Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:…no asi si tu reputaci zkazil, někteří tady vidí, jen to, že zpíval v Superstar
@axlpol Uvidíme, co předvede. 2012 dokončil práva a od té doby pracuje v oboru. Předtím měl jako koníčka zpěv a když byl student, tak se zkusil přihlásit do superstar a nebyl tam neúspěšný. Tak co má jako být, proč by si tím měl zkazit reputaci? Naopak buďme rádi za takovou renesanční osobnost, třeba nám zazpívá lépe než Parkanová?
@Black_Orchids píše:
Skoro 30 let po revoluci nám vládne estébáckej imperialista spolu s fašistou a komunistou. Nemám slov, je to strašné.
Přesně tohohle jsem se děsila už před volbami, že to tak dopadne - 1. ANO, 2. SPD, 3. KSČM. Trochu jsem se zaradovala, když to dopadlo jinak. A ejhle, je to stejně tu ![]()
A velmi, velmi se obávám budoucnosti ![]()
@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano? ![]()
@opozice píše:
z Marzu nejsi, to je holý fakt, ale uniká ti jedna velice podstatná věc. AB vidí v ministerstvu zdrav. velikou černou díru, na kterou upozorňuje už delší dobu. To bude ten největší problém. No a potřebuje tam člověka, který ty finance, co šly někomu do kapsy dá do pořádku. Co se týče lékařské odbornosti, na to tam MZ má svoje náměstky. Asi tak.Nebo si myslíš, že ministři z minulých vlád, Parkanová, která byla lepší zpěvačka, než ministrině a další měli s tím svým ministerstvem nějaké zkušenosti. Dyť se tam vystřídaly různé profese, herci, humanitní obory atd. a co je nejvíce na houby tak, že někteří tam šli přímo ze školy, aniž by si nechali uschnout pero při podpisu diplomu.
No praveze si nejsem jista, ze nekdo ze spravni rady VZP, je ta prava osoba k davani zdraotnickych financi do poradku… zrovna vzp si mysli je jedna z nejvetsich cernych der…
@axlpol píše:
@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano?
S ohledem k demokratickemu systemu se bojim napriklad prave 4 let vlady bez duvery. To uz totiz s demokracii nic moc spolecneho nema.
@Gnaar píše:
@opozice Tak kdyby udělali ministrem toho Feriho nebo nějakého teenagera od Pirátů, tak by si z toho Havloi(di/dky) štěstím ucvrkl(i/y)?
Ne, sice jsem volila piraty, ale neucvrkla bych si stestim kdyby byl ministrem ‚teenager od piratu‘. Mela bych stejne namitky ohledne zkusenosti, jako mam ted.
@axlpol píše:
@IvaB a můžu se zeptat čeho se bojíš? jen mě to zajímá. Já osobně jsem asi optimista, nějak si nedokážu představit, že v roce 2018, se dostaneme na uroven stalinistického Ruska(nebo nevím čeho se lidé bojí)že by se zrušila ústava, zruší se volby? obnoví se pracovní tábory, zakáží se jiné strany a zůstanou třeba jen tři, uzavřou se hranice…?asi mám malou představivost, co všechno lidé očekávají, ale nejde mi do hlavy, že by dnešní společnost tohle chtěla, dopustila, stále máme vládu s opozicí, demokratický systém, to snad nejde jen tak zbortit nebo ano?
Co třeba nedávná anexe Krymu? Zbytek Evropy se k Ukrajině otočil zády.
Klidně se brzy muže i u nás opakovat ´68 rok. Vsadim se, ze Rusko už takové ambice má. Na to ti fantazie stačí?
@Black_Orchids píše:
Co třeba nedávná anexe Krymu? Zbytek Evropy se k Ukrajině otočil zády.
Klidně se brzy muže i u nás opakovat ´68 rok. Vsadim se, ze Rusko už takové ambice má. Na to ti fantazie stačí?
Jaká anexe? Bylo tam referendum. Kosovo nebyla anexe?
@Gnaar píše:
Jaká anexe? Bylo tam referendum. Kosovo nebyla anexe?
Ruské referendum
vtip dne
@Black_Orchids Kdyby nebylo Majdanu(čti puče, který svrhnul legitimní vládu) a následných protiruských jazykových zákonů, nebylo by ani odtržení Krymu. Přitom na Krymu je cca 60 % obyvatel ruské národnosti, k ukrajinské se hlásí jen 25 %. Navíc jen šílenec by si přál žít v nejzkorumpovanějším a jednom z nejvyrabovanějších států v Evropě.
@Gnaar koukám, že už se nemůžeš dočkat, až nám sem taky pošlou armádu, ustanoví si novou vládu a vyhlásí nám to tvé referendum…
@Mango_Lassi píše:
MZ TOTAL PARBA SHOWZpěvák a skladatel Adam Vojtěch je jednou z nejvýraznějších tváří nastupující zpěvácké generace. Prošel soutěží Česko hledá superstar (pod přezdívkou KEN), připravuje svoje debutové album a jako skutečný zpěvácký sexyidol se těší mimořádné přízni fanoušků a fanynek. Jezdí, vystupuje, zpívá a rád se setkává se svými příznivci. Totalpařbashow Adama Vojtěcha a Jiřího Mádla aneb Show k stání Bláznivá show dvou teenagerských idolů současnosti, maximálně vhodná zejména pro zpestření diskoték, oslav, párty a společenských akcí všeho druhu. Total pařba show je cca 40-ti minutový blok, kde se, jak říkají oba umělci, může naprosto všechno. Adam zpívá písně, které s Jirkou napsali společně, má pro publikum své hudební překvapení. Jirka celý pořad uvádí, komentuje a vtahuje diváky do akce. Total pařba show s Adamem a Jirkou nenechá nikoho v klidu, nenechá nikoho sedět na místě, naopak vás vtáhne do světa pravé a nefalšované pařby a všeho, co k ní patří. Neuvěřitelné hry, super songy, romantický hlas a bláznivé situace, v nichž se ocitají nejen účinkující, ale taky publikum - to je show, které musíte vidět.
http://oficialnistranky.cz/adam-vojtech/
To je ta spravna kvalifikace, pro cloveka, ktery dohlidne na finance na MZ. Bravo!
Než něco napíšeš, použij rozum. Ne ON, ale AB na to řádně dohlídne. On je jen vykonavatel jako ministr. A navíc, jak jsem psal. I AB má kolem sebe spoustu odborníků, je to jen otázka času, až tam bude i peří lítat vzduchem. ![]()
@czaky píše:
S ohledem k demokratickemu systemu se bojim napriklad prave 4 let vlady bez duvery. To uz totiz s demokracii nic moc spolecneho nema.
mě je úplně jedno, jestli bude vláda s důvěrou, nebo bez důvěry. To je jen klišé. Mě bude zajímat jen pořádek, který čekám, že bude nastolen a myslím, že tohle chce většina. Tak na co pořád brblete a píšete tu černé scénáře, jak by a kdy by a co by. ![]()
Já se bojím, že legálně čerpané dotace pro firmy, se kterými Babiš nemá nic společného, vydolují státní pokladnu.
@opozice píše:
mě je úplně jedno, jestli bude vláda s důvěrou, nebo bez důvěry. To je jen klišé. Mě bude zajímat jen pořádek, který čekám, že bude nastolen a myslím, že tohle chce většina. Tak na co pořád brblete a píšete tu černé scénáře, jak by a kdy by a co by.
A to myslis vazne? K cemu pak mame volby, kdyz muze vladnout vlada bez duvery, tzn bez prenesene podpory vetsiny obcanu?
A byla by stejne tolerovana napriklad piratska vlada bez duvery? (Dosad kohokoli misto piratu, uvadim je protoze stejne jako ano nejsou tradicni stranou a podle tvych vlastnich preferenci chteji nastolit poradek, transparentnost a antikorupcni prostredi.)