Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
20.12.17 14:55

@MisaHanuska …u toho Ondráčka taky nevím. Každý jsme byli mladí, naivní a od špatného rozhodnutí nás dělilo jan málo nebo jsme se špatně rozhodli a nést to sebou celý život?
Samozřejmě nemám na mysli vážné trestné činy, ale v jeho případě plnil svo práci, vždyt i dnes není vyjímkou vidět zasahující policisty proti demonstrantům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 15:02
@axlpol píše:
@MisaHanuska …u toho Ondráčka taky nevím. Každý jsme byli mladí, naivní a od špatného rozhodnutí nás dělilo jan málo nebo jsme se špatně rozhodli a nést to sebou celý život?
Samozřejmě nemám na mysli vážné trestné činy, ale v jeho případě plnil svo práci, vždyt i dnes není vyjímkou vidět zasahující policisty proti demonstrantům.

s tím lze souhlasit, vždyť šlo o 20letého kluka, který měl na sobě uniformu. No a vžijme se do situace před 28 roky, ne do dnešní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 15:07

@axlpol Taky jsem byla mladá, naivní a špatných rozhodnutí jsem udělala taky pár. Do té uniformy ho nikdo nenutil ;) Navíc on je na to málem ještě hrdý! A to mi přijde vlastně ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 15:07

@opozice Už jsi mi tu chyběl :jazyk: A kde máš tu mařenku? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 15:10
@MisaHanuska píše:
@opozice Už jsi mi tu chyběl :jazyk: A kde máš tu mařenku? :pankac:

mám ju, ale když jsem ji vložil, nic se neděje, vše jak vidíš po starém. Píšou, kliknout na F5, ale nic, nebo vymazat historii, tak hledám, kde ta historie je. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 15:14

„@opozice“ jééé a mám ju…jak se mi jen stýská po rodné hroudě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky se mi změnilo tuším až další den :nevim: Ale jsem technicky mini level, takže fakt nepomůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 15:17
@MisaHanuska píše:
„@opozice“ jééé a mám ju…jak se mi jen stýská po rodné hroudě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Taky se mi změnilo tuším až další den :nevim: Ale jsem technicky mini level, takže fakt nepomůžu :mrgreen:

to jo, asi se musí nějakou tu dobu čekat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 15:26
@MisaHanuska píše:
„@opozice“ jééé a mám ju…jak se mi jen stýská po rodné hroudě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Taky se mi změnilo tuším až další den :nevim: Ale jsem technicky mini level, takže fakt nepomůžu :mrgreen:

je to blbý.. :think: pokud by sem chtěl nějaký chlap dát přirození, tak než tu novou profilovku vymění za starou, tak bude mít půl šestý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 16:29

@opozice No, neznám moc týpků, kteří by se takhle veřejně chtěli odhalovat a i kdyby, asi by to před desátou stejně neprošlo :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 16:34
@MisaHanuska píše:
@opozice No, neznám moc týpků, kteří by se takhle veřejně chtěli odhalovat a i kdyby, asi by to před desátou stejně neprošlo :mrgreen: :pankac:

to by jsi se divila, jak se kdo odhaluje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 16:45

@opozice Já bych se nedivila ničemu ;) Dnešní doba sociálních sítí k tomu přímo vybízí. :roll: Někdy se mi zasteskne po těch romantických vyznáních na ubrouscích :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 16:57
@MisaHanuska píše:
@opozice Já bych se nedivila ničemu ;) Dnešní doba sociálních sítí k tomu přímo vybízí. :roll: Někdy se mi zasteskne po těch romantických vyznáních na ubrouscích :oops:

s dobou převládá exhibicionismus za prvé a za druhé, jak jsem ve vedlejší diskuzi napsal, pánové se rádi chlubí svými manželkami, či milenkami. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 17:03

@opozice Já bych řekla, že obecně více se chlubí ženské pokolení. To máš tam luxusně upečené cukroví, tam udělalo dítě nějaký neuvěřitelný pokrok, tady jí bylo s tím jejím nádherně,…takhle vypadají nové nehtíky, super nový účes,…aby se pak mohli chlubit ti pánové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 17:07
@MisaHanuska píše:
@opozice Já bych řekla, že obecně více se chlubí ženské pokolení. To máš tam luxusně upečené cukroví, tam udělalo dítě nějaký neuvěřitelný pokrok, tady jí bylo s tím jejím nádherně,…takhle vypadají nové nehtíky, super nový účes,…aby se pak mohli chlubit ti pánové :mrgreen:

kdepááák, to chlubení co já mám na mysli má sex podtext. Ukazují partnerky a ještě k tomu si ji nechávají hodnotit, jak ji vidí ti druzí. Já tomu rozumím, komu by nedělalo dobře na duši, když druhý pochválí jeho ženu. :mrgreen: Na druhou stranu ti žárliví by překousli tužku od zlosti, když jim někdo druhý čučí po partnerce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.12.17 18:19

@MisaHanuska ..to bys mohla říct i o úřednicich(taky práce pro stát)že je nikdo nenutil pracovat pro ty komouše. Práce jako každá jiná, třeba muj děda byl taky policista VB, byl ročník.1918 takže v 89 už byl důchodce, ale byl na tu práci pyšný, nebral to jako službu komunismu :nevim:
Já když se vrátím v čase, tak ve 20-ti bych volila Piráty, hájila bych feťáky, že za svůj osud nemůžou a je třeba jim pomáhat, byla bych pro legalizaci marihuany,„skvoteři“by mi nevadili a kdo ví co by mě ještě napadlo. Nicméně člověk věkem prozře v mnoha názorech, na některé názory z minula by nejraději zapomněl :lol: takže myslím, že není správné to mít na talíři zbytek života. Něco jako nový ministr zdravotnictví-lidi ví jen to že zpíval v superstár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová