Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
7.12.17 12:38
@Gnaar píše:
@axlpol Uvidíme, co předvede. 2012 dokončil práva a od té doby pracuje v oboru. Předtím měl jako koníčka zpěv a když byl student, tak se zkusil přihlásit do superstar a nebyl tam neúspěšný. Tak co má jako být, proč by si tím měl zkazit reputaci? Naopak buďme rádi za takovou renesanční osobnost, třeba nám zazpívá lépe než Parkanová? :mrgreen:
…no asi si tu reputaci zkazil, někteří tady vidí, jen to, že zpíval v Superstar :nevim: Tady vidíš jak málo lidem stačí…to je opravdu"ach jo :? " ta povrchnost lidí, jak vystačí jen s trochou informací a udělají s toho hned závěry a pomalu už balí tašky, protože tady nepujde žít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.12.17 12:38
@Black_Orchids píše:
Skoro 30 let po revoluci nám vládne estébáckej imperialista spolu s fašistou a komunistou. Nemám slov, je to strašné.

Přesně tohohle jsem se děsila už před volbami, že to tak dopadne - 1. ANO, 2. SPD, 3. KSČM. Trochu jsem se zaradovala, když to dopadlo jinak. A ejhle, je to stejně tu :nevim:
A velmi, velmi se obávám budoucnosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.12.17 12:50

@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
7.12.17 13:22
@opozice píše:
z Marzu nejsi, to je holý fakt, ale uniká ti jedna velice podstatná věc. AB vidí v ministerstvu zdrav. velikou černou díru, na kterou upozorňuje už delší dobu. To bude ten největší problém. No a potřebuje tam člověka, který ty finance, co šly někomu do kapsy dá do pořádku. Co se týče lékařské odbornosti, na to tam MZ má svoje náměstky. Asi tak. :think: Nebo si myslíš, že ministři z minulých vlád, Parkanová, která byla lepší zpěvačka, než ministrině a další měli s tím svým ministerstvem nějaké zkušenosti. Dyť se tam vystřídaly různé profese, herci, humanitní obory atd. a co je nejvíce na houby tak, že někteří tam šli přímo ze školy, aniž by si nechali uschnout pero při podpisu diplomu. :mrgreen:

No praveze si nejsem jista, ze nekdo ze spravni rady VZP, je ta prava osoba k davani zdraotnickych financi do poradku… zrovna vzp si mysli je jedna z nejvetsich cernych der…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
7.12.17 13:25
@axlpol píše:
@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano? :nevim:

S ohledem k demokratickemu systemu se bojim napriklad prave 4 let vlady bez duvery. To uz totiz s demokracii nic moc spolecneho nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
7.12.17 13:29
@Gnaar píše:
@opozice Tak kdyby udělali ministrem toho Feriho nebo nějakého teenagera od Pirátů, tak by si z toho Havloi(di/dky) štěstím ucvrkl(i/y)? :mrgreen:

Ne, sice jsem volila piraty, ale neucvrkla bych si stestim kdyby byl ministrem ‚teenager od piratu‘. Mela bych stejne namitky ohledne zkusenosti, jako mam ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.17 13:48
@axlpol píše:
@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano? :nevim:

Co třeba nedávná anexe Krymu? Zbytek Evropy se k Ukrajině otočil zády.
Klidně se brzy muže i u nás opakovat ´68 rok. Vsadim se, ze Rusko už takové ambice má. Na to ti fantazie stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 13:51
@Black_Orchids píše:
Co třeba nedávná anexe Krymu? Zbytek Evropy se k Ukrajině otočil zády.
Klidně se brzy muže i u nás opakovat ´68 rok. Vsadim se, ze Rusko už takové ambice má. Na to ti fantazie stačí?

Jaká anexe? Bylo tam referendum. Kosovo nebyla anexe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.17 13:56
@Gnaar píše:
Jaká anexe? Bylo tam referendum. Kosovo nebyla anexe?

Ruské referendum :mrgreen: :potlesk: :palec: vtip dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
7.12.17 14:03

@Black_Orchids Kdyby nebylo Majdanu(čti puče, který svrhnul legitimní vládu) a následných protiruských jazykových zákonů, nebylo by ani odtržení Krymu. Přitom na Krymu je cca 60 % obyvatel ruské národnosti, k ukrajinské se hlásí jen 25 %. Navíc jen šílenec by si přál žít v nejzkorumpovanějším a jednom z nejvyrabovanějších států v Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.17 14:13

@Gnaar koukám, že už se nemůžeš dočkat, až nám sem taky pošlou armádu, ustanoví si novou vládu a vyhlásí nám to tvé referendum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.12.17 14:17
@Mango_Lassi píše:
MZ TOTAL PARBA SHOW

Zpěvák a skladatel Adam Vojtěch je jednou z nejvýraznějších tváří nastupující zpěvácké generace. Prošel soutěží Česko hledá superstar (pod přezdívkou KEN), připravuje svoje debutové album a jako skutečný zpěvácký sexyidol se těší mimořádné přízni fanoušků a fanynek. Jezdí, vystupuje, zpívá a rád se setkává se svými příznivci. Totalpařbashow Adama Vojtěcha a Jiřího Mádla aneb Show k stání Bláznivá show dvou teenagerských idolů současnosti, maximálně vhodná zejména pro zpestření diskoték, oslav, párty a společenských akcí všeho druhu. Total pařba show je cca 40-ti minutový blok, kde se, jak říkají oba umělci, může naprosto všechno. Adam zpívá písně, které s Jirkou napsali společně, má pro publikum své hudební překvapení. Jirka celý pořad uvádí, komentuje a vtahuje diváky do akce. Total pařba show s Adamem a Jirkou nenechá nikoho v klidu, nenechá nikoho sedět na místě, naopak vás vtáhne do světa pravé a nefalšované pařby a všeho, co k ní patří. Neuvěřitelné hry, super songy, romantický hlas a bláznivé situace, v nichž se ocitají nejen účinkující, ale taky publikum - to je show, které musíte vidět.

http://oficialnistranky.cz/adam-vojtech/

To je ta spravna kvalifikace, pro cloveka, ktery dohlidne na finance na MZ. Bravo! :potlesk:

Než něco napíšeš, použij rozum. Ne ON, ale AB na to řádně dohlídne. On je jen vykonavatel jako ministr. A navíc, jak jsem psal. I AB má kolem sebe spoustu odborníků, je to jen otázka času, až tam bude i peří lítat vzduchem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.12.17 14:20
@czaky píše:
S ohledem k demokratickemu systemu se bojim napriklad prave 4 let vlady bez duvery. To uz totiz s demokracii nic moc spolecneho nema.

mě je úplně jedno, jestli bude vláda s důvěrou, nebo bez důvěry. To je jen klišé. Mě bude zajímat jen pořádek, který čekám, že bude nastolen a myslím, že tohle chce většina. Tak na co pořád brblete a píšete tu černé scénáře, jak by a kdy by a co by. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
7.12.17 14:27

Já se bojím, že legálně čerpané dotace pro firmy, se kterými Babiš nemá nic společného, vydolují státní pokladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
7.12.17 15:31
@opozice píše:
mě je úplně jedno, jestli bude vláda s důvěrou, nebo bez důvěry. To je jen klišé. Mě bude zajímat jen pořádek, který čekám, že bude nastolen a myslím, že tohle chce většina. Tak na co pořád brblete a píšete tu černé scénáře, jak by a kdy by a co by. :mrgreen:

A to myslis vazne? K cemu pak mame volby, kdyz muze vladnout vlada bez duvery, tzn bez prenesene podpory vetsiny obcanu?

A byla by stejne tolerovana napriklad piratska vlada bez duvery? (Dosad kohokoli misto piratu, uvadim je protoze stejne jako ano nejsou tradicni stranou a podle tvych vlastnich preferenci chteji nastolit poradek, transparentnost a antikorupcni prostredi.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová