho volili. No a Znám voliče Babiše a toho volili, protože těm buržoustským podnikatelům šlape na kuří oka. Jo a prý co, že si vzal 50milionů, vždyť to šlo z Bruselu a je moc šikovný, že se mu podařilo takhle ten Brusel převést, no a doma, prostě je to úspěšný podnikatel, což se trošku tluče s tou závistí ostatním podnikatelům, ale co už :mrgreen: jo a ten stejný člověk, hele potřebuju kupovat novou vrtačku, že bys ji koupila ty, dala do jakože do firmy a já to měl levnější o DPH, jsme se s manželem na sebe podívali, dostali záchvat smíchu a sdělili mu, že to ne, že s tím by Andy Čerpač ( to je nejkrásnější výraz, co jsem kdy slyšela) určitě nesouhlasil, tak s námi nemluví náš rodiny volič ANO :lol:
:mrgreen: Dobře jim tak ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.12.17 16:55

Dneškem tedy započal první pětiletý plán budování Agrofertu.
Viděl jsem to jmenování. Co to tam Zeman žvatlal o nenávistné kampani proti ANO? Neměl by být spíš nestranný? Hnus. Prezident šel asi příkladem a plnil své patolízalství na 110%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.12.17 16:56
@Emimin7 píše:
Dneškem tedy započal první pětiletý plán budování Agrofertu.
Viděl jsem to jmenování. Co to tam Zeman žvatlal o nenávistné kampani proti ANO? Neměl by být spíš nestranný? Hnus. Prezident šel asi příkladem a plnil své patolízalství na 110%.

je to zkratka lidovy prezident a tak se snazi lidu priblizit preci. To da rozum, ne?

• Citovat
  • Upravit
12156
6.12.17 17:09
@Mango_Lassi píše:
@terinka4444 Andrej Babiš- FB

:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: co dodat. Mas muj obdiv ze to muzes cist. By mi zajimalo kam na to ten Prchal chodi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.12.17 17:10
@terinka4444 píše:
Andy Čerpač ( to je nejkrásnější výraz, co jsem kdy slyšela)

:mrgreen: jezis dekuju, miniputina nahrazuju tímto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová