Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79840
7.12.17 20:44
@Mango_Lassi píše:
Mně ty estebacke metody jedno nejsou, s mým pojetím demokracie se to příliš neslučuje. Ty to máš jinak, ani mě to nepřekvapuje. Takto se udržuje moc jednoho muže.
Stejně mi není jedno, že se prezident chová jako hulvát a buran. Tobě to jedno je

No tak si udělej taky složky,. ne? zakázané to není. A vůbec, kdo ty jeho složky viděl? ty? Víš co v nich je? Mně to prostě přijde legrační je to něco jako yeti. Nikdo ho neviděl a všichni o tom melou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.12.17 20:48
@inkakřivák píše:
No tak si udělej taky složky,. ne? zakázané to není. A vůbec, kdo ty jeho složky viděl? ty? Víš co v nich je? Mně to prostě přijde legrační je to něco jako yeti. Nikdo ho neviděl a všichni o tom melou.

Já složky o svých spolupracovnících nepotřebuju dělat. To odporuje mým zásadám. Ale chápu, že někdo, kdo potřebuje udržet moc za každou cenu se do takové špíny pouští

• Citovat
  • Upravit
79840
7.12.17 20:51

@Mango_Lassi No dobře, ty je nepotřebuješ, tak je nemáš. Ale upřímně, kdo ty jeho složky viděl? Můžeš mi to prozradit? nebo je to fakt jako s tím yettim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.12.17 20:55
@inkakřivák píše:
@Mango_Lassi No dobře, ty je nepotřebuješ, tak je nemáš. Ale upřímně, kdo ty jeho složky viděl? Můžeš mi to prozradit? nebo je to fakt jako s tím yettim?

Vzhledem k tomu, že mám vystudovanou žurnalistiku a mám svoje spolehlivé zdroje mezi spolužáky, vím na 100%, že složky existují. Víc k tomu psát nebudu. Věřit tomu nemusíš, je to tvoje věc, ale myslím, že to časem stejně vyjde najevo.
Kromě toho jsem se s Babisem bavila osobně a taky mám svůj dojem

• Citovat
  • Upravit
79840
7.12.17 21:05

Víš na 100% - a ten dotyčný je viděl? A ví, co v nich je? prostě mu to Babiš potvrdil, že „tady mám složky s informacemi o svých spolupracovnících a nepřátelích“? Tomu nevěřím, nezlob se, ale at vypadá Babiš jakkoliv, deb. l není. Mám z něj svůj pocit, a rozhodně ne ten, že je hlupák. A spíš bych věřila na to, že spousta jeho odpůrců už neví z které do které a je schopna kecat. Asi tak. Možné je cokoliv, ale neumím si představit, že by někdo krom něj a případně dvou tří nejbližších lidí mohl o něčem takovém vědět. Takže pokud tvůj zdroj nepatří mezi jeho nejbližší, řadím tyto informace do kolonky JPP. Na jednu stranu z něj všichni dělají přímo dábla, na druhou stranu deb.la. To se jednoduše neslučuje. Ale prostě - ty si nech svůj názor, já si nechám svůj a uvidíme. A mimochodem - taky nemám doma složky, teda vlastně jo, mám obrovský archiv a ted řešíme, co s ním. Do kontejneru nelze, blbě to hoří a skartovat, to bych na tom strávila půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.12.17 21:20
@inkakřivák píše:
No tak si udělej taky složky,. ne? zakázané to není. A vůbec, kdo ty jeho složky viděl? ty? Víš co v nich je? Mně to prostě přijde legrační je to něco jako yeti. Nikdo ho neviděl a všichni o tom melou.
…a jak víme, že nemají složky třeba i lidé z „demokratického bloku“?takové složky může mít kdokoli.Ve firmách se to také děje, protože v hlavě se udrží málo, ale papír snese vše :lol: kdo to nedělá, to jej šlechtí, ale děje se to.
Jeden kolega si rozhovory s šéfem nahrával na mobil :lol: :lol: prostě lidi jsou různí, dělají plno věcí, ale nevěřím, že jen AB(pokud to je pravda).Celkem by bylo zajímavé vidět i ostatním"do zákulisí".

Příspěvek upraven 07.12.17 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.12.17 21:20

@inkakřivák taková odpověď se dala čekat. Jinak si zkus zagooglit, Babiš sám něco takového přiznal. Ale je mi jasné, že to budeš zase zlehčovat.
Radši jdu nakoupit nějaké bitcoiny, zrovna klesají. Pá :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6915
7.12.17 21:31
@Mango_Lassi píše:
Vzhledem k tomu, že mám vystudovanou žurnalistiku a mám svoje spolehlivé zdroje mezi spolužáky, vím na 100%, že složky existují. Víc k tomu psát nebudu. Věřit tomu nemusíš, je to tvoje věc, ale myslím, že to časem stejně vyjde najevo.
Kromě toho jsem se s Babisem bavila osobně a taky mám svůj dojem

Já mám zase spolehlivý zdroj spolužáka kamaráda v SíAjEj a ten je strašně zlej. A říkal, že čím víc je zlej, tím líp je placenej. Babiše sleduje už roky. Říkal, že Babiš trhá mouchám křidýlka a krade dětem svačiny. Ale víc k tomu psát nebudu. Věřit tomu nemusíš, ale časem se to stejně provalí :mrgreen: Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.12.17 08:49

Je mi fuk, že je to Babïš. Kdokoli se stejnou minulostí by mi na postu premiéra země prostě vadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79840
8.12.17 09:21

@Gnaar Babiš obchoduje s bílým masem! A nikdo o tom nemluví a já to vím! A jistě!
(Patří mu Vodnanské kuře.)
@MisaHanuska Tohle beru. Žádné osočování ve smyslu on chce to a udělá to a to - vadí mi jeho minulost a hotovo.
@Mango_Lassi Ale já ten archív vážně mám, tři plné skříně, a řeším co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
8.12.17 10:22
@MisaHanuska píše:
Je mi fuk, že je to Babïš. Kdokoli se stejnou minulostí by mi na postu premiéra země prostě vadil.
…jako Stb? ale vždyt soud rozhodl, že nebyl…potom to pro zaujatost svědků pozastavil.Nebo je něco jinak a ušlo mi to? :nevim: takže byl či nebyl, to je pořád otázka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.12.17 11:19

@axlpol Nejen Stb. Znovu to otevřeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79840
8.12.17 12:26

Co vím, tak soud to zrušil proto, že se mu nezdáli hodnověrní svědci z toho důvodu, že byli též členy STB. Ovšem pak je tu veliký problém a měla by se zrušit veškerá rozhodnutí ( nevím ted mne napadá třeba herečka J. B), která rozhodla, že dotyčny člověk byl veden neprávem, nebot to dosvědčili též bývalí členové STB, a tudíž lidé nedůvěryhodní. To je prostě sranda si myslím. Nikdo jiný o tom nic neví, než ti bývalí, ale toto svědčí též o veliké „nezaujatosti“ soudců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
11.12.17 08:27

Kašlete na složky. Pěkný den přeje všem aktivně souložícím párům Jeníček. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 10:49

Mě by zajímalo, co nevoliči ANO očekávají? většinou tady jen každý nadává, poukazuje na všechno, ale co dál?
Ostatní strany zahájily taktiku, že sabotují všechno co ANO udělá. Jasně, snad poprvé v historii drží slovo a lpí na tom, že do vlády s ANO nepůjdou. No, nevím jestli to není trochu málo :lol: :lol: je sice hezké jak si stojí za svým slovem, což přidávám k dobru Babišovi, protože nebýt jeho, tak by byly všechny předvolební slibu fuč :lol: ale lidé je volili, aby něco dělali a nejen stáli na místě jak uražené děti.
Pokud nebude menšinová vláda, co bude? co myslíte že ty ostatní strany chtějí? takhle to dotáhnou na předčasné volby, potom se budou hájit, jak to vlastně nechtěli a zase to hodí na Babiše(že je to jeho vina, že měl odstoupit)přitom ted můžou něco dělat a nedělají. Ovšem podle mě budou předčasné volby pro některé ještě destruktivnější, tak fakt ted nechápu co chtějí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová