Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi, jak se díváte na zprávu od OLAF, teda aspoň na to, co se ví nebo co se kolem toho spustilo? ![]()
@MisaHanuska píše:
Lidi, jak se díváte na zprávu od OLAF, teda aspoň na to, co se ví nebo co se kolem toho spustilo?
vždyť se ještě nic neví, to vše je jen blamáž a spekulace. ![]()
@MisaHanuska píše:
Lidi, jak se díváte na zprávu od OLAF, teda aspoň na to, co se ví nebo co se kolem toho spustilo?
Kdyz Faltynek s Babisem zacali tvrdit, ze je zfalsovana, zni mi to, ze v ni urcite budou nesrovnalosti a tvrzenim o falsovani si pripravuji pudu. Kdyby byla v poradku, Babis by zpravu namnozil a vytapetoval s ni snemovnu.
@opozice Mě stačí jen to, že to chtějí vyjmout z evropského financování
A kam jsi dal mařenku? ![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice Mě stačí jen to, že to chtějí vyjmout z evropského financováníA kam jsi dal mařenku?
no kam? Vyhulil.
Babiš ji možná přečetl, ale musí tvrdit, že ji nečetl, protože on ji v podstatě nemá jak získat. ![]()
@MisaHanuska píše:
zatím není nač se dívat. Pokud ji zveřejní, bude to zajímavé čtení, snad. Pokud ne, je celá k ničemu, protože pak může každá strana tvrdit to své.
@opozice Tak Babiš ji číst nemusí, protože sám nejlépe ví, co udělal a co ne. Ale ty mechanismy kolem zveřejnění té zprávy, kdo ji může číst a kdo ne a že ministryně financí si nechala udělat jen rešerši…no mně 50 stran nepřijde tak moc na přečtení ![]()
@inkakřivák On to někdo z mandátového a imunitního výboru vynese…bych se nebála ![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice Tak Babiš ji číst nemusí, protože sám nejlépe ví, co udělal a co ne. Ale ty mechanismy kolem zveřejnění té zprávy, kdo ji může číst a kdo ne a že ministryně financí si nechala udělat jen rešerši…no mně 50 stran nepřijde tak moc na přečtení
pokud chceš na něco reagovat, musím obsah znát. I když víš co a jak, ale nevíš, jak je to formulované.
@Emimin7 píše:
Ted byly zverejneny tri zaverecne odstavce. Aspon neco.
kde to bylo?