Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
4.1.18 17:20

@D- račice A opět Hlavatý? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 17:21
@D- račice píše:
Nooo :mavam:

pusa na dálku nebude? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.1.18 17:21
@Mango_Lassi píše:
Ale krade pro lidi! Takový Robin Andrej Hood.

pro nějaké určitě ano, když jím neoprávněné dotace budou do EU vracet lidé ze svých daní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.1.18 17:23

Jeee Michelangelo, ty jsi mi chybela, jesteze mas v zaloze poucujici clanecek.

Nejsem negramot, abych neznala souvisloti ohledne Pussy Riot, nicmene pripada ti v poradku pouzivat slovo k.unda v rozhlasu v Hovorech z Lan? Ano? Tak to potom chapu, ze vam politicka kultura novych politiku jednoznacne vyhovuje, stejne jako anal pana Ondracka.

Ja jsem toho nazoru, ze se to da pojmout i bez sprostych slov, slusne a bez invektiv a nahlouplych bonmotu. To je asi pro pana EGOprezidenta nadlidsky ukol, Ondracek je proste jen dal svuj. Ubohej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
@opozice píše:

:* tak jedna na dálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
@Michelangelo píše:
pro nějaké určitě ano, když jím neoprávněné dotace budou do EU vracet lidé ze svých daní :think:

ježíííš, nedělejte černé scénáře. Ještě není nic rozhodnuto a vy už svlékáte gaťě před brodem. :mrgreen: I když… na některé bych se rád podíval, ale fakt jen na některé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.1.18 17:25
@Michelangelo píše:
pro nějaké určitě ano, když jím neoprávněné dotace budou do EU vracet lidé ze svých daní :think:

Ale tak co by národ Andrejovi neodpustil? Vždyť to myslel dobře!!! ;)

• Citovat
  • Upravit
6915
4.1.18 17:26
@opozice píše:

Myslíš pussy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 17:27
@Gnaar píše:
Myslíš pussy? :mrgreen:

nechtěl jsem to tak napsat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.1.18 17:28
@opozice píše:
kteří z jiných stran nelžou? A navíc, kteří ne nekradou, ale už kradli :mrgreen:

možná by se tam někdo takový našel, ale zkus najít jedinou pravdu mezi tou hromadou lží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 17:29
@Mango_Lassi píše:
Ale tak co by národ Andrejovi neodpustil? Vždyť to myslel dobře!!! ;)

já už odpustil těm, co kradli do současné doby a tak si říkám, že odpustím i AB. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.1.18 17:30
@opozice píše:
já už odpustil těm, co kradli do současné doby a tak si říkám, že odpustím i AB. :mrgreen:

Mucky muck :* :* :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6915
4.1.18 17:30

A teď udělám radost všem Andrejohaterům :mrgreen:

Ale jedná se o jinou auditní zprávu, která pochází z FB pirátů (původ neznám)

https://drive.google.com/…NHBQZlE/view

Edit: původ popsán zde
https://reportermagazin.cz/…ra-plny-text

Příspěvek upraven 04.01.18 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 17:33
@Michelangelo píše:
možná by se tam někdo takový našel, ale zkus najít jedinou pravdu mezi tou hromadou lží :think:

jakou hromadou? Hušák v Sazce-soukromé letadlo, Palas- lázně, ale to je škoda vypisovat. Kdo není blb a celou tu dobu sledoval, jak si pantáti ukládali poslanecké a ministerské platy a kupovali sídla za miliardy nemůže napsat takovou blbost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.1.18 17:40
@suvik píše:
Jeee Michelangelo, ty jsi mi chybela, jesteze mas v zaloze poucujici clanecek.

Nejsem negramot, abych neznala souvisloti ohledne Pussy Riot, nicmene pripada ti v poradku pouzivat slovo k.unda v rozhlasu v Hovorech z Lan? Ano? Tak to potom chapu, ze vam politicka kultura novych politiku jednoznacne vyhovuje, stejne jako anal pana Ondracka.

Ja jsem toho nazoru, ze se to da pojmout i bez sprostych slov, slusne a bez invektiv a nahlouplych bonmotu. To je asi pro pana EGOprezidenta nadlidsky ukol, Ondracek je proste jen dal svuj. Ubohej.

já mám stejný názor a právě z toho odkazu jsi mohla pochopit, že prezident Zeman nebyl sprostý, ale pouze použil český překlad, tak ti aspoň ocituji část z odkazu, když ho nemohla ani otevřít :lol:

Západními médii bouří zuřivá protiruská (či protiputinovská) kampaň, jejíž oficiální záminkou je odsouzení tří extremistek ze skupiny Pussy Riot (česky cca Ku. dí orgie či Vzpoura ku. d).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová