Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
15.12.17 14:52

Preferuju 20 muslimských uprchlíků místo jednoho slovenského emiranta v čele vlády

• Citovat
  • Upravit
5837
15.12.17 15:06
@MisaHanuska píše:
@axlpol V čem si pomohli? Co třeba Grospič, Koten, Ondráček. A ne, paniku to u mě nevyvolává. Jen mi vadí rétorika SPD, lhaní ANO a komunisti už ve své podstatě :mrgreen:

Myslíte že to byl špatný krok? v případě Ondráčka jiný kandidát nebyl a nic špatného na něm není a nevím proč by nemohla mít vítězná strana šéfa sněmovny? kdo všechno hlasoval pro ty ostatní netuším, ale SPD A KSČM měli slušný volební úspěch, nevím proč by měli šoupat nohama někde v rohu? Takže tohle mě nepřijde jako koaliční pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.12.17 15:12

@axlpol Tak předně předseda sněmovny se jmenuje Vondráček a ten Ondráček, kterého jsem myslela já, tak ten zvolen zatím nebyl :mrgreen:
No, nic špatného na tom, aby vítězná strana měla předsedu sněmovny není. Špatné je, když se o tom lže. V prvním povolebním vystoupení řekl pan Faltýnek, že bude ctít poměrné zastoupení podle výsledků voleb a že by místo předsedy měla mít druhá nejsilnější strana. Neuplynulo ani 24h a navrhli Vondráčka. Další exces. My jsme připraveni jednat o vládě, máme dohromady 103 (směrek k ODS) a následně nezvolený Fiala místopředsedou sněmovny. To jsou takové kopance!
A k té pomoci. Komunisti měli mít jednoho předsedu výboru, mají dva. Demokratický blok měl mít 8 a má 7. Tolik k poměrnému zastoupení. Navíc předseda kontrolního výboru ze strany, která má menšinovou vládu. Pořád tam tu pomoc nevidíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.12.17 17:26

@MisaHanuska jo,jo :lol: oni toho Vondráčka/Ondráčka zkomolili v jedné debatě v tv a nějak se mi to drží v hlavě.
No já to zasedání viděla, jak ODS brečeli, že s nimi nikdo nejedná a potom dal Babiš jasnou výzvu ve sněmovně i na fb a nic, žádná odpověd. Fiala se choval jako kašpar, tak oni na protest(i když nechápu jaký, když jiný kandidát nebyl)nevhazovali lístky a potom chtěli aby jej zvolili na jinou pozici? fakt to byla sranda, takový výchovný políček ten namyšlenec potřeboval. Demokraticky nevhodili lístky, tak mu ostatní poslanci ukázali, jak jde demokraticky jej nezvolit :lol:
Nebrala bych to vážně, jen mu nastavili zrcadlo.Taky situace je taková, že kdyby se dalo s některými jednat(třeba s ODS) a do té vlády s ANO šla, tak by třeba nebyl ani problém dát jim předsedu sněmovny, ale vesměs všichni jedou jako opozice proti nim, to se potom špatně domlouvají posty a dělají se vzájemně naschvály :nevim:.
Mě to nevadí, vidím to pořád jako správné, at si volil kdo chtěl co chtěl, výsledek byl jasný. Lidé chtěli něco jiného než tradiční strany, takže ted mají křesla a funkce a můžou se ukázat.
Nebála bych se zhroucení demokracie, vždycky je zde opozice a funkční demokratický systém. Jen mě zajímá jak budou svou práci plnit a aby i začli. No co, když tak tady časem přejdeme do debaty „předčasné volby“a budeme mít o čem kecat ještě dlouho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.12.17 17:31

@axlpol Tak kecat tady bude asi pořád o čem. Prezidentské volby na spadnutí a ne že tam by pan B žádný vliv neměl, že :mrgreen: A ani se z té další kocoviny nevyspíme a už tady budeme mít volby komunální…no přijít do toho ještě předčasné, tak už budeme na plech totálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.12.17 17:45

@axlpol Na druhou stranu oni se všichni (až na SPD a KSČM) před volbama vymezili proti Andrejovi. Někteří jen proti jeho osobě, jiní proti celému ANU. Pokud jednání o většinové vládě brání jeden konkrétní člověk, tak by měl být ten člověk soudný a nechat vládu skládat někoho jiného z vítězné strany. A pokud on soudný není, měl by být prezident. S tím, že se Fiala choval jako kašpar nesouhlasím a to ho nemám ráda. ANO od začátku říkalo, že chce poměrné zastoupení sněmovny. To je jasné sdělení. Podle poměrného zastoupení měla mít ODS automaticky místopředsedu sněmovny (bez žádání o podporu) a demokratický blok 8 předsedů výborů. Realita? Fiala zvolený až na druhý pokus a počet předsedů 7. Takže pánové z ANO zase lhali. Jenže tady to většina prostě nechce vidět. Navíc, kontrolní výbor slouží ke kontrole vlády, zvlášť v případě menšinového kabinetu by to měl výbor vést někdo z opozice, ale ne, opět člověk z ANO. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.12.17 18:23

@MisaHanuska no já nevím :nevim: zas na druhou stranu dostal po knížeti nejvíce kroužků Babiš. Zase vůči lidem co jej kroužkovali by to bylo nefér odstoupit z vedení strany, protože do voleb šel jako lídr strany, tak všichni věděli, že pokud Ano vyhraje, bude tam.To se mi zas líbí jak si všichni stojí za svým slovem :lol:.
A co si budem povídat, pomohlo by to? zase by se tvrdilo, jak je to nastrčená loutka Babiše(což je v postatě dneska každý, kdo s ním vychází v pohodě) :lol:

Prezidentské budou mazec, pořád nevím 8o každopádně je zde někdo, kdo by volil Topolánka? přiznejte se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.12.17 18:26

@axlpol Já to mám jasné. V prvním kole Fischer a ve druhém ten, kdo tam bude s MZ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.12.17 18:50

Fisher mě taky zaujal, ale ještě to neroztrubuju :lol: moc jsem jej ještě nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.12.17 19:12

@axlpol Tak to já zase klidně jo. Stejně jako to, že volím KDU. Je mi fuk, co kdo k tomu. Mám prostě své důvody, které klidně sdělím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.12.17 13:14

Tak lidi, je tady domlouvání podpory vlády.
Dnes ODS i KDU řeklo NE.
Jak to bude dál? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
19.12.17 14:39

@MisaHanuska jednoduse - tak jak to vypada od zacatku. Bud to vladu podpori komunisti a spd nebo novy pokus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.12.17 14:44

@czaky A podpoří? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
19.12.17 15:00

Kdybych si musela vsadit, reknu, ze jo. Leda ze by spd ve sve hlouposti a nadutosti verila, ze na tom muze byt v pristich volbach jeste lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.12.17 19:49

@MisaHanuska SPD je nepodpoří. Sledovala jsem dneska jejich tiskovku a Tomio jasně řekl, že vládu podpoří jen když budou v programu jejich body. Podali to jako návrhy zákonů, jsou tři-zakázat islám, referendum a ted už nevím co to bylo to třetí :lol: no a očekávají, že do 30-ti dnů se to musí projednávat a jak pro to poslanci zvednou ruce, oni zvednou ruce potom pro vládu. Ovšem řekl to hezky, že chtějí protlačit svůj program a né jen negovat vše jen proto, že se s někým nemusí.
Každopádně Babiš nechce mít nic s SDP, to by si podřezal větev, tak hloupý není, jen kvůli podpoře by dovolil tohle? tak to fakt nebude. Podle mě podporu nezíská, podruhé asi taky né…takže pujdeme zase volit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová