Nové látkující maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
7.3.12 20:14

Jé vy jste tady toho napsaly:)))
Tak jako tester už asi nemá cenu se hlásit:)))To by Iva šila pro celou diskuzi:)))
Zuzi,psí miminka krásná!! A tvoje miminko taky:)
Tinuš,já pořád-i minule přemýšlela,jaké že jsou to ty fialové Popngro:))Žádné takové neobjednávám:))) Nejsou to růžové-fuchsiové :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.3.12 20:21

Budu mít těch testovacích asi 5 a hlavní je, aby byly zastoupeny děti všech věkových kategorií, takže podle toho budu vybírat… Pokud je někdo s extra atypickým dítětem (příliš tenké či příliš buclaté :lol: ), taky by to bylo dobré zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.3.12 20:25

Si je můžeme popůjčovat :) - ale to by se testování natáhlo :)

• Citovat
  • Upravit
13376
7.3.12 20:37

Dorotka má 13m, v roce měla 77cm a 9,5 kg:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.3.12 20:47
ivuska.h píše:
Budu mít těch testovacích asi 5 a hlavní je, aby byly zastoupeny děti všech věkových kategorií, takže podle toho budu vybírat… Pokud je někdo s extra atypickým dítětem (příliš tenké či příliš buclaté :lol: ), taky by to bylo dobré zkusit.

Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.3.12 20:53
Clarins píše:
ivuska.h píše:
Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici. :D

Testování obnáší to, že plínku/svrchňáky používáš a napíšeš, co si o tom myslíš. Čím extrémnější situace, tím líp :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.3.12 20:55
ivuska.h píše:
Clarins píše:
ivuska.h píše:
Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici. :D
Testování obnáší to, že plínku/svrchňáky používáš a napíšeš, co si o tom myslíš. Čím extrémnější situace, tím líp :))

S PUL kalhotkama používám jen čč narovno, kalhotovku mám jen jednu Anavy a jednu samodomo :lol: a ostatní AIO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
7.3.12 21:03

tak Vojta má 18m míry nevím do poradny jdeme tento nebo příští týden.
Zatím jsem nebyla spokojená s žádnýma PULkama, všechny co jsem odzkoušela šly z domu až na jedny, ale to taky není ono - no není to výzva :lol:
Na druhou stranu je riziko, že budu věčnej prudič a nebudu spokojená ani s Anavy PULkama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
7.3.12 21:06
Martooni píše:
Holky, S.O.S - Karolínka se mi oprudila :( .. nevím z čeho,má červený zadeček a malé pupínky. Co by jste mi poradili? čím mazat? Ted nechávám větrat a namazala jsem to bambuckým máslem - trochu se to zklidnilo ..

Nám vždycky pomohl Bepanthen, omývání černým čajem a větrání. Při večerním koupání jsem ještě umyla zadek Chilly intimou (nebo můžeš použít jakékoliv jiné mýdlo pro intimní hygienu). Na co nedám dopustit je léčivá vlna :srdce: Tu mám odzkoušenou i na sobě a teda fakt jsem čuměla jak se rychle spravily problémy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
7.3.12 21:18

Maci, no jasně je to růžová, já jsem na fialovou ulítlá a tak to melu všude, je to ta fuchsiová… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.3.12 21:27

Skoro 17m, neco pres 10.5kg, pres den odplenkovana, takze by slo jen o noc.. takze Viky by nebyla dobry tester. :) Aspon to holky nafotte, at si zaslintam :)

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
7.3.12 21:31

Prosím vás, poraďte, kdo máte zkušenost, jaký je rozdíl mezi PES fleecem a suedeclothem jako kontaktní vrstvou na kůži? Vím, že suede je taky umělina, všude píšou, že snad tenčí a jemnější, je to tedy něco jako mikroflís? Žmolkuje to taky jako mikroflís?

Moji kluci měli s flísem problémy, ale měli taky problémy s mokrem na zadečku, tak jsem na ten suede koukala, možná by to šlo zkusit jako separačka, místo flísu? Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.3.12 21:34

Bublina v břiše - cca 1500g (naposledy) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6131
7.3.12 21:37
PetkaK píše:
Bublina v břiše - cca 1500g (naposledy) :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je nejlepší a nejextrémnější adept na testování :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
7.3.12 21:39
Clarins píše:
ivuska.h píše:
Clarins píše:
ivuska.h píše:
Testování obnáší to, že plínku/svrchňáky používáš a napíšeš, co si o tom myslíš. Čím extrémnější situace, tím líp :))
S PUL kalhotkama používám jen čč narovno, kalhotovku mám jen jednu Anavy a jednu samodomo :lol: a ostatní AIO :D

Kristýnka má 4,5 měsíce a 5,1kg a 63cm - docela hubeňour. PULky nosíme často, jen občas flísáčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí