Nová vláda ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
14.12.17 10:54
@axlpol píše:
Mě by zajímalo, co nevoliči ANO očekávají? většinou tady jen každý nadává, poukazuje na všechno, ale co dál?
Ostatní strany zahájily taktiku, že sabotují všechno co ANO udělá. Jasně, snad poprvé v historii drží slovo a lpí na tom, že do vlády s ANO nepůjdou. No, nevím jestli to není trochu málo :lol: :lol: je sice hezké jak si stojí za svým slovem, což přidávám k dobru Babišovi, protože nebýt jeho, tak by byly všechny předvolební slibu fuč :lol: ale lidé je volili, aby něco dělali a nejen stáli na místě jak uražené děti.
Pokud nebude menšinová vláda, co bude? co myslíte že ty ostatní strany chtějí? takhle to dotáhnou na předčasné volby, potom se budou hájit, jak to vlastně nechtěli a zase to hodí na Babiše(že je to jeho vina, že měl odstoupit)přitom ted můžou něco dělat a nedělají. Ovšem podle mě budou předčasné volby pro některé ještě destruktivnější, tak fakt ted nechápu co chtějí? :nevim:

včera dobrý pořad na barrandově se Soukupem. Tam vysvětluje ty kauzy a ejhle, i sám ředitel Policie Tuhý a jeho ex v tom jela taky. To se ještě budeme divit, co v dalších dílech vyplave na povrch. Doufám, že Dračice to řádně odsoudí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 11:04

@opozice …jako fakt by mě zajímalo co nevoliči ANO chtějí. Jasně objevují se zde, poukazují na všechno, tak jako jejich strany, ale co chtějí? není to málo je držet slovo, že Babiše nechtějí?
V podstatě se taky bojím budoucnosti, jak vidím, že nic nedělají-vlastně dělají :lol: dělají všechno opačně jak ANO :lol: ale takové trucovité chování povede opravdu jen k předčasným volbám a zase se bude ukazovat prstem, kdo za to může :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.12.17 11:06
@axlpol píše:
@opozice …jako fakt by mě zajímalo co nevoliči ANO chtějí. Jasně objevují se zde, poukazují na všechno, tak jako jejich strany, ale co chtějí? není to málo je držet slovo, že Babiše nechtějí?
V podstatě se taky bojím budoucnosti, jak vidím, že nic nedělají-vlastně dělají :lol: dělají všechno opačně jak ANO :lol: ale takové trucovité chování povede opravdu jen k předčasným volbám a zase se bude ukazovat prstem, kdo za to může :roll:

podívej, otázka je, co chtěli? Fialka jim nasliboval, že zruší EET a na to mu sedli, jako včela na med. Teď když to vidí, tak doufám, že tu jeho šaškárnu společně se Sanjurkou mu už baštit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 11:21

@opozice …uvidíme,třeba někdo napíše, věřím, že se za svou volbu nestydí, takže určitě vědí co očekávají(kromě nevládnutí s Babišem) :roll: to už je ohraná písnička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.12.17 11:30
@axlpol píše:
@opozice …uvidíme,třeba někdo napíše, věřím, že se za svou volbu nestydí, takže určitě vědí co očekávají(kromě nevládnutí s Babišem) :roll: to už je ohraná písnička.

já si myslím, že kdo ten výše uvedený pořad sledoval, tak mu dochází, proč tohle vše /reforma Policie, atd/ bylo uděláno. I ten plk. Komárek měl pravdu, že ředitel Tuhý vynášel tajné info. Vše je správně naladěno na dobu, kdy odešla stará vláda a nastoupila nová. To ještě bude čoro. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79936
14.12.17 11:38

Myslím si, že chtějí jednoduše předčasné volby. A v těch budou ochotni se spojit pod nějakou hlavičkou demokratický blok, aby Babiše vyšachovali. Ono totiž skutečně jde o to, že on nepatří mezi ty - my hoši, co spolu mluvíme. Taky se to začíná jevit - třeba to nové jednání okolo privatizace OKD, ne? Za jiné - té správné - vlády by se to už neřešilo.
Jo a že stojí na svých stanoviscích. Pokud jsem to ledovala, tak třeba Zimola se už vyjádřil, že by socdem do vlády jít mělo, že neměli být tak zaťatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.12.17 11:44
@inkakřivák píše:
Myslím si, že chtějí jednoduše předčasné volby. A v těch budou ochotni se spojit pod nějakou hlavičkou demokratický blok, aby Babiše vyšachovali. Ono totiž skutečně jde o to, že on nepatří mezi ty - my hoši, co spolu mluvíme. Taky se to začíná jevit - třeba to nové jednání okolo privatizace OKD, ne? Za jiné - té správné - vlády by se to už neřešilo.
Jo a že stojí na svých stanoviscích. Pokud jsem to ledovala, tak třeba Zimola se už vyjádřil, že by socdem do vlády jít mělo, že neměli být tak zaťatí.

nj, to je Zimola a to druhé křídlo včetně Haška, atd. Ti to vidí jinak, než ti zarputní Sobotkovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.12.17 11:51

Tak já jsem nevolič ANO. Chtěla jsem vládu klidně z ANO, ale bez pánů Babiše a Faltýnka, dokud se nevyřeší jejich trestní stíhání. Ať už je to komplot nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 11:53
@inkakřivák píše:

taky myslím, že to chtějí dotáhnout na předčasné volby.
To bude zas trapárna, jak budou ukazovat, to my né, my chtěli vyjednávat, to on nechtěl a kdyby odstoupil… :roll: jejda to budou kecy a kolik lidí na to zase skočí, to bude taky mazec :lol:
Rozhodně máš pravdu, že se asi spojí jako"demokratický blok"jinak nemají šanci. Já doufám, že jestli na to dojde, snad někteří voliči prozřou a tyhle nemakačenka co se jen bojí o korýtka, nebudou volit ani když budou v bloku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.12.17 11:53
@MisaHanuska píše:
Tak já jsem nevolič ANO. Chtěla jsem vládu klidně z ANO, ale bez pánů Babiše a Faltýnka, dokud se nevyřeší jejich trestní stíhání. Ať už je to komplot nebo ne.

to je už obehrané kliše. Přece nebudou čekat několik roků, až se ukáže, že nic. Třeba jako kauza Rath, trvá to už 5 roků a ještě to není u konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.12.17 11:56
@opozice píše:
to je už obehrané kliše. Přece nebudou čekat několik roků, až se ukáže, že nic. Třeba jako kauza Rath, trvá to už 5 roků a ještě to není u konce.
…možná bude brzo stíhaný i Sobotka. Řeší se u soudu OKD a nějak zaznívá i jeho jméno :lol:
ale já souhlasím, to prokázání může trvat dlouho a vadí to nečemu, když budou vládnout stíhaní? až padne rozsudek, tak potom se udělají/neudělají změny. Ale lpět na tom stíhání mi přijde účelové jak někoho vyšachovat ze hry, obzvlášt s rychlostí našich soudů a policie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.12.17 11:58
@axlpol píše: …možná bude brzo stíhaný i Sobotka. Řeší se u soudu OKD a nějak zaznívá i jeho jméno :lol:
ale já souhlasím, to prokázání může trvat dlouho a vadí to nečemu, když budou vládnout stíhaní? až padne rozsudek, tak potom se udělají/neudělají změny. Ale lpět na tom stíhání mi přijde účelové jak někoho vyšachovat ze hry, obzvlášt s rychlostí našich soudů a policie.

proto říkám, že je to vymyšlený důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.12.17 12:11
@opozice píše:

To sice ano, ale Rath se nikdy necpal na pozici premiéra. To trestní oznámení tam prostě je a my s tím nic neuděláme. A mohou pánové tvrdit jak to je vykonstruované, ale už to tady prostě je. Takže by měli mít zdravou sebereflexi a měli by minimálně zase žádat o své vydání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.12.17 12:20
@MisaHanuska píše:
To sice ano, ale Rath se nikdy necpal na pozici premiéra. To trestní oznámení tam prostě je a my s tím nic neuděláme. A mohou pánové tvrdit jak to je vykonstruované, ale už to tady prostě je. Takže by měli mít zdravou sebereflexi a měli by minimálně zase žádat o své vydání.

ten pořádek, co chtějí udělat udělají i se stíháním. A pokud ti něco říká presumpce neviny, tak se na každého hledí, jako by nebyl trestán. To jim v tom nezabrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.12.17 12:26

Presumpce neviny ano. Ale mít máslo na hlavě a řídit zemi mi vadí. Já bych chtěla mít prezidenta i premiéra čisté jako lilie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová