Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jutinka píše:
Ale zespoda ntb mám napsáno tohleProduct Kay - a 25místni číslo
a to dávám a niccccc
product key čeho..- není tam náhodou napsáno windows 7, nebo windows 8??? určitě tam není napsáno office 2010… na to dám krk.
jutinka píše:
Ale zespoda ntb mám napsáno tohleProduct Kay - a 25místni číslo
a to dávám a niccccc
To bude určitě Windows.
Podle mě Office nemáš a pokud je chceš, tak je budeš muset koupit. Nebo někde stáhnout, ale to ti nedoporučuju.
A koli to stojí?
@Heineken píše:
To bude určitě Windows.
Podle mě Office nemáš a pokud je chceš, tak je budeš muset koupit. Nebo někde stáhnout, ale to ti nedoporučuju.
@lopata píše:
product key čeho..- není tam náhodou napsáno windows 7, nebo windows 8??? určitě tam není napsáno office 2010… na to dám krk.
jutinka píše:
A koli to stojí?
Už sem dal někdo odkaz, ještě ho zopáknu.
Microsoft Office 2010
@Heineken píše:
Už sem dal někdo odkaz, ještě ho zopáknu.
Microsoft Office 2010
jutinka píše:
Hmmmm to je teda dost.. a dobrá duše co by mi poslala do zprávy ten kód by se nenašla??? potřebuji něco napsat ve wordu, co mám teď dělat?
Já to nemám, s kódem ti nepomůžu.
Stáhni so office 2007, je to na uloz to, ale dopouštíš se trestného činu, protže užíváš pirátská software.. nebo si to kup.. to jsou jediné dvě varianty.. případně si stáhni open office, ty jsou zadara…
@jutinka píše:
Hmmmm to je teda dost.. a dobrá duše co by mi poslala do zprávy ten kód by se nenašla??? potřebuji něco napsat ve wordu, co mám teď dělat?
kod na 2010 se shání blbě, doporučuju 2007, těch je všude plno.. je to an tobě…
@lopata píše:
Stáhni so office 2007, je to na uloz to, ale dopouštíš se trestného činu, protže užíváš pirátská software.. nebo si to kup.. to jsou jediné dvě varianty.. případně si stáhni open office, ty jsou zadara…
@jutinka píše:
Open office? to je co?
něco jako klasické office, jenom volně ke stažení. Nemá teda všechny funkce jako MS office, ale ten základ tam je. Jenom si dej pozor, ať ten dokument uložíš s koncovkou. doc jinak se ti to v ms office neotevře.
Tak stahuji tohle - http://www.slunecnice.cz/…ce/stahnout/, co říkate?
Já si teda myslim, že ti nikdo klíč nepošle. Já ho mám, ale dala jsem za něj dost peněz a netušim jestli to pak nějak nejsou schopný bloknout když to použije víc uživatelů. a to bych teda za ty prachy fakt nerada…
Počkej, přece nemůžeš myslet vážně, že bys poslala někomu legální klíč.. to je jako bys poslala manžela za sousedkou, aby se s ní pomiloval… zakladatelko, bud si to kup, nebo si stáhni office 2007, nebo si stáhni open office a jestli tomu nerozumíš, popros někoho ve svém okolí aby ti pomohl.. at si s notebookem ještě neuděláš nějakou škodu.
@jutinka píše:
Tak stahuji tohle - http://www.slunecnice.cz/…ce/stahnout/, co říkate?
jo ty sis táhni a nezapomen uložit soubor v doc, nebo xdoc, nebo docx, nebo jak je ta koncovka pro office 2007, aby to otevřely MS office.