Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice A proč by nemohly? Vždycky je to něco za něco pokud jde o koaliční vyjednávání. Jenže to musí být vůle u obou stran.
@MisaHanuska píše:
@opozice A proč by nemohly? Vždycky je to něco za něco pokud jde o koaliční vyjednávání. Jenže to musí být vůle u obou stran.
jo, jenže v poměru svých hlasů. ![]()
@MisaHanuska Ale přece platí presumpce neviny, ne? Dokud není odsouzen, je nutno ho brát jako nevinného. Stejně jako pokud bude mít soudce jakoukoliv pochybnost, musí rozhodnout ve prospěch obžalovaného. Ale to je jedno, prostě jednou je premiér a ted se ukáže, jak to půjde dál.
Pro mne stejně nejlepší kauza je kauza Nečasová a zneužití vojenské rozvědky a pak samozřejmě můj oblíbenec dr.Rath.
@opozice Tak ta finanční krize se očekává, a ne že bychom si ji přáli. Ale prostě trh se přehřívá, vlády melou prachy a vydávají dluhopisy a to se někde projeví. A pravděpodobně velmi brzy, bohužel.
@inkakřivák Já ji ctím. Ale dle mého by v takových funkcích neměli být ani lidé, u kterých je vznesena jen ta pochybnost. Prostě to tak mám a myslím, že to nic zlého není. Je mi úplně fuk, že je to zrovna Andrej. Vadilo by mi to u Bohouše, Mirka, Miloše nebo Vaška
Jo a ta kauza Nečasová mě taky baví. Padla vláda a kvůli čemu? ![]()
Jak ktery se tam malem nedostaly? Jako treba pirati a ods?
Presumpce neviny je hezka, ale to neznamena, ze by se tomu soudu mel kdokoli moci vyhnout ![]()
@czaky píše:
Jak ktery se tam malem nedostaly? Jako treba pirati a ods?
Presumpce neviny je hezka, ale to neznamena, ze by se tomu soudu mel kdokoli moci vyhnout
no přece nejsi naivní, aby jsi si myslela, že za těch 25 roků vlády dvou stran se soudu nevyhýbali ti, kteří si mohli dovolit všechno. Pokud ano, už by byly ty kauzy dávno vyšetřeny. Zatím zavřeli jen Dalíka. Viděl jsem Dalíkovu vilu ve Francii, ve Čvýcarsku a i v Bělé pod Bezdězem. Kde asi na to ten mladý kluk vzal? No a právě teď za vlády AB ho budou mnozí následovat. ![]()
@MisaHanuska nenapíšu kvůli čemu, dostala bych ban! Ovšem co mne děsí, je to, že jsme měli takového premiéra - ale Jaňulko…
I můj muž, jak je hodný, říká, že kdybych s ním zkusila mluvit takto, vyrazil by se mnou dveře i s futrama!
Nejsem tak naivni, ale to, ze to proslo/prochazelo jinym, neznamena, ze to ma prochazet dal, ne? To bylo v tyhle diskuzi od tebe ‚ze mame koukat dopredu a ne zpet‘, kdyz jsem se otirala o babise, ze v dobe, kdy zacinal, chtel zrusit imunitu, ne? Tak hledim vpred a chci zrusit imunitu. Nechci dalsi daliky
.
@czaky píše:
Nejsem tak naivni, ale to, ze to proslo/prochazelo jinym, neznamena, ze to ma prochazet dal, ne? To bylo v tyhle diskuzi od tebe ‚ze mame koukat dopredu a ne zpet‘, kdyz jsem se otirala o babise, ze v dobe, kdy zacinal, chtel zrusit imunitu, ne? Tak hledim vpred a chci zrusit imunitu. Nechci dalsi daliky.
já s tebou souhlasím, jen se ptám, zdali v té době trochu minulé jsi také tak aktivně psala, aby se ty lumpárny došetřily stejně, jak aktivně tu píšeš teď. Nic více, nic méně.
@Mmsg Já nepotřebuju, aby to tady @inkakřivák napsala na férovku. Všichni to asi víme nebo tušíme, kvůli čemu to bylo
Ode mě to byla spíše řečnická otázka ![]()
Priznavam, ze nepsala… ne ze by mi to nevadilo, spis ve me s vekem asi roste obcanska uvedomelost, chut se zkusit angazovat a tak vubec…
… cim dal tim vic uvazuju, ze to zkusim aspon nizsi urovni politiky (obec), abych si zkusila zac je toho loket ![]()
@czaky píše:
Priznavam, ze nepsala… ne ze by mi to nevadilo, spis ve me s vekem asi roste obcanska uvedomelost, chut se zkusit angazovat a tak vubec…… cim dal tim vic uvazuju, ze to zkusim aspon nizsi urovni politiky (obec), abych si zkusila zac je toho loket
komunální politika je něco jiného. Tam se lidi znají a je jim jedno, která koalice prosadí kanalizaci. Hlavně, že tam bude. Tam je to spíše o kamaráčoftu a dokonce v zaSTUPITELSTVU JSOU RODINNÉ KLANY, ABY TO BYLO BRÁCHA NA MĚ, JÁ NA BRÁCHU. ![]()