Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79833
20.12.17 11:42

@Keyllah neposuzuji, jenom si myslím, že imunita byla ustanoena právě z tohoto důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:43

@opozice Rukou mu ani virtuálně ani jinak nepotřesu stejně jako Klausovi. Opoziční smlouvu těmto pánům nikdy neodpustím. A není to o tom, že nectím prezidenta. Jen mi tam prostě tihle pánové vadí. Ale já už jsem to tady jednou psala o té čistotě lilií ;) Já jsem prostě doživotní optimista a snílek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79833
20.12.17 11:43
@yvvett píše:
Mluvíte mi z duše. Ano jsem nevolila a volit neplánuju. :lol: Zrovna včera jsme se nad novým ministerstvem zdravotnictví taky dost podivovali. Podle mě by zrovna v této funkci měl být někdo od fochu, který ví, jak co funguje.

Takže ekonom, jo? protože to zdravotnictví funguje na prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:47
@MisaHanuska píše:
@opozice Rukou mu ani virtuálně ani jinak nepotřesu stejně jako Klausovi. Opoziční smlouvu těmto pánům nikdy neodpustím. A není to o tom, že nectím prezidenta. Jen mi tam prostě tihle pánové vadí. Ale já už jsem to tady jednou psala o té čistotě lilií ;) Já jsem prostě doživotní optimista a snílek :mrgreen:

Hlavně, že ti to snění vychází. :mrgreen: :mavam: Myslíš si, že ať je tam ten, nebo onen, že nebude prosazovat svoje, nebo zájmy těch druhých? A potom zase budeš nadávat na ně. Protože jako snílek sníš o čistotě lůna ženského, jak se říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:49
@inkakřivák píše:
Takže ekonom, jo? protože to zdravotnictví funguje na prachy.

V tuto dobu je jedno, jestli ekonom, nebo ne. To může být ekonom, až to tam bude v pořádku. AB jasně řekl, že chce přetrhat ty nekalé vztahy, aby ty miliardy netekly do soukromých rukou. Jeden přístroj za meloun a v další nemocnici ten stejný přístroj za dva melouny. V tomto je problém a to nemusí být na to odborník, aby to vyčistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:52

@opozice Nadávat můžu, ale to je tak všechno. Volit chodím, za názor se nestydím, co můžu více. Do politiky po očku nahlížím, ale asi mi to moje snílkovství brání v širším rozletu. A v rovině, kterou dokážu ovlivnit se mi sny docela plní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:55
@MisaHanuska píše:
@opozice Nadávat můžu, ale to je tak všechno. Volit chodím, za názor se nestydím, co můžu více. Do politiky po očku nahlížím, ale asi mi to moje snílkovství brání v širším rozletu. A v rovině, kterou dokážu ovlivnit se mi sny docela plní :lol:

no a vo to jde. Je to jako v seriálu, nemůžeš radit, aby vrah místo škrcení oběť zastřelil. Ale pokud budeš vrah ty, tak se rozhoduješ sama, jak s obětí naložit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:58
@opozice píše:
no a vo to jde. Je to jako v seriálu, nemůžeš radit, aby vrah místo škrcení oběť zastřelil. Ale pokud budeš vrah ty, tak se rozhoduješ sama, jak s obětí naložit. :mrgreen:

Tak vždycky se dá říct vo co jde, když ne o život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:59
@MisaHanuska píše:
Tak vždycky se dá říct vo co jde, když ne o život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pro toho Zemana tě ještě přesvědčím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 12:09

Dnes všechny nejen kavárníky zvu na TV Barrandov, ve 22.10 k Soukupovi na jeho pořad Kauzy. A jsem zvědavý, jak to zhodnotíte, až vám zase postupně rozkryje ty miliardové podvody. Potom snad pochopíte, proč mají z AB tolik strachu. Ono to ještě promlčené není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 12:09
@opozice píše:
pro toho Zemana tě ještě přesvědčím. :pankac:

Nikdy!!! :mrgreen: Ani do snů mi ho nevnutíš! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 12:11
@MisaHanuska píše:
Nikdy!!! :mrgreen: Ani do snů mi ho nevnutíš! :pankac:

To si jen myslíš. Začne se ti o mě zdát a potom i o MZ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 12:12
@opozice píše:
Dnes všechny nejen kavárníky zvu na TV Barrandov, ve 22.10 k Soukupovi na jeho pořad Kauzy. A jsem zvědavý, jak to zhodnotíte, až vám zase postupně rozkryje ty miliardové podvody. Potom snad pochopíte, proč mají z AB tolik strachu. Ono to ještě promlčené není. :mrgreen:

Promiň, ale já se v tomhle adventním čase budu raději dojímat u Prázdnin a sympaťáka J. Law :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 12:15
@MisaHanuska píše:
Promiň, ale já se v tomhle adventním čase budu raději dojímat u Prázdnin a sympaťáka J. Law :jazyk:

nespěchám, i když se v tomto nedá ničemu rozkázat. Ve spánku se budeš převracet na posteli, budeš se budit se jménem /opozice/ na rtech. A to vše ustane, až si řekneš…jedině MZ je ten, komu dám hlas. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 12:25
@opozice píše:
nespěchám, i když se v tomto nedá ničemu rozkázat. Ve spánku se budeš převracet na posteli, budeš se budit se jménem /opozice/ na rtech. A to vše ustane, až si řekneš…jedině MZ je ten, komu dám hlas. :mrgreen: :pankac:

Neporučíš, neuspěcháš a s mým spánkem se to má tak. Promítají se mi zcela jiné obrázky, v podstatě intimního charakteru a na rtech se budit s opozicí, bude si manžel myslet, že už mi z demokratického bloku hráblo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová