Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Ale krade pro lidi! Takový Robin Andrej Hood.
pro nějaké určitě ano, když jím neoprávněné dotace budou do EU vracet lidé ze svých daní ![]()
Jeee Michelangelo, ty jsi mi chybela, jesteze mas v zaloze poucujici clanecek.
Nejsem negramot, abych neznala souvisloti ohledne Pussy Riot, nicmene pripada ti v poradku pouzivat slovo k.unda v rozhlasu v Hovorech z Lan? Ano? Tak to potom chapu, ze vam politicka kultura novych politiku jednoznacne vyhovuje, stejne jako anal pana Ondracka.
Ja jsem toho nazoru, ze se to da pojmout i bez sprostych slov, slusne a bez invektiv a nahlouplych bonmotu. To je asi pro pana EGOprezidenta nadlidsky ukol, Ondracek je proste jen dal svuj. Ubohej.
@Michelangelo píše:
pro nějaké určitě ano, když jím neoprávněné dotace budou do EU vracet lidé ze svých daní
ježíííš, nedělejte černé scénáře. Ještě není nic rozhodnuto a vy už svlékáte gaťě před brodem.
I když… na některé bych se rád podíval, ale fakt jen na některé. ![]()
@Michelangelo píše:
pro nějaké určitě ano, když jím neoprávněné dotace budou do EU vracet lidé ze svých daní
Ale tak co by národ Andrejovi neodpustil? Vždyť to myslel dobře!!! ![]()
@opozice píše:
kteří z jiných stran nelžou? A navíc, kteří ne nekradou, ale už kradli
možná by se tam někdo takový našel, ale zkus najít jedinou pravdu mezi tou hromadou lží ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale tak co by národ Andrejovi neodpustil? Vždyť to myslel dobře!!!
já už odpustil těm, co kradli do současné doby a tak si říkám, že odpustím i AB. ![]()
@opozice píše:
já už odpustil těm, co kradli do současné doby a tak si říkám, že odpustím i AB.
Mucky muck
![]()
A teď udělám radost všem Andrejohaterům ![]()
Ale jedná se o jinou auditní zprávu, která pochází z FB pirátů (původ neznám)
https://drive.google.com/…NHBQZlE/view
Edit: původ popsán zde
https://reportermagazin.cz/…ra-plny-text
Příspěvek upraven 04.01.18 v 17:33
@Michelangelo píše:
možná by se tam někdo takový našel, ale zkus najít jedinou pravdu mezi tou hromadou lží
jakou hromadou? Hušák v Sazce-soukromé letadlo, Palas- lázně, ale to je škoda vypisovat. Kdo není blb a celou tu dobu sledoval, jak si pantáti ukládali poslanecké a ministerské platy a kupovali sídla za miliardy nemůže napsat takovou blbost. ![]()
@suvik píše:
Jeee Michelangelo, ty jsi mi chybela, jesteze mas v zaloze poucujici clanecek.Nejsem negramot, abych neznala souvisloti ohledne Pussy Riot, nicmene pripada ti v poradku pouzivat slovo k.unda v rozhlasu v Hovorech z Lan? Ano? Tak to potom chapu, ze vam politicka kultura novych politiku jednoznacne vyhovuje, stejne jako anal pana Ondracka.
Ja jsem toho nazoru, ze se to da pojmout i bez sprostych slov, slusne a bez invektiv a nahlouplych bonmotu. To je asi pro pana EGOprezidenta nadlidsky ukol, Ondracek je proste jen dal svuj. Ubohej.
já mám stejný názor a právě z toho odkazu jsi mohla pochopit, že prezident Zeman nebyl sprostý, ale pouze použil český překlad, tak ti aspoň ocituji část z odkazu, když ho nemohla ani otevřít ![]()
Západními médii bouří zuřivá protiruská (či protiputinovská) kampaň, jejíž oficiální záminkou je odsouzení tří extremistek ze skupiny Pussy Riot (česky cca Ku. dí orgie či Vzpoura ku. d).