Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MisaHanuska píše:
@Mmsg Je fajn, že se to tady čas od času odlehčí
myslíš ty se kterými nesouhlasíš? ![]()
@opozice Já si ráda pokecám s někým, kdo má jiný názor
Doma jsme v podstatě stejného názoru a to je občas dost nuda
![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice Já si ráda pokecám s někým, kdo má jiný názorDoma jsme v podstatě stejného názoru a to je občas dost nuda
![]()
![]()
![]()
ano, říká se tomu třídění mysli. ![]()
Abychom se zase vrátily k tématu
Myslíte, že tato vláda dostane důvěru?
@MisaHanuska píše:
@opozice![]()
![]()
no jasně stejný názor a klepání jeden druhému po ramenou, to je nuda jak píšeš. ![]()
@MisaHanuska píše:
Abychom se zase vrátily k tématuMyslíte, že tato vláda dostane důvěru?
v 1. kole asi ne ![]()
@opozice tak nekde se zacit musi, nejsem takovej strelec, abych sla rovnou na poslance, jako spousta jinych ![]()
@MisaHanuska Jo tohle dobra diskuze, ta me bavi. Kdyz pominu gnaar tak se tu fakt diskutuje a neutoci a to oba tabory ![]()
@opozice Tak my se po ramenech neklepeme a jsou i témata kde máme jiné názory, ale zrovna ta politika to prostě není ![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice Tak my se po ramenech neklepeme a jsou i témata kde máme jiné názory, ale zrovna ta politika to prostě není
ani nechci psát, jaké jiné názory. ![]()
Já si taky myslím, že tahle vláda důvěru nezíská. A když jsem včera viděla ty lidi, tak jsem si říkala, co je asi vede k tomu, se takovému projektu upsat ![]()
@Mmsg píše:
Co je to kravinu, na emiminu se dávají bany tak jednou za 10 let. Klidně napiš, co chceš. Cenzura je zakázána Ústavou ČR.![]()
![]()
Tak to mne pobavilo. Sice se nedávají bany, ale admini se být multikulturní a politicky korektní snaží až moc. Dokonce bych řekl, že až nad rámec svých povinností ![]()
Příspěvek upraven 14.12.17 v 17:21
@MisaHanuska píše:
Já si taky myslím, že tahle vláda důvěru nezíská. A když jsem včera viděla ty lidi, tak jsem si říkala, co je asi vede k tomu, se takovému projektu upsat
ještě bude 2. kolo a tam už to půjde kdo z koho. Nakonec stejně i bez důvěry to půjde dál.
@MisaHanuska píše:
@opozice Ale tak to klidně napišEmimi snese ledacos
o to nejde, jenže to bych vybočil z tématu a bylo tu, abychom se zase drželi a neodbočovali. ![]()