Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79831
22.12.17 10:18

Proč by neměla ta výměna proběhnout? jednoduše - pokud tato vláda důvěru nezíská a bude se sestavovat jiná anebo budou předčasné volby, bude to nějaký čas trvat. Takže já to jednoduše chápu. A navíc si myslím, že podle příznaků a vyhlášení ta vláda nakonec posvěcena bude. Babiš je obchodník a dobrý obchodník. Ted nechce dělat celkem ústupky, takže šel na doraz, a má z čeho slevovat. Takhle to vidím. Je to jako když něco prodáváš a víš, že za to chceš dostat třeba ticku a víš, že lidé budou chtít slevu. Takže co uděláš? narazíš cenovku třeba 1200. No a p=ak jsi za hodnou, že slevíš na tisícovku. Vlk se nažral a koza zůstala celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.12.17 11:10

@inkakřivák Máš určitě pravdu. Ale já tam tolik těch možných ústupků nevidím. Jedna cesta k podpoře vládě je spojení s KSČM a ČSSD, pokud tam bude po volbě nového předsedy vůle. AB nechce s SPD, zcela pochopitelně a ti ostatní se v podstatě vyjádřili, že bez (podle mě radikálních) změn mu podporu nedají. SPD je pro mě nečitelná. Aktuálně se zuby nehty drží programu a přes to nejede vlak, ale podle toho jak vypadají průzkumy a je to i můj názor, jsou právě pro ně předčasné volby nejvíce ohrožující. Takže jak se oni zachovají, na to by ani křišťálová koule nestačila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.12.17 11:59

:lol: :lol:…ted jsem četla rozhovor s AB a ptala se jej na hlasování pro Ondráčka, jak mu ti poslanci a ANO hodili hlasy…
„a jak víte, že to nebyl Kalousek? hlasování bylo tajné“
že by vás chtěl takhle kompromitovat?
„tak zkušený je dost, nepřekvapil by mě a jak hlasovali naši poslanci to nevím, nejsou stádo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79831
22.12.17 12:06

@MisaHanuska No já taky četla a co vím, tak ona i ODS se netvářila až tak nepřístupně. Že ted tedy ne, ale ve druhém kole snad - protože tam mají dost věcí v programovém prohlášení společných. Takže jestli ono to nebude nějak tak že - my vám třeba to školství - a to by se mi tedy moc líbilo, mladý Klaus jako ministr školství - a vy nám podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.12.17 13:23

@axlpol Mě už to tajné hlasování pěkně se.. Pokud mám nějaký názor, tak si ho musím umět obhájit.

@inkakřivák Mě to od ODS přijdou jen takové tanečky a pochybuji, že by vyměnili zrovna školství (což není jejich hlavní priorita ať se tváří jak se tváří) za důvěru jednobarevné vlády AB. Fiala by do takové sebevraždy nešel, tím jsem si téměř jistá. Ale ODS má brzy kongres, tak kdo ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.12.17 14:16

@MisaHanuska …no já spíš neslyšela zatím o tom, že by se Fiala skamarádil s Klausem ml. :lol:
Tajné hlasování celkem beru, protože jak některé vidím, tak i věřím, že by hlasovali opačně jen truc. Takže v rámci zachování „jakštakš“zdravého hlasování bych to tajně nechala. I když bylo by lákavé vidět kdo pro co hlasoval, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
22.12.17 14:20
@axlpol píše:
@MisaHanuska …no já spíš neslyšela zatím o tom, že by se Fiala skamarádil s Klausem ml. :lol:
Tajné hlasování celkem beru, protože jak některé vidím, tak i věřím, že by hlasovali opačně jen truc. Takže v rámci zachování „jakštakš“zdravého hlasování bych to tajně nechala. I když bylo by lákavé vidět kdo pro co hlasoval, že? ;)

Možná by jsme se divili, jak kdo hlasoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.12.17 14:21

@axlpol Já nemusím Klause staršího ani mladšího, takže mě to nekamarádění se vlastně vyhovuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79831
22.12.17 14:28

Já nemusím Klause staršího a Fialu - jak byl ten první osobnost až příliš výrazná, tak ten druhý má charisma jako slabý studený čaj. Mladý Klaus se mi líbí, s jeho názory se většinou shoduji. Vlastně celkem se všemi s výjimkou EET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.12.17 14:34

@inkakřivák jo, tak to se shodnem.Taky mladýho můžu a i s tím charismatem Klause a Fialy, to sedí :lol:
Na mladým Klausovi se mi hodně líbí i jeho příběh, že i přesto postižení dokázal být vzdělaným člověkem, jeho názory mi sedí. Rozhodně musel mít doma dobré zázemí, podporu(to se koupit nedá) a vlastní cílevědomost. Tohle každý nedokáže, určitě si s tím postižením hodně zažil, co si budem povídat hloupých a jednoduchých lidí je na světě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.12.17 14:52

Mně taky sedí mladý Klaus a starý ne, jen je možná na můj vkus příliš radikální. Fiala mi přijde v pohodě, charisma neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
22.12.17 14:55
@Emimin7 píše:
Mně taky sedí mladý Klaus a starý ne, jen je možná na můj vkus příliš radikální. Fiala mi přijde v pohodě, charisma neřeším.

Fiala je d- ebil. Klaus ml. to má v hlavě srovnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.12.17 15:27
@D- račice píše:
Fiala je d- ebil. Klaus ml. to má v hlavě srovnaný.
…no hlavně jim Klaus ml. vyhrál volby o tom není pochyb. Až mě mrzí, že se v ODS :lol: jinak bych mu to taky hodila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.17 16:15
@opozice píše:
ty makovice jsou perfektní. :palec: Kouknu se, jestli jsem nevymazal mařenku a pokud ji najdu, dám si ji na profilovou fotku a bude z nás dvojka jako hrom. :mrgreen:

Svíčka byla stejně nejlepší :roll:

• Citovat
  • Upravit
6915
22.12.17 16:32

Něco o Fialovi z jeho minulosti, o čem se asi moc neví?

https://blisty.cz/…nevropy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová