Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
20.12.17 11:11
@Keyllah píše:
A co to má společného s tím, jestli je umožněno nahlížet do spisu či nikoli? :think: asi nic, co?

ano, nic, ale jen jsem poukázal na celou kauzu, která se tímto otevírá k vydání, nebo nevydání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:12

Jen mě tak napadlo, může prezident premiéra odvolat? Nebo je to čistě věcí PS a vyslovení nedůvěry vládě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
@inkakřivák píše:
@axlpol Podle mne jde o to, aby nebyl šikanován- já nevím, třeba aby ho z křivého obvinění nebo tak nějak nemohli šoupnou do vyšetřovačky třeba před nějakým důležitým hlasováním, ne? protože by pak mohl vykonstruovat někdo obvinění, že opozice připravuje atentát, tak je pozavíráme a ten zbytek odhlasuje co je třeba. Takhle to chápu já. A proto by se neměla vztahovat na jasné věci typu ožral se jak doga a smetl chodce na přechodu.

Předpokládám, že asi myslíš vzetí do vazby a ty jdou jen u specifických důvodů a muselo by to být posvěceno následně soudem. Reálně si to nedokážu moc představit, tato obava by se mi jevila jako lichá…ohledně té šikany, když ono se to dnes nějak „nadužívá“ -) v politice mi přijde, že tam šikanují všichni všechny, naschvál od naschválu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
@opozice píše:
no a udělal? :mrgreen:
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.12.17 11:13

@inkakřivák jo,takhle bych to taky chápala. Nedokážu jednoznačně říct, vydat-nevydat. Podezdření tam je, ale na druhou stranu, když vidím co tam jsou za lidi, jaké kauzy už jsme zažili, nevím jestli tomu mám věřit.
Já už to tady zmínila před časem-to byla kauza o těch dluhopisech a jak to teda dopadlo? nějak to ztichlo na to jak se o tom pořád mluvilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
20.12.17 11:14
@opozice píše:
ano, nic, ale jen jsem poukázal na celou kauzu, která se tímto otevírá k vydání, nebo nevydání.

Takže problém, jestli je jim to umožněno nahlížet či nikoli vyřešen? ;) ať to neplevelíme ;) kauza Rath je něčí noční můra a jsem ráda, že se mě to netýká, dělat to, tak nespím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52

Mluvíte mi z duše. Ano jsem nevolila a volit neplánuju. :lol: Zrovna včera jsme se nad novým ministerstvem zdravotnictví taky dost podivovali. Podle mě by zrovna v této funkci měl být někdo od fochu, který ví, jak co funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
@MisaHanuska píše:
Jen mě tak napadlo, může prezident premiéra odvolat? Nebo je to čistě věcí PS a vyslovení nedůvěry vládě?

Podle mě nemůže, to Sobotka letěl už dávno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
20.12.17 11:16
@axlpol píše:
@inkakřivák jo,takhle bych to taky chápala. Nedokážu jednoznačně říct, vydat-nevydat. Podezdření tam je, ale na druhou stranu, když vidím co tam jsou za lidi, jaké kauzy už jsme zažili, nevím jestli tomu mám věřit.
Já už to tady zmínila před časem-to byla kauza o těch dluhopisech a jak to teda dopadlo? nějak to ztichlo na to jak se o tom pořád mluvilo. :nevim:

Já to beru takto -) v čem by byl problém pokud by ho vydali? Způsobila by se mu tím nějaká újma? Podle mě by byl postaven na roven každého z nás, který by byl za podobný trestný čin okamžitě obviněn. To jestli ho vydají neznamená, že ho odsoudí. Znamená to pouze to, že kauza bude moct být vyřešena -) buď bude odsouzen nebo zproštěn. Pokud nevydají, nikdy tu věc nedořeší. Nebylo by i pro něj lepší, když si je jist svojí nevinnou, být vydán a následně očištěn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
@Keyllah píše:
Předpokládám, že asi myslíš vzetí do vazby a ty jdou jen u specifických důvodů a muselo by to být posvěceno následně soudem. Reálně si to nedokážu moc představit, tato obava by se mi jevila jako lichá…ohledně té šikany, když ono se to dnes nějak „nadužívá“ -) v politice mi přijde, že tam šikanují všichni všechny, naschvál od naschválu…

já si myslím, že asi nejde o klasiku vazbu, ale o zadržení, třeba jen na 24 hodin, kdy pisatelka má na mysli dobu, kdy proběhne např. hlasování o něčem. Už jsme to zažili kdysi u Sládka, kdy mu tímto způsobem nebylo umožněni hlasovat o Havlíkovi, Je to doba už si to do detailu nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:17

Tak musíme jen věřit a doufat, že lidi jsou aspoň trochu soudní a nezvolí podruhé toho dědulu na hrad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.12.17 11:18
@yvvett píše:
Zrovna včera jsme se nad novým ministerstvem zdravotnictví taky dost podivovali. Podle mě by zrovna v této funkci měl být někdo od fochu, který ví, jak co funguje.
…myslíš, že neví? už se zde probíral a asi jsme nějaká negativa přehlídli, co tě udivilo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:19
@yvvett píše:
Mluvíte mi z duše. Ano jsem nevolila a volit neplánuju. :lol: Zrovna včera jsme se nad novým ministerstvem zdravotnictví taky dost podivovali. Podle mě by zrovna v této funkci měl být někdo od fochu, který ví, jak co funguje.

je to divný, je to divný, nikde jsem tu nezaznamenal, že by jsi dříve protestovala proti „odbornici“ Parkanové a jiným neodborníkům v jejich postech, kam se nechali, nebo spíše, kam si lokty udělali korýtko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:20
@MisaHanuska píše:
Tak musíme jen věřit a doufat, že lidi jsou aspoň trochu soudní a nezvolí podruhé toho dědulu na hrad :mrgreen:

my slíš Horáčka, nebo Drahoše? To jsou taky dědkové. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová