Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
14.12.17 17:22
@czaky píše:
@opozice tak nekde se zacit musi, nejsem takovej strelec, abych sla rovnou na poslance, jako spousta jinych :mrgreen:@MisaHanuska Jo tohle dobra diskuze, ta me bavi. Kdyz pominu gnaar tak se tu fakt diskutuje a neutoci a to oba tabory :palec:

Já útočím? A kdepak, prosím Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.12.17 17:26

@opozice Vybočování z tématu je na tomto serveru naprosto běžné a není to kolikrát od věci. Ono souvisí všechno se vším :mrgreen:. Stačí se vrátit k exexpremiérovi, tam už to taky nebylo tolik o politice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
14.12.17 17:39

@Gnaar no na me tvuj projev tak pusobi… rekneme intonace mezi radky… a uplne si nevybavuju, ze bych od tebe cetla nekde neco konkretnejsiho nez ‚upeni havloidu‘ :nevim:… treba aktualne by me zajimalo kde se admini snazi byt multikulti politicky korektni? Fakt jsem nezaznamenala, ze by do nejake politicke debaty zasahovali, vydavali k tomuto tematu denicky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.12.17 17:48
@czaky píše:
@Gnaar no na me tvuj projev tak pusobi… rekneme intonace mezi radky… a uplne si nevybavuju, ze bych od tebe cetla nekde neco konkretnejsiho nez ‚upeni havloidu‘ :nevim:… treba aktualne by me zajimalo kde se admini snazi byt multikulti politicky korektni? Fakt jsem nezaznamenala, ze by do nejake politicke debaty zasahovali, vydavali k tomuto tematu denicky apod.

Tak o tom „úpění“ jsem psal hlavně sem. Protože tento topic od začátku jen po Xté recykluje to, co už bylo mnohokrát probráno v diskuzi o ANO. Takže vše má svůj kontext.

Co se multi kulturnosti adminů týče, poslední případ, co si vzpomínám bylo uzavření topicu o 17. listopadu, případně smazání odkazu na Ortel v „Co právě teď posloucháte“. Ale myslím, že všechny ty zásahy adminů jsou na základě udání nějakého aktivního havloidního donašeče nebo snad ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
14.12.17 18:16

@Gnaar jsem si musela znova precist, s cimze jsem tu diskuzi vlastne zakladala :mrgreen:… a za nesouhlasem s vyberem ministra zdravotnictvi si stale stojim. A jestli ostatni recykluji to co rekli jinde? To plati jiste pro oba tabory. Me se treba na tomto konkretnim pripade nelibi, ze si do ust beres jmeno cloveka davno mrtveho, o kterem nikdo nemuze s jistotou vedet, jak by se k dnesnim tematum stavel. Mozna antibabisovci by bylo priznacnejsi oznaceni… nebo oblibene slunickari, i kdyz me tohle zobecnovani a hazeni do jednoho zkratka pytle vadi v jakemkoli smeru. Pochybuji, ze by skalni havlovi priznivci hajili strany top09 ci ods… a co se tyka donaseni - to byla domena spis komunistu nez ‚havloidu‘ ne? ;)

Ale dik za vysvetleni o uzavreni doskuze ani mazani ortela jsem netusila… prosimte co se na 17. resilo, ze to zavreli 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.12.17 18:33

@czaky OK, co se „havloidů“ týče, to je třeba Svěrák, bývalý člen KSČ, podepsal antichartu atd. A tihle potom kritizují nejvíc.

No 17. listopad zavřeli protože 1. pro cinkače klíčema to tam začalo vypadat dost bledě a dostávali tam docela výprask. 2. někteří demokrati (obzvláště jeden čechoameričan) to nesli dost špatně a začali nadávat svým názorovým oponentům nepublikovatelnými výrazy, takže to tam admini radši zavřeli aby sluníčkářům nepraskla cévka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 18:47
@MisaHanuska píše:
Abychom se zase vrátily k tématu :mrgreen: Myslíte, že tato vláda dostane důvěru?
…já myslím, že nedostane a ted nevím, zda je Babiš tak vykutálený a má na druhé kolo nějaká esa v rukávu či jiný postup(třeba nabídky co se nedají odmítnout pro demokratický blok atd.) :nevim: možná překvapí.
No a jestli to nevyjde ani potom, tak to dotáhou na předčasné volby a budeme tam kde předtím, jen budou lidi více nas..aní.
Opět budou útoky jak za to všechno může Babiš, jak ty drahé předčasné volby způsobil on :roll:tak jak kecají, že s nima nejednal apod.tak budou pokračovat se stejnými kecy.ANO to potom vyhraje s ještě větším přehledem a sestaví si většinouvou vládu a bude klid.Tak to nějak věštím do budoucna :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 18:49

…ale pořád by mě zajímalo, co vy, nevoliči ANO očekáváte od svých stran? aby jen omílali, že nejdou do vlády s Babišem a tot vše jako doposud? líbí se Vám jejich postup nebo co byste chtěli, jak to ted rozseknout, co by měli dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
14.12.17 19:06

@Gnaar a jen tak pro zajimavost, kdyby nahodou volby dopadly opacne, ty bys neupela a nebrblala? Sveraka respektuju za jeho tvorbu, ne za politiku :nevim:… kdyby meli dnes byt na vrcholu a slyseni jen disidenti a chartisti, tak tu bude pekny ticho :mrgreen:. Treba u AB mi taky to jestli byl stb zas tolik nervy nedrasa… pokud ano, bylo by zajimavy vedet jestli opravdu nekomu skodil nebo jestli donasel nezajimave informace, aby mel klid… to uz se ale asi nedovime. Me na AB vadi spojeni politiky a byznysu, v tomhle mu holt neverim. Uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
14.12.17 19:12

@axlpol ja souhlasim s tim ze nechteji do vlady s babisem, nesouhlasila bych s tim ze nechteji do vlady, resp podporit mensinovou vladu ANO. A podle me to nema jine reseni nez vlada bez duvery nebo nove volby. Neverim ze dostane podporu a neverim ze bude vydan. Ale argumentovat tim, ze to chudakovi andrejovi blokuji, jako male deti? Stejne tak muzu rict ze to babis blokuje svym neodstoupenim protoze pouze ano uz by proslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.12.17 21:21
@czaky píše:
@Gnaar a jen tak pro zajimavost, kdyby nahodou volby dopadly opacne, ty bys neupela a nebrblala? Sveraka respektuju za jeho tvorbu, ne za politiku :nevim:… kdyby meli dnes byt na vrcholu a slyseni jen disidenti a chartisti, tak tu bude pekny ticho :mrgreen:. Treba u AB mi taky to jestli byl stb zas tolik nervy nedrasa… pokud ano, bylo by zajimavy vedet jestli opravdu nekomu skodil nebo jestli donasel nezajimave informace, aby mel klid… to uz se ale asi nedovime. Me na AB vadi spojeni politiky a byznysu, v tomhle mu holt neverim. Uvidime…

Kdyby volby dopadly opačně, tak bych skutečně neúpěl ani neplakal. Protože kdybych měl takovou ukňouranou havloidně-kavárenskou povahu, nic jiného bych asi posledních 28 let nedělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 21:28

@Gnaar …za ty roky už slzy a nářky došly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.12.17 22:28

Ale Andrej zatím v tom novodobém Kremlu, totiž Bruselu, o uprchlících OK. Mnohem lepší než vlezdop. delista Bohoušek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
14.12.17 22:46

@Gnaar v tom poslednim bode bych se i shodla… ad kavarna - statisticky prevladaly myslim cssd vlady, vcetne zemanovych, tak jakapak kavarenska leta? : :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.12.17 22:52
@czaky píše:
@Gnaar v tom poslednim bode bych se i shodla… ad kavarna - statisticky prevladaly myslim cssd vlady, vcetne zemanovych, tak jakapak kavarenska leta? : :mrgreen:

Socani jsou ze stejné porevoluční líhně jako ODS. Však se s nimi také Miloš v dobrém nerozešel. Jednu dobu to klamně vypadalo, že by mohli být lepší než ODS, ale to už je dávno. Ale už konečně míří, kam patří, na politické smetiště. Zrádci, kolaboranti a zloději…

Edit: přehled porevolučních hrůzovlád :mrgreen:

http://vladacr.3tecky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová