Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koupila jsem si nový notebook a jak jsem chtěla otevřít word tak mi hlásilo, že office 2010 mám již zakoupený, stačí jenom aktivovat - tak jsem dala aktivovat a chce to po mně 25 kód product kay, tak jsem ho našla - je uvedený zespoda notebooku, tak jsem to tam naťukala a i přesto mi hlási, že ten kód není platný… neví někdo proč??? případně může mi někdo napsat platný kód pro plnou verzi officu?
Jo mě psalo to samé a vůbec jsem nepřišla na to co s tím teď ho v noťasu ani už nemám ![]()
@Kapřík90 píše:
Jo mě psalo to samé a vůbec jsem nepřišla na to co s tím teď ho v noťasu ani už nemám
no ale teď nemám word a já potřebuji psát ![]()
@jutinka stáhni si ze slunečnice. cz mělo by to jít v pohodě word určitě office je jinak placený
Já jsem k novému notebooku office neměla-musela jsem si ho dokoupit…
otázka je, jestli ho tam opravdu máš…
@jutinka A je to určitě kód k Office? Většinou bývá na noteboocích pouze zkušební verze.
Ano, je tam uvedeno, že již to mám zakoupeno, mám dát ten kód… jinak tam nemám ani zkušební verzi, nemůžu si otevřít ani dokument ve wordu, niiiiic..
@jutinka Já se ale neptám na to co ti píše program, ale kolik štítků máš zespodu na notebooku a co přesně je na nich uvedené.
jutinka píše:
Koupila jsem si nový notebook a jak jsem chtěla otevřít word tak mi hlásilo, že office 2010 mám již zakoupený, stačí jenom aktivovat - tak jsem dala aktivovat a chce to po mně 25 kód product kay, tak jsem ho našla - je uvedený zespoda notebooku, tak jsem to tam naťukala a i přesto mi hlási, že ten kód není platný… neví někdo proč??? případně může mi někdo napsat platný kód pro plnou verzi officu?
Zavolej na Microsoft na jejich podporu, po vysvětlení problému by Ti měli nadiktovat nový kód s kterým to spustíš.
Taky jsem jednou volal, sice jsem měl trochu jiný problém, ale nadiktovali mi kód a fungovalo to.
Ahoj. Taky jsem si kupovala společně s notebookem Microsoft Office 2010 pro studenty a domácnost. Jakej 25 místnej kód product kay, si zadávala? Není to ten co je uvedený zespoda notebooku. Takže si zadávala úplně jinej kód. Ten správnej product kay kód najdeš v office kartičce.
@tegereen píše:
Ahoj. Taky jsem si kupovala společně s notebookem Microsoft Office 2010 pro studenty a domácnost. Jakej 25 místnej kód product kay, si zadávala? Není to ten co je uvedený zespoda notebooku. Takže si zadávala úplně jinej kód. Ten správnej product kay kód najdeš v office kartičce.
Potřebuji jenom word, to jsem netušila, že to v pc není automaticky..jako ve výbavě windowsu
@jutinka píše:
A kde by měla být ta office kartička?
Když otevřeš tu plastovou krabičku tak tam je papírová karta s nápisem Microsoft Office a pod tím Děkujeme za nákup sady Microsoft Office 2010 pro studenty a domácnosti a tu když rozevřeš tak v ní je nalepenej ten 25 místnej kód ![]()
@jutinka píše:
Potřebuji jenom word, to jsem netušila, že to v pc není automaticky..jako ve výbavě windowsu
Taky jsem se divila, protože vždycky byly programy součástí pc. Jenže těď je to tak, že si ty prográmky holt musíme zvlášť koupit aby se na tom trošku vydělalo. Už je to celkem dlouho co jsem si ty programy instalovala, ale myslím si, že tou instalací se nainstalujou všechny tzn. World, Excel, PowerPoint i OneNote
Word a Excel nikdy nebyly součástí Windows.
Při instalaci si můžeš vybrat jestli chceš nainstalovat všechno nebo jen jednotlivé programy.