Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
7.12.17 15:35
@czaky píše:
A to myslis vazne? K cemu pak mame volby, kdyz muze vladnout vlada bez duvery, tzn bez prenesene podpory vetsiny obcanu?A byla by stejne tolerovana napriklad piratska vlada bez duvery? (Dosad kohokoli misto piratu, uvadim je protoze stejne jako ano nejsou tradicni stranou a podle tvych vlastnich preferenci chteji nastolit poradek, transparentnost a antikorupcni prostredi.)

dosadit nemůžu nikoho, jen toho, kdo ty volby vyhrál. A jedna z možností je ta, že může vítěz vládnout bez důvěry. Já si myslím, že vy, kteří nerespektujete vítěze voleb přejete ANO jen to nejhorší. Pokud mě zklamou, příště je volit nebudu. 28 roků čekám na nějakou změnu a pořád se nic nelepší, spíše naopak, tak ať se teď ukáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 15:35
@czaky píše:
A to myslis vazne? K cemu pak mame volby, kdyz muze vladnout vlada bez duvery, tzn bez prenesene podpory vetsiny obcanu?A byla by stejne tolerovana napriklad piratska vlada bez duvery? (Dosad kohokoli misto piratu, uvadim je protoze stejne jako ano nejsou tradicni stranou a podle tvych vlastnich preferenci chteji nastolit poradek, transparentnost a antikorupcni prostredi.)

A s kým tedy má tu vládu sestavit, když všichni chtějí být v opozici? OK, udělejme tedy předčasné volby. Já jsem pro. Potom už Kalousek ani Feri nebudou nadále hyzdit sněmovnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 15:37
@opozice píše:
dosadit nemůžu nikoho, jen toho, kdo ty volby vyhrál. A jedna z možností je ta, že může vítěz vládnout bez důvěry. Já si myslím, že vy, kteří nerespektujete vítěze voleb přejete ANO jen to nejhorší. Pokud mě zklamou, příště je volit nebudu. 28 roků čekám na nějakou změnu a pořád se nic nelepší, spíše naopak, tak ať se teď ukáží.

Jediný program tzv. „demokratického bloku“ je antibabiš. Výprask u voleb jim nestačil, jsou nepoučitelní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.12.17 15:43
@Gnaar píše:
Jediný program tzv. „demokratického bloku“ je antibabiš. Výprask u voleb jim nestačil, jsou nepoučitelní :mrgreen:

lepši slyším na -kalouskův blok- :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 15:50
@Black_Orchids píše:
@Gnaar koukám, že už se nemůžeš dočkat, až nám sem taky pošlou armádu, ustanoví si novou vládu a vyhlásí nám to tvé referendum…

K nám? My už jsme přece dávno kolonií někoho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.12.17 15:56

Včera jsem se koukal na ČT 24 u Tvarůžkové na Horáčka. To je divadelník jako sviňa. Jede na city diváků. si má dobré poradce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
7.12.17 16:00
@axlpol píše:
@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano? :nevim:

NO vidíš - a už se senát snaží. Už žalují u soudu, že je špatný volební systém a znevýhodnuje malé strany. Pěkné, moc pěkné. 6e je znevýhodnuje celých 25 let, to jim nevadilo, ale jak jde o jejich partaje, šup s tím k soudu. No jo, ale když ten Babiš z nás udělá druhou Severní Koreu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
7.12.17 16:01
@Gnaar
@opozice píše:
lepši slyším na -kalouskův blok- :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.12.17 16:02
@opozice píše:
Než něco napíšeš, použij rozum. Ne ON, ale AB na to řádně dohlídne. On je jen vykonavatel jako ministr. A navíc, jak jsem psal. I AB má kolem sebe spoustu odborníků, je to jen otázka času, až tam bude i peří lítat vzduchem. :mrgreen:

Babis na to, kdyz tak rovnou klekne ;-)))

• Citovat
  • Upravit
28075
7.12.17 16:06
@Mango_Lassi píše:
Babis na to, kdyz tak rovnou klekne ;-)))

nazývejme to každý jak chceme. Hlavně, že už peníze nepůjdou ve zdravotnictví do černé díry. Chce to dobrého hospodáře, aby nebyly rozdíly v nákupu zboží a tím si nemastili kapsu různí zdravotní překupníci. :mrgreen: I když, no není černá díra, jako černá díra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
7.12.17 16:19

Nesouhlasim. Kdyz si domluvi podporu mensinove vlady, nemam problem ho uznat jako premiera… teda mam-osobni, ale uznam ze to svym zpusobem byla vule lidu a ze si za to muzem sami, tim jak jsme volili. Holt demokracie. Takhle sice vyhral, ale je v mensine. Btw kdyby mu tolik slo o vladu s duverou a blaho republiky atd, nechal by se vydat (muj nazor je stejne, ze aktualni kauza je mozna nemoralni, ale legalni), a pak by mensinova vlada ano tu podporu pravdepodobne dostala a babis by do roka byl zpet s oficialne cistym stitem.
Ptat se jestli vam pripada ok podoji EU skvirou v podminkach ve svuj prospech asi cenu nema, ze? Treba ze by priste mohl podojit CR ve svuj prospech? Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.12.17 16:24
@czaky píše:
Nesouhlasim. Kdyz si domluvi podporu mensinove vlady, nemam problem ho uznat jako premiera… teda mam-osobni, ale uznam ze to svym zpusobem byla vule lidu a ze si za to muzem sami, tim jak jsme volili. Holt demokracie. Takhle sice vyhral, ale je v mensine. Btw kdyby mu tolik slo o vladu s duverou a blaho republiky atd, nechal by se vydat (muj nazor je stejne, ze aktualni kauza je mozna nemoralni, ale legalni), a pak by mensinova vlada ano tu podporu pravdepodobne dostala a babis by do roka byl zpet s oficialne cistym stitem.
Ptat se jestli vam pripada ok podoji EU skvirou v podminkach ve svuj prospech asi cenu nema, ze? Treba ze by priste mohl podojit CR ve svuj prospech? Ne?

myslíš, že opozici jde o to, aby za rok ta kauza byla vyřešena? Kdepááák, vůbec ne, bude se to táhnout jako sopel několik roků, aby bylo možné do něj pořád sekat. Až bude nové volební období a prohraje a bude čistý, tak to očištění mu bude prd platné. To je těžké tak pochopit oč tu vlastně jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
7.12.17 16:25
@Gnaar píše:
K nám? My už jsme přece dávno kolonií někoho jiného…

Zrejme si sedim na vedeni, ale koho tim myslite? USA? EU? Nikdo dalsi me nenapada… momentalne se jako kolonialni otrok necitim, pokud vy ano, vymlouvat vam to nebudu, jen me to zajima… ostatne proto jsem zakladala tuhle diskuzi - nechci nic resit, presvedcovat nebo cokoli, jen me zajimaji nazory ostatnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
7.12.17 16:28
@czaky píše:
Ptat se jestli vam pripada ok podoji EU skvirou v podminkach ve svuj prospech asi cenu nema, ze? Treba ze by priste mohl podojit CR ve svuj prospech? Ne?

Celkem souhlas, s tou kauzou uvidíme - nevěřím, že by byl debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.12.17 16:30
@czaky píše:
Zrejme si sedim na vedeni, ale koho tim myslite? USA? EU? Nikdo dalsi me nenapada… momentalne se jako kolonialni otrok necitim, pokud vy ano, vymlouvat vam to nebudu, jen me to zajima… ostatne proto jsem zakladala tuhle diskuzi - nechci nic resit, presvedcovat nebo cokoli, jen me zajimaji nazory ostatnich

nebudu za Gnarra mluvit, ale možná měl na mysli německou kolonii. Po revoluci Němci co mohli, tak u nás „zničili“, vykoupili aby smázli konkurenci a nastoupili nejen na naše trhy, ale i na trhy bývalé RVHP. Dnes jen těžko se znovu vracíme např. na ruské trhy a když tam jede prezident s podnikateli něco vyjednat, tak je trnem nepřející opozice. Vyvrať mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová