nové těhu po potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
9.7.13 18:34

Holky tak já se s vámi loučím..Zítra odlétáme do Egypta a návrat příští čtvrtek. A v pátek a v sobotu pečeme svatební koláčky…3.8. se vdávám:) Takže doufám, že se vrátím z dovolené a budou tam // ať je svatba šťastnější:) Mějte se tu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
9.7.13 18:51

@Perouťáčci pěkně si to uzijte a uvidíš že // na s sebe nenechají dlouho čekat. měj krásnou dovcu a ještě krásnější svatbu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 12:37

Ahoj, já potratila v lednu v 11tt, jen co jsem přestala úplně krvácet, tak jsme se začli snažit znovu, nečekali jsme půl roku. a teď je červenec a čekáme znovu miminko. snad už bude vše v pořádku :-) držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.7.13 12:41

@Terka baterka tak to gratuluji, at uz je vse v poradku, ja mam ted první ms od potratu/porodu, takze hned jak skonci zacneme také a snad se zase zadari brzy a uz bude vse v poradku. a kdy mas termin? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 12:45

My jsme se snažily vážně hned po revizi, krvácela jsem jen 14 dní a hnedka po tom jsme spolu začli spát, i když tedy můj první sex nebyl nic moc, byl trochu bolestný, jelikož jsem byla dost stažená, ale potom už dobrý :-) termín mám na březen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.7.13 12:46

@Terka baterka aha, takze jsi ted v zacatku tehu, vid. no mi sice sexovali také hned 14dni po tom vsem, ale jelikož jsem po dvou sexech pak krvácela tak sme prestali, ted mi konci sestinedeli a snad to brzy vyjde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 12:52

Jojo jsem na začátku :-) musíš být hlavně psychicky v pohodě. Já osobně, když jsem potratila (bylo to mé první těhu) tak jsem to strašně obrečela a dlouho mě to drželo ta bolest. Občas jsem s partnerem spala jen proto, abych otěhotněla, tak strašně jsem to chtěla a pořád to nešlo…snažila jsem se chodit mezi lidi a přijít na jiné myšlenky, vůbec nemyslet na nějaké mimčo a teď když už jsem psychicky v pohodě, nejsem ve stresu a v depkách, tak se všechno povedlo :-)
Určitě si stojím za tím, že když na to myslíš a psychicky nejsi úplně v pohodě, tak se to jen tak nepodaří :hug: hlavu vzhůru :-) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.7.13 12:58

@Terka baterka diky za podporu, no bylo to me první tehu a vysnene mimi, ale ty vady co mělo, to neslo aby se narodilo, sem i rada ze na to prisli, protože porodit mimi a pak třeba do tydne by umřelo, tak to by bylo ještě horsi…, sice se taky bojim abych se na to nove mimi moc neupnula, ale snad ne, rekli sme si s pritlem, ze az to telo bude pripravene tak ze se to chyti a když nebude, tak proste mimi ještě taky nebude. tak snad to bude co nedrive, ale vim, ze ta psychika je mocna. tak se nechame překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.7.13 15:00

My se snažili taky hned po revizi, ale nevyšlo to. Teď už jsem za půlkou druhého cyklu, tak čekám..jinak na to mimi myslím…ale jsem psychicky už v pohodě..a do toho za chvíli odlétáme na tu dovču, takže tam mi to myslím taky prospěje..

Zároveň se chci zeptat..nevybavuji si to už moc..ale je normální 4 dny po ovulaci úplně hustý bílý hlen? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 15:01

Dovolená ti určitě prospěje :-) nemysli na to, že chceš mimčo a půjde to hnedka líp..:-) bílí hlen je normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.7.13 15:04

Ahojky holky, tak jak to s vámi vypada, ja to cekam-necekam 3.8. tak uvidíme, byla bych rada, kdyby uz neprisla a za chvili se nasli //, tak uvidíme jak to bude. pekny vikend vsem a krasne snazeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty