Nová vláda ANO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
6.12.17 18:21
@MisaHanuska píše:
Tak asi budeme muset sebrat odvahu a udělat nějaké ženské hnutí za pravdu a lásku, která vždy zvítězí nad lží a nenávistí :jazyk:

Co to nazvat třeba: Spolek Havloidek zalykajících se nenávistí k Andrejovi a Tomiovi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.12.17 18:24
@Gnaar píše:
Lítost si šetři pro své nešťastné názorové souputníky. :mrgreen: Průplach Augiášova chléva začíná.https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Vyšetřování je v pořádku, ale ať nebrání ani tomu s AB a JF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.12.17 18:32
@inkakřivák píše:
Zrovna tohle je projev nejvyšší tolerance, že? jak se lišíš od Zemana?
Jo nejsi prezident, ale nymyslím si, že tolerance je výsadou prezidentů - anebo jejich povinností. A fakt je, řže té nenávisti bylo a je strašně moc. Čiré nenávisti. Vlatsně to jediné mají ty „demokratické“ spolky společné - nenávist k AB.

Ano, nejsem prezident. Podle me by prezident skutecne nemel fandit nikomu a jen si tam odmavat tu svou povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:36
@Emimin7 píše:
Ano, nejsem prezident. Podle me by prezident skutecne nemel fandit nikomu a jen si tam odmavat tu svou povinnost.

K čemu by takový mávající panák byl dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.12.17 18:40
@Gnaar píše:
K čemu by takový mávající panák byl dobrý?

K nicemu. Kdyz u nas nema prezident skutecnou moc, tak je dobry jen na ceremonie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:43
@Emimin7 píše:
K nicemu. Kdyz u nas nema prezident skutecnou moc, tak je dobry jen na ceremonie.

Tak když je to tak k ničemu, proč se tam ten Drahoš s Topolánkem tak cpou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.12.17 18:49
@Gnaar píše:
Tak když je to tak k ničemu, proč se tam ten Drahoš s Topolánkem tak cpou? :mrgreen:

Asi se chteji take poslouchat v televizi. A Topolanek nejspis chce uplatnit tu jedinou moc, omilostnit sveho kumpana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 19:45
@MisaHanuska píše:
Se toho tady v té maskulinní společnosti docela bojím :mrgreen: Navíc jsem v pořád pro mě cizím městě, tam kde jsem vyrostla už bych to možná udělala.
Navíc jsem takový chameleon. V podstatě jsem pravicově smýšlející jedinec, jen momentálně se čtyřma dětma doma, tak to vnímám trošku levicověji. Zároveň mám v uplynulých letech osobní zkušenost shospici a vůbec paliativní péčía to je tady v tak zoufalém stavu, že se divím, že si tady z toho ještě nikdo neudělal volební téma.

jo, no já zase mám osobu ve třetím invalidním stupni v péči, tak to taky sakra znám. Pak mě sakra baví zhodnocení jeho majetku za 4 roky vládnutí ze 44 na 88 miliard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 19:46

Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.12.17 20:18
@terinka4444 píše:
Ach jo

zajimalo by me, jestli tve achjo je stejne jako moje. Resp ted po docteni mam zas po chuti, magor a demagozka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.12.17 20:33
@saadet píše:
zajimalo by me, jestli tve achjo je stejne jako moje. Resp ted po docteni mam zas po chuti, magor a demagozka :zed:

ano, cítím to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
6.12.17 21:33

Tyjo tady se toho za odpoledne a vecer sebehlo. Urcite neudrzik vse na co a na koho jsem chtela reagovat. Snad v prvni rade - ANO = babis. Ve chvili kdy babis skonci… respektive pokud by skoncil, nejpozdeji v dalsim obdobi skonci ANO. Proto se nemuze sam dobrovolne vzdat premierovani a ano proc by to delal, kdyz nemusi… ze by proto, ze pred svymi prvnimi volbami hrimal o nutnosti zrusit politikum imunitu ;)?
Ad jedine dve zdejsi obhajkyne ANO : verte te se nezalykam nenavisti, jen mi rozum zustava stat, nad tim, jak se bere dvoji metr (poslanecka imunita - AB, sesbirane podpisy poslancu pred poverenim sestaveni vlady -MZ). Na jednu stranu respektuju, ze ano vyhralo volby, ale vubec se mi nechce respektovat vladu, ktera podle me nema rozumnou odbornost a uz vubec ne pripadne vladu bez duvery.
Ad nestrannost prezidenta - az si svoje bonmoty vude psat kuprikladu na svuj FB, vykladat kamosum nad becherovkou, cert to vem klidne i v rozhovoru s novinari, tak ok. Ale pri oficialni prilezitosti, v prezidentske funkci ma byt skutecne nestranny a lidovy, tzn i pro ty kteri jsou proti ANO. Ja v praci taky musim s klientem jednat slusne a prosazovat v projektu jeho pozadavky, i kdyz si v duchu myslim jakej je to vul a ze chce v projektu kraviny - mam to v popisu prace. Stejne tak MZ ma v popisu prace reprezentovat cely narod.
Koho budu volit v prezidentskejch? Pravdepodobne Drahose v prvnim kole, kohokoli proti MZ v druhem kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
6.12.17 21:59

@inkakřivák Nedá mi to :mrgreen: Díky za věcné a inteligentní příspěvky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.12.17 22:14

@czaky v podstatě nevím co tě děsí :lol: to jestli se Babiš nechá vydat či se omezí/zruší imunita to ještě nevíme, takže bych nepředbíhala a zbytečně se nestrachovala.
Zda je to vláda odborníků si třeba já netroufnu posoudit, neznám životopisy těch lidí, ani jejich profesní zkušenosti, takže nemůžu tady střílet od boku hodnocení těch lidí. Ovšem kdyby to byli naprostí trotlové, tak by se jejich nominace špatně obhajovala. A pokud chce vládu s důvěrou, zvolenou napoprvé(a o tom pořád mluví), tak si podle mě ANO netroufne nominovat jen tak kdekoho.
Vládnutí bez důvěry by se snad nelíbilo nikomu a ani ANO se nevyjádřilo, že to chce, takže tady taky není panika na místě.
Prezidenta chce každý „lidového“,ale je to dost nerealné naplnit očekávání všech, vždycky budou lidi remcat. Kolikrát si nejsem jistá jak moc dělá MZ ostudu, často je to nafouknuto novináři a udělá se zbytečná kauza. Takže jej nějak toleruju, spíše mě moc nezajímá. U voleb budu hodně tápat, vůbec netuším podle čeho vybírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
6.12.17 22:54

@axlpol uznavam, nestudovala jsem detailne jednotlive osobnosti, ale z toho co jsem zaznamenala, tak mi hodne vadi pripadny ministr zdravotnictvi, mimo vladu Ondracek a GIBS, dost na pochybach jsem co se tyka ministerstva obrany a ministerstva zivotniho prostredi. Pokud se Babis sam vyda, aby bylo mozno vse vysetrit (koneckoncu, to ze vyuzil diru v systemu trestne neni, tak se nema ceho bat, ne?), klidne se tu za sve pochyby a neduveru omluvim. Co se tyka hlasovani o vydani - nepredbiham, nedesim se, doufam ;-). K Zemanovi - jasny ze vsem se realne zavdecit nemuze, ale u nej mam pocit, ze se vyziva v tom, aby sve odpurce jeste vic drazdil, nez aby se aspon snazil byt korektni a neutralni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová