Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
7.12.17 17:44
@opozice píše:
Včera jsem se koukal na ČT 24 u Tvarůžkové na Horáčka. To je divadelník jako sviňa. Jede na city diváků. si má dobré poradce. :mrgreen:

no hlavně zdá se že má hodně peněz na kampaně…je všude, otevřu konzervu a tam je taky…za peníze se koupá všechno… no jo, „štěstí je krásná věc, ale prachy si za něj nekoupíš“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
7.12.17 17:48
@Borrealis píše:
@opozice

hm hm :think:

zjistila jsem že mám 2 zcela nepřijatelné kandidáty, Horáček a Zeman
Horáček si nějak moc začíná hrát na „morální autoritu“, jenže od něj to nesedí, není věrohodné a přesvědčivé, ani trochu

takže jestli nedejbůh v 2 kole bude proti sobě Horáček a Zeman, mám vyřešeno a k volbám, i přes své přesvědčení, chodit vždy, nejdu

protože s čistým svědomím nemohu hlas dát ani jednomu z nich…Zeman je nemocná troska s organickým poškozením mozku, a horáček je zase troska morální

:nevim:

Proč myslíš? Nechci rýpat, ale u Babiše se jeho podnikání a úspěchy chválí, jsou mu připočteny k dobru a u Horáčka to neplatí? Není mi známo, a možná se mýlím, ale Horáček byl někdy obžalován z nějakého trestné činu? Odsouzen? Nerýpu, jen mě zajímá proč je „morální“ troska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.12.17 18:02

Jeho začátky, pohyb mezi veksláky a gamblování, zbohatnutí na nelegálním hazardu, styky s mafiány
pak zbohatnutí na legálním hazardu, pro mě někdo kdo žije ze závislosti jiných / a že se kvůli gamblování lidi věší a střílejí, nebo vražděj jiné, to nepopřete /

není morální autoritou

dlouholetou manželku poslal do pr..někam a vyměnil za mladší model
a nyni se s Topolem hádá a pře o to kdo z nich má jaký vazby na jaké mafiány a Dalíky

tohle vše se může „nějak“ přihodit, nicméně někdo kdo zbohatl na hazardu a žije z neštěstí jiného, kterému napomáhá / hazard napomáhá šíření této závislosti / pro mě není morální autorita

a když si tento někdo dokonce začne hrát na matku Terezu a na nějakého kazatele morálky…pro mě je to o to horší, prostě všechno špatně

dříve jsem si to o něm nemyslela, ale nějak se mi to propojilo a když to vidím…nenene…prezident by měl být něčím přece jen více než jen bývalým hazardním hráčem a zbohatlíkem na gamblingu, sorry

snad si tenhle národ zalouží někoho na lepší morální úrovni, nebo nezaslouží?

/ já babišovo podnikání ani úspěchy nechválím, jde o estebáka ze zasloužilé estébácké rodiny který zbohatl díky minulosti a stykům a zlodějinám, ten poctivou cestou nezbohatl, Horáček také ne /

mě spíše mrzí že normální slušní lidé nemají v politice příliš šance, to je průšvih, si myslím tedy :think:

a asi v tom hraje i to, že začínám být alergická na pražskou kavárnu, tzn jakési povýšené hlásání od někoho z bohaté bubliny z Prahy 6 o tom jak smí uvažovat, co si smí ostatní myslet a coi smí říkat…už mě to asi seje, tak asi i proto…

Příspěvek upraven 07.12.17 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.12.17 18:05
@inkakřivák píše:
NO vidíš - a už se senát snaží. Už žalují u soudu, že je špatný volební systém a znevýhodnuje malé strany. Pěkné, moc pěkné. 6e je znevýhodnuje celých 25 let, to jim nevadilo, ale jak jde o jejich partaje, šup s tím k soudu. No jo, ale když ten Babiš z nás udělá druhou Severní Koreu, co?
…no, ted už i na mě padl strach z budocnosti :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 18:07

Mj. senát včera zamítl začlenění práva na zbraň přímo do ústavy

http://www.ceskatelevize.cz/…navrh-zamitl

Vlastizrádný senát zrušit.

Příspěvek upraven 07.12.17 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.12.17 18:08
@Black_Orchids píše:
Co třeba nedávná anexe Krymu? Zbytek Evropy se k Ukrajině otočil zády.
Klidně se brzy muže i u nás opakovat ´68 rok. Vsadim se, ze Rusko už takové ambice má. Na to ti fantazie stačí?
…no vidíš, já zas tomu referendu věřím. Vidím to ted v ČR, jak volby nedopadnou dle očekávání, tak se v tom hledá komlot. Stejně tak chtěli opakovat Brexit…budee volit tak dlouho dokud to nevyjde :lol: Čemu teda věřit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.12.17 18:09

@Gnaar
a no tak já nevím nestli ausgerechnet právo na zbraně musí bejt v ústavě

ústava by měla být stručná, jasná výstižná a tzv bazální…to mi zrovna nepřijde jako problém že to není v ústavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 18:11
@Gnaar píše:
Kdyby nebylo Majdanu(čti puče, který svrhnul legitimní vládu) a následných protiruských jazykových zákonů, nebylo by ani odtržení Krymu.

Opakování nezaškodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
7.12.17 18:13
@Borrealis píše:
Jeho začátky, pohyb mezi veksláky a gamblování, zbohatnutí na nelegálním hazardu, styky s mafiány
pak zbohatnutí na legálním hazardu, pro mě někdo kdo žije ze závislosti jiných / a že se kvůli gamblování lidi věší a střílejí, nebo vražděj jiné, to nepopřete /

není morální autoritou

dlouholetou manželku poslal do pr..někam a vyměnil za mladší model
a nyni se s Topolem hádá a pře o to kdo z nich má jaký vazby na jaké mafiány a Dalíky

tohle vše se může „nějak“ přihodit, nicméně někdo kdo zbohatl na hazardu a žije z neštěstí jiného, kterému napomáhá / hazard napomáhá šíření této závislosti / pro mě není morální autorita

a když si tento někdo dokonce začne hrát na matku Terezu a na nějakého kazatele morálky…pro mě je to o to horší, prostě všechno špatně

dříve jsem si to o něm nemyslela, ale nějak se mi to propojilo a když to vidím…nenene…prezident by měl být něčím přece jen více než jen bývalým hazardním hráčem a zbohatlíkem na gamblingu, sorry

snad si tenhle národ zalouží někoho na lepší morální úrovni, nebo nezaslouží?

/ já babišovo podnikání ani úspěchy nechválím, jde o estebáka ze zasloužilé estébácké rodiny který zbohatl díky minulosti a stykům a zlodějinám, ten poctivou cestou nezbohatl, Horáček také ne /

mě spíše mrzí že normální slušní lidé nemají v politice příliš šance, to je průšvih, si myslím tedy :think:
a asi v tom hraje i to, že začínám být alergická na pražskou kavárnu, tzn jakési povýšené hlásání od někoho z bohaté bubliny z Prahy 6 o tom jak smí uvažovat, co si smí ostatní myslet a coi smí říkat…už mě to asi seje, tak asi i proto…

Příspěvek upraven 07.12.17 v 18:08

oni ti slušní dlouho nepřežijí, neb zjistí, že to opravdu nemají zapotřebí, se tímto špinit. Ráda bych jako prezidenta někoho s určitou morální autoritou, ale koho? Zeman jako jakákoli autorita je dost k smíchu. Trestně stíhaný premiér je snad výsměch…zaujal tě vy výběru kandidátů někdo? co ten mladý doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 18:15
@Borrealis píše:
@Gnaar
a no tak já nevím nestli ausgerechnet právo na zbraně musí bejt v ústavěústava by měla být stručná, jasná výstižná a tzv bazální…to mi zrovna nepřijde jako problém že to není v ústavě

Důvod, proč to tam mělo být, je ochrana před diktátem z EU, kde je trestné i nošení nože nebo pepřáku. Je tady jednoznačný tlak na odzbrojení obyvatel. Cui bono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.17 19:19
@axlpol píše: …no vidíš, já zas tomu referendu věřím. Vidím to ted v ČR, jak volby nedopadnou dle očekávání, tak se v tom hledá komlot. Stejně tak chtěli opakovat Brexit…budee volit tak dlouho dokud to nevyjde :lol: Čemu teda věřit?

Trosku hrušky s jabkama, viď? Jak s tím souvisí brexit nebo nase volby??? 8o na území ukrajinského státu vtrhnou ruská vojska, obsadí strategické pozice v zemi, ustanovi vlastní prozatímní vládu, a až ta vyhlásí referendum!!!… které pak samozrejme dopadne jak dopadne.

To je jak kdyby třeba Malajsii zabrali Číňani nebo Indové jen proto, ze jich tam žije víc než samotných malajsijců.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.12.17 19:40

@Black_Orchids spíš ty mícháš témata dohromady :lol:,zmínila jsem jen to referendum, jehož výsledek se spochybňuje, stejně jako výsledky jných voleb, toť vše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
7.12.17 20:36
@Mango_Lassi píše:
Jo a taky má na každého složky. Což není zakázáno zákonem, že jo :P :nevim:

A to je mi úplně ale úplně šumák. Tak jo. Když ho zajímá nějaký křivák z venkova, tak klído. Každý máme nějaké hobby - on má složky, já knihovnu. No co. Přej a bude ti přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.12.17 20:39
@inkakřivák píše:
A to je mi úplně ale úplně šumák. Tak jo. Když ho zajímá nějaký křivák z venkova, tak klído. Každý máme nějaké hobby - on má složky, já knihovnu. No co. Přej a bude ti přáno.

Mně ty estebacke metody jedno nejsou, s mým pojetím demokracie se to příliš neslučuje. Ty to máš jinak, ani mě to nepřekvapuje. Takto se udržuje moc jednoho muže.
Stejně mi není jedno, že se prezident chová jako hulvát a buran. Tobě to jedno je

• Citovat
  • Upravit
79841
7.12.17 20:43
@Black_Orchids píše:
Trosku hrušky s jabkama, viď? Jak s tím souvisí brexit nebo nase volby??? 8o na území ukrajinského státu vtrhnou ruská vojska, obsadí strategické pozice v zemi, ustanovi vlastní prozatímní vládu, a až ta vyhlásí referendum!!!… které pak samozrejme dopadne jak dopadne.To je jak kdyby třeba Malajsii zabrali Číňani nebo Indové jen proto, ze jich tam žije víc než samotných malajsijců.. :roll:

Rozdíl je taky ještě v tom, že Krym Rusku patřil a teprve v době Sovětského svazu byl přičleněn k Ukrajině, na čemž v té době záleželo asi tak, jako by se ted přifařily Pardubice do Hradeckého kraje, jo? Jenže po osamostatnění Ukrajiny přišlo Rusko o přístup k Černému moři a svou vojenskou základnu. A o to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová