Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice V tomto souhlasím, protože já sama nechápu třeba to volání po tom, že by měl ministerstvo řídit lékař. A pokud někdo udělá trošku pořádek ve smyslu zacpe ty díry, kudy se ztrácejí peníze, bude jenom dobře. Protože mne bezmězně točí ty věčné akce na téma - přispějte na léčbu tomu a tomu, pojištovna nehradí léčbu onkopacientů atd.
@MisaHanuska píše:
Neporučíš, neuspěcháš a s mým spánkem se to má tak. Promítají se mi zcela jiné obrázky, v podstatě intimního charakteru a na rtech se budit s opozicí, bude si manžel myslet, že už mi z demokratického bloku hráblo
znáš to, hrábne sem, hrábne tam… výsledek bývá jiný. Mimochodem, když už zmiňuješ manžela, je s tebou na stejné politické vlně?
@opozice To by mne i zajímalo, ale takhle pozdě jsem už totálně odkecaná. Funguju tak do deseti, my staříci už nemáme toliká sil.
@inkakřivák píše:
@opozice V tomto souhlasím, protože já sama nechápu třeba to volání po tom, že by měl ministerstvo řídit lékař. A pokud někdo udělá trošku pořádek ve smyslu zacpe ty díry, kudy se ztrácejí peníze, bude jenom dobře. Protože mne bezmězně točí ty věčné akce na téma - přispějte na léčbu tomu a tomu, pojištovna nehradí léčbu onkopacientů atd.
měl jsem co dělat s firmou, která nakupuje přístroje pro nemocnice, nebo ordinace, přisadí si marži a takto finančně nadhodnocený produkt prodá špitálu. Stejně se ptám já i AB, proč tento mezičlánek tu vůbec je? Ještě k tomu to byli manželé lékaři. Takže se vykašlali na svoji lékařskou praxi a raději dali přednost šmelině na které se dá vydělat více, než někoho léčit. Takových v republice je spoustu a ne jen ve zdravotnictví. Takže i toto je jeden z důvodů, proč se této vlády bojí, neboť správně tuší, že jim už zlatá vajíčka slepičky snášet nebudou. ![]()
@inkakřivák píše:
@opozice To by mne i zajímalo, ale takhle pozdě jsem už totálně odkecaná. Funguju tak do deseti, my staříci už nemáme toliká sil.
ha, ha, za staříka se nepovažuji, ale asi dnes se večer budu červenat, protože jsem dnes tu psal zadarmo a nevydělal ani korunu. ![]()
@opozice píše:
znáš to, hrábne sem, hrábne tam… výsledek bývá jiný. Mimochodem, když už zmiňuješ manžela, je s tebou na stejné politické vlně?
Já jsem v podstatě jedinec se silným sociálním cítěním od rodinných hodnot až po paliativní péči. On jako muž živící velkou rodinu bude více kopat za nižší daně atd. Stranu, kterou volím já, on nevolil. Ale konflikty v debatách o politice nemáme, protože nám vadí stejné věci. Navíc on je ještě větší klaďas než já, což to značně ulehčuje. Já bych občas za hranu jít dokázala, on nikdy ![]()
@inkakřivák píše:
Já ideálně lékaře s dalším ekonomickým vzděláním, co řídil např. nějakou nemocnici, ví jak to funguje a hlavně by byl ochoten začít s tím něco dělat a ne jenom se vést na stávající vlně…
@MisaHanuska píše:
Já jsem v podstatě jedinec se silným sociálním cítěním od rodinných hodnot až po paliativní péči. On jako muž živící velkou rodinu bude více kopat za nižší daně atd. Stranu, kterou volím já, on nevolil. Ale konflikty v debatách o politice nemáme, protože nám vadí stejné věci. Navíc on je ještě větší klaďas než já, což to značně ulehčuje. Já bych občas za hranu jít dokázala, on nikdy
tak by to mělo fungovat, kdy jeden raději ustoupí. Znám rodiny, které se jen na základě rozepře o politice rozvádějí. ![]()
@opozice píše:
tak by to mělo fungovat, kdy jeden raději ustoupí. Znám rodiny, které se jen na základě rozepře o politice rozvádějí.
To jim to za to stojí?
můj chlap letos poprvé volil ODS, z nějakého důvodu ho oslovil Klaus ml. a taky jsem ho neflákla…i tomu v určitých bodech rozumím a chápu. Nicméně já třeba ODS nevolila nikdy. A když teď vidím Topolánka co má 20% hlasů, nechápu kde ty výzkumy dělají!
@Keyllah píše:
Já ideálně lékaře s dalším ekonomickým vzděláním, co řídil např. nějakou nemocnici, ví jak to funguje a hlavně by byl ochoten začít s tím něco dělat a ne jenom se vést na stávající vlně…
on by třeba chtěl s tím něco dělat. jenže je v nějaké straně a tam mu nadiktují po jaké vlně může jít. No a pokud to chce dělat jinak, neudrží se tam.
@opozice Jo, jo. Hezky se to vyvažuje
Ale o těch rodinách vím své. Vzešla jsem z takové, kdy jeden dědeček na druhou babičku řval: Ty ku… komunistická! přeloženo, jedna rodina těžce stranická, druhá ortodoxně evangelická. Vánoce, narozeniny jsem slavila vždycky 3× a dodnes nechápu, jak vůbec mohlo dojít k tomu, že se rodiče vzali ![]()
@opozice píše:
on by třeba chtěl s tím něco dělat. jenže je v nějaké straně a tam mu nadiktují po jaké vlně může jít. No a pokud to chce dělat jinak, neudrží se tam.
A jsme tam kde jsme byli -) má to tedy smysl? A pokud ne, není vlastně jedno, kdo tam je? ale jako ano, chápu, ale když já chci věřit ve světlé zítřky třeba i v to, že v tom někdo pořádek udělá! ![]()
@Keyllah píše:
To jim to za to stojí?můj chlap letos poprvé volil ODS, z nějakého důvodu ho oslovil Klaus ml. a taky jsem ho neflákla…i tomu v určitých bodech rozumím a chápu. Nicméně já třeba ODS nevolila nikdy. A když teď vidím Topolánka co má 20% hlasů, nechápu kde ty výzkumy dělají!
o tom Topolovi nevím, nedovedu zatím odhadnout, proč tam je. Už není politik, je podnikatel. Proč by tam vstoupil na poslední chvilku? není to tah od Zemana/babiše/? Aby rozmělnil voliče Drahoše, atd? To ukáže čas.
@Keyllah píše:
A jsme tam kde jsme byli -) má to tedy smysl? A pokud ne, není vlastně jedno, kdo tam je? ale jako ano, chápu, ale když já chci věřit ve světlé zítřky třeba i v to, že v tom někdo pořádek udělá!
To ano, ale ne rozhodně ty strany, které v tom „pořádek“ dělají už 28 roků. ![]()
@opozice To si myslím taky a taky znám takové lékaře. Ale tak má to logiku, ne? nač jít do stresové práce, kde můžu mít co chvíli na krku nějakou žalobu, kde jde třeba o životy, nevyspm se, pořád služby, příslužby, pořád vzdělávání a co za to? jako cestáci jsou na tom líp. No. Taky si myslím, že jde právě o to, že těm stranám Babiš ty penězovody chce zatnout.
No a dneska si zrovna připadám jako stařík.