Nový notebook a office 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101613
9.12.12 17:03

@tegereen Nevím jak přesně se chovají Ofice 2010, ale vím, že když jsme kupovali 2007, tak bez toho kódu nešly vůbec nainstalovat a naopak po nainstalování už nikdy žádný kód nechtěli.
Zadání kódu naopak vyžadovala ta trial verze, aby se přepnula na plnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.12.12 17:19
@jutinka píše:
V papírech? asi sem vyhodila 8o no každopádně myslíš, že když mi to tam píše, že office 2010 mám již zakoupeno, že mám zadat jen ten kód - tak to snad zakoupený mám, co myslíš?

Když jak píšeš,,ti to tam píše,, a nejsi si jistá jestli to máš opravdu nainstalovaný nebo se jedná o zkušební verzi tak vyčkej 30-90 dní a uvidíš. Jestli i po téhle době ti to bude psát tak máš program opravdu nainstalovanej a nemusíš nic řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
9.12.12 17:27

Já jsem si teď kupovala novej noťas a i office 2010 (zvlášť) kupovala jsem jen elektronickou licenci, když jsem zapla NTB byla tam ikonka přesně že pokud mám zakoupeno mám napsat kód, musela jsem volat do alzy a oni mi na mail poslali kód z tý elektronický licence, pak jsem to zapsala a normálně se to nainstalovalo, takže můj názor je že tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.12.12 17:27
@j.a.n.i1 píše:
@tegereen Nevím jak přesně se chovají Ofice 2010, ale vím, že když jsme kupovali 2007, tak bez toho kódu nešly vůbec nainstalovat a naopak po nainstalování už nikdy žádný kód nechtěli.

U officu 2010 je to stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
9.12.12 17:35
@Laya píše:
Já jsem si teď kupovala novej noťas a i office 2010 (zvlášť) kupovala jsem jen elektronickou licenci, když jsem zapla NTB byla tam ikonka přesně že pokud mám zakoupeno mám napsat kód, musela jsem volat do alzy a oni mi na mail poslali kód z tý elektronický licence, pak jsem to zapsala a normálně se to nainstalovalo, takže můj názor je že tam nejsou.

Tak myslím, že to @Laya zodpověděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.12.12 17:57

A když to zakoupený teda nebude co to pro mně znamená? že si to mám koupit (za kolik a kde) nebo si stáhnout zkusební verze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
9.12.12 18:01

@jutinka koud chceš vyloženě office a chceš je používat tak si to budeš muset koupit. Zkušební verze je dočasně omezená jak psali holky a nemáš tam všechny funkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
9.12.12 18:03

Bud si je koupíš a nebo se staneš počítačovým pirátem a stáhneš si je třeba na uložto.. zespodu počítače je většinou kod jen o windows…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.12.12 18:04
@jutinka píše:
A když to zakoupený teda nebude co to pro mně znamená? že si to mám koupit (za kolik a kde) nebo si stáhnout zkusební verze?

Ty nevíš jestli sis kupovala Office nebo ne? Jestlimáš doma plastovou úzkou vyšší krabičku s názvem Office tak to máš koupený a teď jen musíš vepsat 25 místnej key kód (kde ho najdeš jsem ti psala) a nainstalovat. Když to neuděláš tak ten Word nikdy neotevřeš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.12.12 18:08
@jutinka píše:
A když to zakoupený teda nebude co to pro mně znamená? že si to mám koupit (za kolik a kde) nebo si stáhnout zkusební verze?

Musíš vědět jestli sis kupovala tohle http://www.alza.cz/…-d184098.htm nebo podobnou krabičku. Jestli ne tak nic koupenýho nemáš a nezbyde ti než si to koupit a nainstalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
9.12.12 18:09
@tegereen píše:
Ty nevíš jestli sis kupovala Office nebo ne? Jestlimáš doma plastovou úzkou vyšší krabičku s názvem Office tak to máš koupený a teď jen musíš vepsat 25 místnej key kód (kde ho najdeš jsem ti psala) a nainstalovat. Když to neuděláš tak ten Word nikdy neotevřeš :(

Když by si to koupila jako elektronickou licenci tak žádnou krabičku mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.12.12 18:11

Nemááááám :,(

@tegereen píše:
Musíš vědět jestli sis kupovala tohle http://www.alza.cz/…-d184098.htm nebo podobnou krabičku. Jestli ne tak nic koupenýho nemáš a nezbyde ti než si to koupit a nainstalovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.12.12 18:13

Ale zespoda ntb mám napsáno tohle

Product Kay - a 25místni číslo

a to dávám a niccccc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.12.12 18:24
@jutinka píše:
Ale zespoda ntb mám napsáno tohle

Product Kay - a 25místni číslo

a to dávám a niccccc

To číslo zespoda ntb není přece 25 místnej kód neboli klíč danýho programu. Ten najdeš v tom zakoupeným programu. Když chceš nainstalovat program tak nemůžeš přece zadávat číslo vespod noťasu ale číslo toho koupenýho programu :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.12.12 18:34

Jestli sis program nekupovala ani jako elektronickou licenci a nedostala odkaz ke stažení softwaru, tak nic koupenýho nemáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová