Nové umělé mléko

Evuliiikkk
7.7.22 08:25

Nové umělé mléko

Ahoj holky mám syna 3 měsíce a týden… Od konce prvního měsíce jsme na bebe comfort ale problém je v tom že se mi sám nevykaka.. Ale neplace ani nic ze by ho třeba bolelo bříško… Přemýšlím zda zkusit změnit UM nebo počkat na příkrmy… Protože mám pocit že nám stejně nepomáhá vůbec nic měli jsme Sunar jeďte po tom to bylo to samé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
7.7.22 08:45
@Evuliiikkk píše:
Ahoj holky mám syna 3 měsíce a týden… Od konce prvního měsíce jsme na bebe comfort ale problém je v tom že se mi sám nevykaka.. Ale neplace ani nic ze by ho třeba bolelo bříško… Přemýšlím zda zkusit změnit UM nebo počkat na příkrmy… Protože mám pocit že nám stejně nepomáhá vůbec nic měli jsme Sunar jeďte po tom to bylo to samé.

A co zkusit nějaké na podporu trávení? Treba Bebu ar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
7.7.22 09:25

A když ho necháš, tak po jaké době se vykadí?
Pokud ho nebolí bříško, tak bych to neřešila. My měli taky bebu a dcera kadila jednou za týden. Vypadala, že jí to netrápí, tak po dohodě s pediatrem jsem to neřešila :nevim:
S přikrmy začala kadit už každý den.
Miminka kadí každé jinak, některé 5× denně, jiné klidně 1× za 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
7.7.22 09:27

Mi pediatra doporučila koupit laktobacily pro mimina a přidávat je dítěti do mléka. Kromě toho, že nebyl nemocný, tak kadil pravidelně.
Nejdřív jsem kupovala laktobacily od biopronu a pak jsem přešla na laktobacílky od Naturevia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuliiikkk
7.7.22 09:49

@Markéta188 no vykadi se sám až po 4 dnech a je takový nevrlý a někdy se nevykadil právě po ty bebe vůbec ani týden a musela jsme pomoct

• Citovat
  • Upravit
10.7.22 08:09

My jsme taky byli na BEBA Comfort. Malý prospíval, ale kakani mu vůbec neslo. Museli jsme mu pomáhat, tuhé hovinko z něho vždy vyjelo. Byl hodné miminko, spokojený, ale jak to v něm tlačilo tak byl celý nesvuj že mu to nejde vytlačit.
Teď jsme přešli na Kendamil a uvidíme jaká bude stolice. Celkově ho ale Kendamil více zasycuje a nevyžaduje jidlo co 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuliiikkk
10.7.22 08:11

@Michel12348 uvidíte.. Kendamil je plnotucne mléko.. Takže asi ho to zasyti.😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat