Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
20.12.17 10:56

@opozice Ale tu možnost prostudování mají. Kdo do toho nahlídnout chce, na tu policii si zajde. Já v tom vlastně nevidím, žádný smysl. Jejich úkolem je rozhodnout o vydání nebo nevydání. Pokud policie má důvod a žádá je o jejich vydání, tak by je měli vydat a hotovo tečka. A ne kolem toho dělat takové nesmyslné tanečky. Ať je to v rukách soudů a ne PS, to je postavené na hlavu :zed:. Pryč s imunitou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 10:57
@Keyllah píše:
Ale já psala o žádosti k vydání, to je něco trošku jiného než obsah složky. Ten jistě mohl být doplněn něčím novým, nicméně to je z naší strany spekulace, to ani jeden z nás neví. Nicméně obsah té předmětné žádosti totožný bude -) stejná osoba, stejný skutek, stejný trestný čin…

tak to vidíš ty, laik na trestní právo a vyšetřování. Psal jsem, že mohly být zjištěny nové okolnosti, které třeba zabrání jeho vydání, např. že fakt nic v rozporu s TŘ neudělal a to už v této době může měnit situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79886
20.12.17 10:58
@Keyllah píše:
Tak já zaslechla verzi, že pokud nebude žádost o vydání totožná, tak hlasovat nebudou (Okamura) a druhé prohlášení KSČM, že pokud bude ta žádost stejná, tak se jich to tedy dotkne a hlasovat pro nebudou :lol: a zkus jim něco vysvětlit, takový malý Kocourkov :mrgreen:

Tak mne snad nepřekvapí nic - jedni ho vydají, když bude žádost stejná, druzí ho vydají, když bude jiná. Tady totiž vůbec nejde o to vydání. Tady jde pořád jenom o moc, o posty. A třeba včera mne pobavily důvody, proč se komu nelíbí programové prohlášení vlády nebo proč neschválit rozpočet. zase jenom hádky na písečku. Na podzim se KDU rozpočet líbil, ted tedy spokojení ale vůbec nejsou - jakpak to? Co se změnilo? ODS by razantněji snížila daně - do háje s prominutím, tak proč se furt zvedaly? Proč se pořád zvedají odvody na socko zdravko - tedy daně? Vždyt u toho kolikrát ODS byla. A najednou jsou jim vysoké? Je mi z toho všeho skutečně poněkud smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.12.17 10:58

Vysvětlí mi někdo, fakt nevím, co by to znamenalo, kdyby byl Babiš vydán? nemohl by pokračovat ve vládě nebo co? tohle mě nějak uniklo, nevím co s toho plyne :nevim: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:01
@axlpol píše:
Vysvětlí mi někdo, fakt nevím, co by to znamenalo, kdyby byl Babiš vydán? nemohl by pokračovat ve vládě nebo co? tohle mě nějak uniklo, nevím co s toho plyne :nevim: dík

může pokračovat jako premiér, pro by ne. Ten proces se může táhnout roky a pokud nic nezjistí, tak kdo by se mu potom omluvil? Nikdo. Účel byl splněna o to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.12.17 11:02

@MisaHanuska jednou se mluvilo o imunitě(někdo z demokratického bloku)že slouží k tomu, aby nebyl účelově diskriminován nějaký politik.
Takže nechápu, že tohle prohlásí a potom se jedná o vydání politika, fakt kocoukov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:03
@axlpol píše:
@MisaHanuska jednou se mluvilo o imunitě(někdo z demokratického bloku)že slouží k tomu, aby nebyl účelově diskriminován nějaký politik.
Takže nechápu, že tohle prohlásí a potom se jedná o vydání politika, fakt kocoukov.

o tom je politika, co je dnes pravda, to je zítra lež. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79886
20.12.17 11:04

@axlpol Podle mne jde o to, aby nebyl šikanován- já nevím, třeba aby ho z křivého obvinění nebo tak nějak nemohli šoupnou do vyšetřovačky třeba před nějakým důležitým hlasováním, ne? protože by pak mohl vykonstruovat někdo obvinění, že opozice připravuje atentát, tak je pozavíráme a ten zbytek odhlasuje co je třeba. Takhle to chápu já. A proto by se neměla vztahovat na jasné věci typu ožral se jak doga a smetl chodce na přechodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41093
20.12.17 11:04
@opozice píše:
dovedeš si představit situaci o prostudování spisu a ještě k tomu v určeném časovém období u Policie? Ten spis má XXX stránek, takže by odložili svoji práci a studovali studovali a studovali… Kalouskův mančaft by jim potom vytýkal, jak je jejich zvykem, že to uměle protahují, není problém to chodit na Policii studovat třeba do léta 2018.

A jak myslíš, že se to dělá u podobně rozsáhlých kauz s desítkami obviněných a jejich advokáty? podobná situace občas nastane a pčr se s ní dokáže vyrovnat ;) jen jde o to, že jim to je umožněno a to právo jim nikdo neodpírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:06
@Keyllah píše:
A jak myslíš, že se to dělá u podobně rozsáhlých kauz s desítkami obviněných a jejich advokáty? podobná situace občas nastane a pčr se s ní dokáže vyrovnat ;) jen jde o to, že jim to je umožněno a to právo jim nikdo neodpírá.

nechodmě daleko. Rath, taky není pravomocně odsouzen a vykonává dál svoji lékařskou praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41093
20.12.17 11:06
@opozice píše:
tak to vidíš ty, laik na trestní právo a vyšetřování.Psal jsem, že mohly být zjištěny nové okolnosti, které třeba zabrání jeho vydání, např. že fakt nic v rozporu s TŘ neudělal a to už v této době může měnit situaci.

Tak to vidím já, profesně trestní právo praktikující ;) nic ve zlém, ale zrovna to vytučněné ukazuje na laika v trestním právu a vyšetřování spíš u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41093
20.12.17 11:07
@opozice píše:
nechodmě daleko. Rath, taky není pravomocně odsouzen a vykonává dál svoji lékařskou praxi.

A co to má společného s tím, jestli je umožněno nahlížet do spisu či nikoli? :think: asi nic, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.12.17 11:07
@opozice píše:
o tom je politika, co je dnes pravda, to je zítra lež. :mrgreen:

Asi tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41093
20.12.17 11:08
@axlpol píše:
Vysvětlí mi někdo, fakt nevím, co by to znamenalo, kdyby byl Babiš vydán? nemohl by pokračovat ve vládě nebo co? tohle mě nějak uniklo, nevím co s toho plyne :nevim: dík

Jen by mohl být regulérně stíhán a tím pádem odsouzen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.12.17 11:10
@Keyllah píše:
Tak to vidím já, profesně trestní právo praktikující ;) nic ve zlém, ale zrovna to vytučněné ukazuje na laika v trestním právu a vyšetřování spíš u tebe.

no a udělal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová