Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41059
20.12.17 11:20
@opozice píše:
já si myslím, že asi nejde o klasiku vazbu, ale o zadržení, třeba jen na 24 hodin, kdy pisatelka má na mysli dobu, kdy proběhne např. hlasování o něčem. Už jsme to zažili kdysi u Sládka, kdy mu tímto způsobem nebylo umožněni hlasovat o Havlíkovi, Je to doba už si to do detailu nepamatuji.

Jenže u zadržení čerpáš z určitých časových lhůt, které nejsou v budoucnu možné „dočerpat“. Nikdo by si je takto jen tak z plezíru nevymrhal. Navíc i ty důvody pro zadržení jsou zákonem dané a u této specifické činnosti (dotační podvod/podvod), která již skončila by jsi je tam velice těžko hledal…za nastávající situace, kdy každou takovou kauzu všichni, kdo na ni dělají proklínají, sledují to nadřízení nadřízených, medializuje se to, to nikdo bez pořádného odůvodnění jen tak neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
@yvvett píše:
Mluvíte mi z duše. Ano jsem nevolila a volit neplánuju. :lol: Zrovna včera jsme se nad novým ministerstvem zdravotnictví taky dost podivovali. Podle mě by zrovna v této funkci měl být někdo od fochu, který ví, jak co funguje.

Tak ten mi zrovna tolik nevadí. Mám tam problém s jinýma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
@MisaHanuska píše:
Tak musíme jen věřit a doufat, že lidi jsou aspoň trochu soudní a nezvolí podruhé toho dědulu na hrad :mrgreen:

třeba Topolánka, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
20.12.17 11:21
@opozice píše:
my slíš Horáčka, nebo Drahoše? To jsou taky dědkové. :mrgreen:

min. Zeman z nich vypadá nejvíc nemocně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:23
@Keyllah píše:

Tak tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:24
@Keyllah píše:
Jenže u zadržení čerpáš z určitých časových lhůt, které nejsou v budoucnu možné „dočerpat“. Nikdo by si je takto jen tak z plezíru nevymrhal. Navíc i ty důvody pro zadržení jsou zákonem dané a u této specifické činnosti (dotační podvod/podvod), která již skončila by jsi je tam velice těžko hledal…za nastávající situace, kdy každou takovou kauzu všichni, kdo na ni dělají proklínají, sledují to nadřízení nadřízených, medializuje se to, to nikdo bez pořádného odůvodnění jen tak neudělá…

neudělal, neudělal, to je jen zbožné přání. Udělat se dá všechno, soudkyně, jméno mě vypadlo, taky byla pod drobnohledem a nakonec ji ministr odvolal a to ne pro jeden prohřešek, ale hned za to stejné podruhé. Takže nebuďme zasaženi nějakými iluzemi, co se může a co ne. Jak řekl klasik. Vše je o výše peněz v obálce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:25
@opozice píše:
my slíš Horáčka, nebo Drahoše? To jsou taky dědkové. :mrgreen:

I ty filuto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:25
@Keyllah píše:

nj, třeba nikdo zatím neví, že např. Drahoš může mít skrytou rakovinu o které ještě neví. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
20.12.17 11:29
@opozice píše:
neudělal, neudělal, to je jen zbožné přání. Udělat se dá všechno, soudkyně, jméno mě vypadlo, taky byla pod drobnohledem a nakonec ji ministr odvolal a to ne pro jeden prohřešek, ale hned za to stejné podruhé. Takže nebuďme zasaženi nějakými iluzemi, co se může a co ne. Jak řekl klasik. Vše je o výše peněz v obálce. :mrgreen:

Jak myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
20.12.17 11:30
@opozice píše:
nj, třeba nikdo zatím neví, že např. Drahoš může mít skrytou rakovinu o které ještě neví. :dance:

třeba…ale stále platí mé prohlášení, že Zeman z nich vypadá nejvíc nemocně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:32
@Keyllah píše:
třeba…ale stále platí mé prohlášení, že Zeman z nich vypadá nejvíc nemocně.

mě těší, že jen vypadá. :mavam: Na rozdíl od soustu zdejších doktorů bych si nedovolil hodnotit ničí zdravotní stav, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:32

A i kdyby MZ nevypadal nejvíce nemocně, tak tam jeho a hlavně to jeho panoptikum už nechci. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41059
20.12.17 11:34
@opozice píše:
mě těší, že jen vypadá. :mavam: Na rozdíl od soustu zdejších doktorů bych si nedovolil hodnotit ničí zdravotní stav, :mrgreen:

Tak pokud se ti zdá naprosto fit a zdravotně v pořádku, tak raději opravdu raději nehodnoť ;) to je opravdu takový problém pro voliče M. Z. připustit, že má zdravotní problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:35
@MisaHanuska píše:
A i kdyby MZ nevypadal nejvíce nemocně, tak tam jeho a hlavně to jeho panoptikum už nechci. 8)

no, co se dá dělal. Ať chceš, nebo nechceš, to je fuk, s tím nic nenaděláš a pokud jsi soudná, virtuálně mu po volbách potřeseš rukou, stejně jako já kavárníkovi Drahošovi, nebo vekslákovi Horáčkovi :mrgreen: Ctít funkci prezident se má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:37
@Keyllah píše:
Tak pokud se ti zdá naprosto fit a zdravotně v pořádku, tak raději opravdu raději nehodnoť ;) to je opravdu takový problém pro voliče M. Z. připustit, že má zdravotní problémy?

ježiš kdo je nemá? Ty jsi naprosto zdravá? On je má, přiznal, že má problémy s pohybovým ústrojím, hlavu má doufám i dle tebe v pořádku. Pokud ho poslouchám u Sokupa, nevím, že by drmolil a nevěděl o čem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová