Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice chapu o co si myslite ze tu jde, nevymlouvam vam to, ale beru to jako precedens. Kdyz jednou reknem ze tohle trestni stihani je blamaz, muze to rict kdokoli dalsi priste znovu a muzeme cely nas system policie a soudnictvi pohrbit. A verte ze bych stejne mluvila i v pripade kohokoli jineho. Vseobecna imunita je zkratka zlo.
@czaky píše:
@opozice chapu o co si myslite ze tu jde, nevymlouvam vam to, ale beru to jako precedens. Kdyz jednou reknem ze tohle trestni stihani je blamaz, muze to rict kdokoli dalsi priste znovu a muzeme cely nas system policie a soudnictvi pohrbit. A verte ze bych stejne mluvila i v pripade kohokoli jineho. Vseobecna imunita je zkratka zlo.
je to názor dvou pohledů. Ti jeho předchůdci se fakt bojí, že by mohli jít do basy až zčernají.
Když to vezmeme kolem a kolem, tak se dva kohouti 28 roků střídali na hnojišti a jeden podržel druhého. A pokud do basy nepůjdou, tak odstřihne tu pupeční šnůru pod názvem státní kasa a budou mít útlum. Dnes, když přišel třetí kohout s tím, že vyžene z hnojníku ty staré a vypelichané kohouty a nastolí pořádek, tak je zle a vzbouření na vsi.
@czaky píše:
Coz ostatne babis kdysi tvrdil taky
ano tvrdil, jenže nekoukejme se pořád, kdo co řekl dříve, ale co se říká teď a v budoucnosti. Tam se kráčí, ne dozadu.
@opozice Ted se asi poprve shodneme
. Klidne at predchuci bruci, az zcernaji… a stejne tak nerikam ze za par let nepujdou brucet pirat/stan/spd
… kdokoli z novych, ale musi tu proste ta moznost byt a nemel by se ji smet vyhnout ani babis ani nikdo dalsi.
@czaky píše:
Nezáleží na tom, co řekneme my, ale co řekne soud. A já skutečně nevěřím, že by byl takový blázen, aby podepsal žádost o dotaci na věc, která není jeho - a že by ji dostal. Takže za mne pořád platí - at se nechý vydat a počkáme, co na to soud. A myslím si, že to bude solidní trapas.
@opozice píše:
je to názor dvou pohledů. Ti jeho předchůdci se fakt bojí, že by mohli jít do basy až zčernají.Když to vezmeme kolem a kolem, tak se dva kohouti 28 roků střídali na hnojišti a jeden podržel druhého. A pokud do basy nepůjdou, tak odstřihne tu pupeční šnůru pod názvem státní kasa a budou mít útlum. Dnes, když přišel třetí kohout s tím, že vyžene z hnojníku ty staré a vypelichané kohouty a nastolí pořádek, tak je zle a vzbouření na vsi.
Souhlasim s timto… s tim hledenim do budoucnosti tak napul ![]()
@czaky píše:
@opozice Ted se asi poprve shodneme. Klidne at predchuci bruci, az zcernaji… a stejne tak nerikam ze za par let nepujdou brucet pirat/stan/spd
… kdokoli z novych, ale musi tu proste ta moznost byt a nemel by se ji smet vyhnout ani babis ani nikdo dalsi.
no to ano, ale případy se musí řešit hned a ne až po letech. Dítěti také když plácneš hned, když zaslouží, tak se účinek nemine a určitě není na místě mu dát na zadek až za půl dne, až na to přijde doma řeč.
@inkakřivák píše:
Nezáleží na tom, co řekneme my, ale co řekne soud. A já skutečně nevěřím, že by byl takový blázen, aby podepsal žádost o dotaci na věc, která není jeho - a že by ji dostal. Takže za mne pořád platí - at se nechý vydat a počkáme, co na to soud. A myslím si, že to bude solidní trapas.
Naprosty souhlas, zalezi co rekne soud. Pokud nekdy nejaky bude… i s tim ze to neni blazen, ba naopak si myslim ze je velmi chytry, jen mu osobne proste neverim
@czaky To beru, že mu nevěříš, to je tvoje právo. Já si o něm myslím, že je to nesmírně chytrý člověk, který má čuch na peníze a fantastické poradce. A s morálkou balancuje vyloženě na hraně. Takovým tím stylem - co není vyloženě zakázáno, je prostě dovoleno, at to je nebo není košer. Ale to je zase můj názor. Jen ho prostě nebudu soudit předem. Nejsem právník, vycházím jen z toho, co o dané kauze vím, a nezdá se mi tudíž, že by soud rozhodl ve smyslu vinen. Ale nechme to na nich.
@inkakřivák píše:
@czaky To beru, že mu nevěříš, to je tvoje právo. Já si o něm myslím, že je to nesmírně chytrý člověk, který má čuch na peníze a fantastické poradce. A smorálkou balancuje vyloženě na hraně. Takovým tím stylem - co není vyloženě zakázáno, je prostě dovoleno, at to je nebo není košer. Ale to je zase můj názor. Jen ho prostě nebudu soudit předem. Nejsem právník, vycházím jen z toho, co o dané kauze vím, a nezdá se mi tudíž, že by soud rozhodl ve smyslu vinen. Ale nechme to na nich.
Myslím, že s tou morálkou na hraně balancujeme všichni, protože kdo má zájem jít do báně. ![]()
@inkakřivák píše:
@czaky To beru, že mu nevěříš, to je tvoje právo. Já si o něm myslím, že je to nesmírně chytrý člověk, který má čuch na peníze a fantastické poradce. A s morálkou balancuje vyloženě na hraně. Takovým tím stylem - co není vyloženě zakázáno, je prostě dovoleno, at to je nebo není košer. Ale to je zase můj názor. Jen ho prostě nebudu soudit předem. Nejsem právník, vycházím jen z toho, co o dané kauze vím, a nezdá se mi tudíž, že by soud rozhodl ve smyslu vinen. Ale nechme to na nich.
Jo a taky má na každého složky. Což není zakázáno zákonem, že jo
![]()
@Mango_Lassi píše:
Jo a taky má na každého složky. Což není zakázáno zákonem, že jo![]()
no a? Já mám také složky,
v něčem ty písemnosti musím mít založeny ne? Plkám tu a auto ještě není v garáži, než mi je někdo od AB /který za vše může/ objede hřebíkem. ![]()
@czaky píše:
Zrejme si sedim na vedeni, ale koho tim myslite? USA? EU? Nikdo dalsi me nenapada… momentalne se jako kolonialni otrok necitim, pokud vy ano, vymlouvat vam to nebudu, jen me to zajima… ostatne proto jsem zakladala tuhle diskuzi - nechci nic resit, presvedcovat nebo cokoli, jen me zajimaji nazory ostatnich
EU nebyla vytvořena pro dobro sousedů. Realizuje jen jinými prostředky to, co se nepodařilo dotáhnout Hitlerovi nebo Napoleonovi do konce vojenskou cestou. Nyní již nejsme samostatným státem, ale kolonií a levnou montovnou, odbytištěm zemědělských přebytků a potravin 2. jakosti. Je v tomto státě ještě něco, co není ve vlastnictví zahraničních majitelů? Nyní nás čeká nový Mnichov v podobě žaloby kvůli migrantům. Co že to narychlo podepisoval ještě vlastizrádce a řiťol. z Sobotka den před svou demisí?
hm hm ![]()
zjistila jsem že mám 2 zcela nepřijatelné kandidáty, Horáček a Zeman
Horáček si nějak moc začíná hrát na „morální autoritu“, jenže od něj to nesedí, není věrohodné a přesvědčivé, ani trochu
takže jestli nedejbůh v 2 kole bude proti sobě Horáček a Zeman, mám vyřešeno a k volbám, i přes své přesvědčení, chodit vždy, nejdu
protože s čistým svědomím nemohu hlas dát ani jednomu z nich…Zeman je nemocná troska s organickým poškozením mozku, a horáček je zase troska morální