Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jé vy jste tady toho napsaly:)))
Tak jako tester už asi nemá cenu se hlásit:)))To by Iva šila pro celou diskuzi:)))
Zuzi,psí miminka krásná!! A tvoje miminko taky:)
Tinuš,já pořád-i minule přemýšlela,jaké že jsou to ty fialové Popngro:))Žádné takové neobjednávám:))) Nejsou to růžové-fuchsiové
![]()
Budu mít těch testovacích asi 5 a hlavní je, aby byly zastoupeny děti všech věkových kategorií, takže podle toho budu vybírat… Pokud je někdo s extra atypickým dítětem (příliš tenké či příliš buclaté
), taky by to bylo dobré zkusit.
ivuska.h píše:
Budu mít těch testovacích asi 5 a hlavní je, aby byly zastoupeny děti všech věkových kategorií, takže podle toho budu vybírat… Pokud je někdo s extra atypickým dítětem (příliš tenké či příliš buclaté), taky by to bylo dobré zkusit.
Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici. ![]()
Clarins píše:ivuska.h píše:Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici.
Budu mít těch testovacích asi 5 a hlavní je, aby byly zastoupeny děti všech věkových kategorií, takže podle toho budu vybírat… Pokud je někdo s extra atypickým dítětem (příliš tenké či příliš buclaté), taky by to bylo dobré zkusit.
Testování obnáší to, že plínku/svrchňáky používáš a napíšeš, co si o tom myslíš. Čím extrémnější situace, tím líp ![]()
ivuska.h píše:Clarins píše:Testování obnáší to, že plínku/svrchňáky používáš a napíšeš, co si o tom myslíš. Čím extrémnější situace, tím lípivuska.h píše:Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici.
S PUL kalhotkama používám jen čč narovno, kalhotovku mám jen jednu Anavy a jednu samodomo
a ostatní AIO ![]()
tak Vojta má 18m míry nevím do poradny jdeme tento nebo příští týden.
Zatím jsem nebyla spokojená s žádnýma PULkama, všechny co jsem odzkoušela šly z domu až na jedny, ale to taky není ono - no není to výzva ![]()
Na druhou stranu je riziko, že budu věčnej prudič a nebudu spokojená ani s Anavy PULkama ![]()
Martooni píše:
Holky, S.O.S - Karolínka se mi oprudila.. nevím z čeho,má červený zadeček a malé pupínky. Co by jste mi poradili? čím mazat? Ted nechávám větrat a namazala jsem to bambuckým máslem - trochu se to zklidnilo ..
Nám vždycky pomohl Bepanthen, omývání černým čajem a větrání. Při večerním koupání jsem ještě umyla zadek Chilly intimou (nebo můžeš použít jakékoliv jiné mýdlo pro intimní hygienu). Na co nedám dopustit je léčivá vlna
Tu mám odzkoušenou i na sobě a teda fakt jsem čuměla jak se rychle spravily problémy ![]()
Maci, no jasně je to růžová, já jsem na fialovou ulítlá a tak to melu všude, je to ta fuchsiová… ![]()
Skoro 17m, neco pres 10.5kg, pres den odplenkovana, takze by slo jen o noc.. takze Viky by nebyla dobry tester.
Aspon to holky nafotte, at si zaslintam ![]()
Prosím vás, poraďte, kdo máte zkušenost, jaký je rozdíl mezi PES fleecem a suedeclothem jako kontaktní vrstvou na kůži? Vím, že suede je taky umělina, všude píšou, že snad tenčí a jemnější, je to tedy něco jako mikroflís? Žmolkuje to taky jako mikroflís?
Moji kluci měli s flísem problémy, ale měli taky problémy s mokrem na zadečku, tak jsem na ten suede koukala, možná by to šlo zkusit jako separačka, místo flísu? Co myslíte?
PetkaK píše:
Bublina v břiše - cca 1500g (naposledy)![]()
Clarins píše:ivuska.h píše:S PUL kalhotkama používám jen čč narovno, kalhotovku mám jen jednu Anavy a jednu samodomoClarins píše:Testování obnáší to, že plínku/svrchňáky používáš a napíšeš, co si o tom myslíš. Čím extrémnější situace, tím lípivuska.h píše:Nevím co obnáší testování, mám dítě ( kluk) 6,5 měsíce. V 6 m měl 9,6 kg a 74 cm. Pokud by se Ti hodil, jsme k dispozici.
a ostatní AIO
Kristýnka má 4,5 měsíce a 5,1kg a 63cm - docela hubeňour. PULky nosíme často, jen občas flísáčky…