Novorozenec nechce odříhnout

29.7.19 21:40

Dcera má půl roku a jestli za toho půl roku odříhla 10× :D ale chápu, jako prvorodička jsem taky se synem pomalu hopsala hlavně aby říhl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.7.19 21:42

Oba dva kluci si nechtěly odříhnout a mohla jsem zkoušet cokoliv.tak jsem to vzdala dala jsem spát na bok jak píšeš ty, a zaplý monitor dechu kdyby něco, ale vždycky všechno v pořádku i když si neodříhly :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77

Ahoj, my máme doma šestitýdenního špuntíka a je to boj doteď i když teď už se mu to začíná dařit víc. Ze začátku to taky moc nešlo, ale na druhou stranu to nemělo nikdy žádné následky, tak jsem to moc neřešila. Teď ho vždycky zvednu a už říhá častěji, ale když u toho vytuhne, tak to neřeším a nechám ho spát :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923

Mám dvě děti, ani jedno si snad nikdy neodříhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.7.19 21:47

Pokud je vzhuru, zkus ji drzet v klubicku, aby se ji to brisko jakoby zmacklo :) nebo polozis na brisko.. ale pokud ti u kojeni usne a spinka tak neres a poloz ji, klidne i na zada s hlavickou na bok, pokud si ublinkne tak ji to vytece. Zbytecny ji budit odrihavanim. Muj syn sice krka, ale taky ne vzdy.. neni to nutny aby si odrihla. A prinejhorsim ten vzduch pak vyprdi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
29.7.19 21:53

Moje děti si nikdy neodříhávaly. Nikdy je nebolelo bříško. Do roka neplakaly. Ani při zoubkách. Fakt ;) Úžasný a hodný miminka. Až potom se to nějak zvrhlo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.7.19 21:54

Nase mala uane u kojeni a odrihla fakt parkrat. Neni ale ani blinkaci typ :lol: nikdy jsem ji nenutila a nikdy nebyl problem ;) i v porodnici nam rikali, ze pokud rihnout nechce, nerihne… a jen to dite trapis. Ze je to prezitek :) a zrovna u nas to sedelo a stale sedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.19 21:55

Ja se na to ptala uz v porodnici, ze mi syn neodrihava a sestra mi rekla, ze nektere deti si proste neodrihnou.Moje mamka to nedokazala pochopit pac jsme byli tri a odrihnuti bylo pomalu na povel.Se synem delala asi hodinu psi kusy a pak to vzdala :D Asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
29.7.19 21:58

Tak asi nepolyká tolik vzduchu. Dcera taky neodříhává. Usíná mi u prsu při kojení a je spokojená. Nikdy jsem s ní nedělala žádné říhací procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6778
29.7.19 22:03

@Deňa1995 mne doktor rekl, ze se dobre nakojila a nenapolykala tolik vzduchu, tak proto ;)…delala jsem vsechno a nic a nikdy zadny problem. Jen ja tim travila i hodinu misto spanku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.7.19 22:07

Asi dobře kojis, tak nepolyka vzduch a není třeba rihat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2019
29.7.19 22:09

To, ze si neodrihne nevadí. Jen bych ji po krmeni dala na chvilku do svisle polohy, aby jídlo steklo dolů, a az pak ji položila, tak mi to řadily sestry v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
29.7.19 22:17

Dekuji vsem za odpovedi, hned jsem klidnejsi :oops: moje mamka to taky nedokaze pochopit, ze neodrihava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
29.7.19 22:18

Mám dvě deti, malymu je 5 měs a nenechavala jsem odrihnout ani jednoho a nikdy žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
29.7.19 23:04

Co je to odříhnutí, jsem pochopila až u druhého dítěte :lol: A to jsem je kojila a po kojení nosila úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí