Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
můžu skromně k vám?
Je to už pěkně dlouho, co jsem se na miminu zaregistrovala, ale ne a ne se někam „vetřít“
Byla bych fakt ráda, kdybych už taky konečně někam patřila ![]()
Jsem z Mostu - ať žijí severní Čechy a před 4dny nám byl 1rok ![]()
Petulo, a kde stavite? nestavite na Hamry? Dneska uz nemam cas, ale urcite se spolu musime jeste domluvit. Treba se i zname, a kdyz ne, tak by jsme to meli napravit.
Ne ne, my stavíme v Nových Dvorech… V Hamrech to bylo na nás moc drahý ![]()
Tak pak pokecáme ![]()
Violet: tak blahopřejeme, našemu Adámkovi byl včera rok! Eričkovi už jsou 4 roky a 3měs…to to letí…
Iriss
Ikaika: na jaký učňák jsi chodila? A jaký jsi ročník, já 75 ![]()
Iriss
Já chodila na SOU textilní. Jsem vyučená dámská krejčová. No a jsem ročník 77. To nám to utíká.Ach jo. No ale jinak z Jihlavy moc lidí neznám, ale strašně ráda na ni vzpomínám. Občas tam zajedeme. Nakoupit, do ZOO, za spolužačkama. Jihlavu mám pořád docela oblíbenou. Však se tam toho zažilo až až. Měj se a zase někdy ahoj.
holciny tak jsem napsala ten novy denicek emamin, v denickach miminkovskych,jinaK JE TO NIC MOC ALE SNAD TO TAM DAJI.papa
Holky, mooooc díky za přijetí do party ![]()
Iriss - Adámek je čerstvější oslavenec než Matyáš
- taky blahopřejeme! Taky jste měli tak hektické oslavy? My to slavili na etapy- 3dny za sebou ![]()
Jinak- je mi 24 ![]()
Jdu juknout, jestli se už neobjevil náš deníček ![]()
Tak ahoj holky. Tak na deníček už jsem jukla.A jak píšu už tam, díky že jsi ho Valli založila. Snad se ujmeme.
Ahoj holky,
zrovna včera jsem si říkala, že by bylo dobré nějaký takový pokec zařídit. Ono na tom chatu je tam jen pár řádků a tak dostat se do obrazu o čem se zrovna hovoří, moc nejde. Mě je 30 a mám jedinou malou dcerušku a jednoho 7-mi letého pejska (nussteriér=oříšek). Jsem z Prahy 10.
http://www.katyberry.com/…abyfairy.jpg
Gabka
tak holciny tak ted uz rozjedte diskuze v denicku a ne tady.gabko tak se zapoj.