Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79844
4.1.18 16:29

@MisaHanuska no tak si ji pak přečtu, jsem skutečně hodně zvědavá. Protože pořád tak nějak nechápu, jak mu te trestný čin budou dokazovat. Protože mít žalobu založenou na tom, že bezdůvodně převedl svůj majetek jinam je směšné. Když budu chtít, tak svůj majetek mohu naprosto bezdůvodně snést na hromadu a podpálit. Tak to prostě chodí. A stejně tak mohu ten majetek kupovat, prodávat, prostě je můj. Jsem vážně zvědavá. Navíc to Čapí hnízdo co vím bylo po dobu podle čerpání dotace ponecháno v té firmě, dokud nemohlo být podle podmínek převedeno jinam. Asi tak jako je dotace na třeba zelenou - musíte deset let mít zachovaný ten barák tak jak byl v době uznání nároku, a pak stan se vaše vůle.
Ale vážně jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:34
@inkakřivák píše:
@MisaHanuska no tak si ji pak přečtu, jsem skutečně hodně zvědavá. Protože pořád tak nějak nechápu, jak mu te trestný čin budou dokazovat. Protože mít žalobu založenou na tom, že bezdůvodně převedl svůj majetek jinam je směšné. Když budu chtít, tak svůj majetek mohu naprosto bezdůvodně snést na hromadu a podpálit. Tak to prostě chodí. A stejně tak mohu ten majetek kupovat, prodávat, prostě je můj. Jsem vážně zvědavá. Navíc to Čapí hnízdo co vím bylo po dobu podle čerpání dotace ponecháno v té firmě, dokud nemohlo být podle podmínek převedeno jinam. Asi tak jako je dotace na třeba zelenou - musíte deset let mít zachovaný ten barák tak jak byl v době uznání nároku, a pak stan se vaše vůle.
Ale vážně jsem na to zvědavá.

jasně, jedině pokud by AB sám za sebe prohlásil, že to převedl účelově, tak bych s tím souhlasil, že to byl podvod. Ale tak hloupý přece AB nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.1.18 16:36

No to si myslím právě taky, že není pako. Takže nevím nevím, uvidíme, ty tři odstavce jsou prostě k ničemu.
A možná taky proto je tu ta zpráva tak dlouho a nikdo ji ještě nevynesl, ačkoliv tedy Kalda ji prý viděl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:37
@inkakřivák píše:
No to si myslím právě taky, že není pako. Takže nevím nevím, uvidíme, ty tři odstavce jsou prostě k ničemu.
A možná taky proto je tu ta zpráva tak dlouho a nikdo ji ještě nevynesl, ačkoliv tedy Kalda ji prý viděl!

pokud Kalda neblafuje, tak se to musí prošetřit, protože je jen pár lidí, kterým byla doručena a viníka potrestat až zčerná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
4.1.18 16:38

Nojo. Tak tu dotaci vyjmuli z toho evropskýho fondu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:39
@D- račice píše:

možná že AB učiní gestl, těch drobných vrátí do pokladny a bude klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.1.18 16:39

Podle mne kecá _ anebo možná viděl - ale vidět a číst je dost rozdíl! taky jsem iděla třeba v TV hromady soudních spisů v kauze H systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.1.18 16:40

@inkakřivák Tak ji měl k dispozici velmi omezený počet úředníků ministerstva :mrgreen: A ti jistě mlčenlivostí drženi nejsou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.1.18 16:40
@D- račice píše:

Ale to není novinka, to už nějak dřív, před svátky jsem to četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.1.18 16:41

Upozornuju, ze z me hlavy to neni :P

Takže se dá očekávat, že už teď Babišův PR team maká na soustavě vysvětlení:

1. Myslel to dobře.

2. Nevěděl, že dělá něco špatně.

3. Dělal to v dobré víře pro rodinu.

4. Dal už kvůli kauze miliony na charitu (ptejte se Kalouska, kolik dal na charitu!!!).

5. Dá další miliony na charitu.

6. Nedá se odradit, zvýší důchody, zvýší platy.

7. Přijeďte se podívat na „Čapák“ na surikaty, je to zadarmo.

Bude to palba. Veřejné mínění bude zpracováno důkladně jako náplň do Kosteleckých uzenin.

• Citovat
  • Upravit
28294
4.1.18 16:44
@terinka4444 píše:
Vítej na Marsu, už jsem tam delší dobu. A bude to vláda buď bez důvěry úplně, nebo s podporou komunistů ( co říkáš na to, že kontrolovat GIBS bude komunista Ondráček?) a SPD. Já každý den zírám z toho Marsu s otevřenou hubou doslova, co je možné, aby se dělo. Předčilo to mé nejbujnější fantazie, že by se mohlo dít.

Reaguju jen na prvni prispevek. Soudruh Ondracek, at uz ma za sebou cokoliv, tak berme to jako jeho historii (ke ktere se nikdy nevyjadril ve smyslu litosti nebo sveho omylu), nyni tento soudruh, poslanec Parlamentu, se prosim na FB vyjadruje takto (viz fotka) a je to jeho skutecny profil, zadny fake. Takhle se vyjadruji anonymni chudaci, on se takto vyjadruje bez ostychu toho, ze je ve verejne funkci a mel by sam jit svym chovanim prikladem. Toto by melo vest GIBS. V zivote bych si nedovolila takto se vyjadrovat verejne ani ve svem neverejnem povolani.

Nejhorsi je jak drzost z nej cisi. A hloupost. Je to bohapusty amoralni hlupak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
4.1.18 16:45
@Mango_Lassi píše:
Upozornuju, ze z me hlavy to neni :P

1. Myslel to dobře.

4. Dal už kvůli kauze miliony na charitu (ptejte se Kalouska, kolik dal na charitu!!!).

Bude to palba. Veřejné mínění bude zpracováno důkladně jako náplň do Kosteleckých uzenin.

Tak to prrr. Platy nezvyšuje. Dneska to utnul řidičům busů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:46
@Mango_Lassi píše:
Upozornuju, ze z me hlavy to neni :P

1. Myslel to dobře.

on nebude nic vysvětlovat. Vysvětlují jen hlupáci nebo politici, že „musí“. Účel byl splněn, byl očerněn před volbami, nepovedlo se, a pokud bude vláda taková, jako je teď, bude to vypadat že i mistr Policie se utla. :mrgreen: Tuhý už má kufry sbalené, policajti, co to vyšetřují dostanou stopku, včetně státního zástupce, který bude mít po kariéře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.1.18 16:48

@Mango_Lassi Ale přidal nám k důchodu, je to můj člověk! A hnedka zítra se půjdu porvat do Penny o máslo, jako správný důchodce?! A pak půjdu do Kaufu, vezmu si obrovskej vozejk, postavím ho naštorc do uličky a budu studovat složení čokoládiček. To miluju! A udělám to odpoledne, at si lidi užijou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:49
@suvik píše:
Reaguju jen na prvni prispevek. Soudruh Ondracek, at uz ma za sebou cokoliv, tak berme to jako jeho historii (ke ktere se nikdy nevyjadril ve smyslu litosti nebo sveho omylu), nyni tento soudruh, poslanec Parlamentu, se prosim na FB vyjadruje takto (viz fotka) a je to jeho skutecny profil, zadny fake. Takhle se vyjadruji anonymni chudaci, on se takto vyjadruje bez ostychu toho, ze je ve verejne funkci a mel by sam jit svym chovanim prikladem. Toto by melo vest GIBS. V zivote bych si nedovolila takto se vyjadrovat verejne ani ve svem neverejnem povolani.Nejhorsi je jak drzost z nej cisi. A hloupost. Je to bohapusty amoralni hlupak.

no a co jako? Asi odpovídá takovou měrou, jakou se ho ptají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová