Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
20.12.17 19:46
@axlpol píše:
@MisaHanuska ..to bys mohla říct i o úřednicich(taky práce pro stát)že je nikdo nenutil pracovat pro ty komouše. Práce jako každá jiná, třeba muj děda byl taky policista VB, byl ročník.1918 takže v 89 už byl důchodce, ale byl na tu práci pyšný, nebral to jako službu komunismu:
Já když se vrátím v čase, tak ve 20-ti bych volila Piráty, hájila bych feťáky, že za svůj osud nemůžou a je třeba jim pomáhat, byla bych pro legalizaci marihuany,„skvoteři“by mi nevadili a kdo ví co by mě ještě napadlo. Nicméně člověk věkem prozře v mnoha názorech, na některé názory z minula by nejraději zapomněl :lol: takže myslím, že není správné to mít na talíři zbytek života. Něco jako nový ministr zdravotnictví-lidi ví jen to že zpíval v superstár.
@axlpol píše:
@MisaHanuska ..to bys mohla říct i o úřednicich(taky práce pro stát)že je nikdo nenutil pracovat pro ty komouše. Práce jako každá jiná, třeba muj děda byl taky policista VB, byl ročník.1918 takže v 89 už byl důchodce, ale byl na tu práci pyšný, nebral to jako službu komunismu :nevim:
Já když se vrátím v čase, tak ve 20-ti bych volila Piráty, hájila bych feťáky, že za svůj osud nemůžou a je třeba jim pomáhat, byla bych pro legalizaci marihuany,„skvoteři“by mi nevadili a kdo ví co by mě ještě napadlo. Nicméně člověk věkem prozře v mnoha názorech, na některé názory z minula by nejraději zapomněl :lol: takže myslím, že není správné to mít na talíři zbytek života. Něco jako nový ministr zdravotnictví-lidi ví jen to že zpíval v superstár.

Jooo, tenkrát si ve službě děla zpíval,…četník službu konající, kráčí krokem úctu vzbuzující. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 22:16

@axlpol Každý to prostě vidíme jinak, ale co na tom? Prostě ideologie KSČM mi vadí ať je to Ondráček, Grospič nebo Martička. Ale chápu, že někomu se to líbí. 100 lidí, 100 chutí. Byla by nuda, kdyby si všichni notovali.

@opozice četník, učitel to byla panečku úctyhodná povolání! A dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.12.17 11:56

…o trestních stíhání ve světě jsem si nemohla vzpomenout na detaily, ale v jedné diskuzi to někdo zmínil, celkem s tím souhlasím, proto mě to tak nepobuřuje:
V čele Libereckého kraje stojí Martin Půta, který je trestně stíhán a přesto si ho voliči vybrali jako hejtmana. Mimochodem, na kandidátce ODS je Bohuslav Svoboda, který je nepravomocně odsouzen, a nedávno se objevilo, že francouzský prezident Chirac byl po celou dobu svého mandátu trestně stíhán, i když se samozřejmě ocitl před vyšetřovateli až po ukončení tohoto mandátu. Mohl bych k tomu přidat ještě Silvia Berlusconiho, kdyby vám to bylo málo, a mám takový dojem, že i Benjamin Netanjahu čelil nějakému trestnímu stíhání.
Zkrátka, trestní stíhání není v politice nic neobvyklého a rozhodně na základě presumpce neviny to není důvod, abych trestně stíhaného nejmenoval premiérem…"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.12.17 14:18

@axlpol Trestní stíhání není v politice nic neobvyklého, ale je to tak v pořádku? Já bych raději politickou kulturu, kde by to problém byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.12.17 14:22
@opozice píše:
ty makovice jsou perfektní. :palec: Kouknu se, jestli jsem nevymazal mařenku a pokud ji najdu, dám si ji na profilovou fotku a bude z nás dvojka jako hrom. :mrgreen:
:palec: :jazyk: :hug: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
21.12.17 15:27

A jestlipak jste si všimli, jak se začínají ty solidní a poctivé strany přemáhat a jak už jsou i docela nakloněny tomu vládu podpořit? ne sice ted v prvním hlasování, ale ve druhém ano. ODS se dalo slyšet, že proto, aby zabránili excesům a tyranii vlády jedn strany a socdem proto, aby mohli prosazovat své záměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
21.12.17 15:31
@inkakřivák píše:
A jestlipak jste si všimli, jak se začínají ty solidní a poctivé strany přemáhat a jak už jsou i docela nakloněny tomu vládu podpořit? ne sice ted v prvním hlasování, ale ve druhém ano. ODS se dalo slyšet, že proto, aby zabránili excesům a tyranii vlády jedn strany a socdem proto, aby mohli prosazovat své záměry.

a přesně tak má vypadat politika. :mrgreen: Blafovat a utrhnout z toho největší kus krajíce. Mimochodem, pokud se včera koukala Dračice na Barrandov a na Kauzy JS, tak my mě zajímal její názor a to nejen o ROP SZ. Ještě uslyšíme o delších a budeme se divit i ušima. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
21.12.17 17:59

Tak už to začíná, to bude breku…

Babišova vláda bude před Vánocemi schvalovat vyhazovy na ministerstvech

https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.12.17 18:20

@Gnaar Tak to už se ví. Ale někde bude problém se služebním zákonem, tak se můžeme dočkat ještě pěkných výlevů ze všech stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.12.17 20:13
@inkakřivák píše:
:mrgreen: :mrgreen: jasně, musí to protahovat, aby lidi trochu zapomněli na ty sliby jaké dali :lol: a ti co nezapomenou, budou už tak unavení těmi tahanicemi, že už politiku nebudou tolik sledovat nebo jim to už bude fuk.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.12.17 20:15
@MisaHanuska píše:
@axlpol Trestní stíhání není v politice nic neobvyklého, ale je to tak v pořádku? Já bych raději politickou kulturu, kde by to problém byl.
…já vím, ten tvůj sen o liliich :andel: na to si budeme muset počkat, třeba bude vánoční zázrak, ale politika asi není místo, kde se dějí zázraky. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.12.17 03:17

@axlpol I v politice se stala řada zázraků :mrgreen: Ale většinou to bylo od těch lilií přesně na opačnou stranu barikád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
22.12.17 09:58

Ty čistky - já bych to brala ne jako čistky, ale naprostou logickou věc. Představte si v té pozici sebe - nastupujete na nový flek, odkud právě odešl nuceně starý šéf. Jsou tam jeho lidi, které tam dostal a které má zavázány. necháte si je tam, když je riziko, že vám nejen budou dělat naschvály a házet klacky pod nohy, ale že budou i vynášet informace a donášet bývalému šéfovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.12.17 10:11

Já si nedokážu představit, že by tam někdo chtěl stávající lidi nechat. Dosadit si vlastní je logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.12.17 10:14

@inkakřivák Já bych to chápala, ale ne u vlády, která už teď ví, že důvěru nedostane. Nechtěla bych naopak být v pozici toho člověka, kterého tam teď narychlo dosadí a za pár měsíců mu zase zamávají. Ta situace je teď tak nejistá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová