Nový parfém silnější vůně, tipy

1.9.14 10:15

Nový parfém

Prosím poraďte mi nějaký parfém vhodný na podzim/zimu. Měla by to být silnější vůně. Zkoušela jsem v parfumerii několik vůní, ale žádná se mi nelíbila. Naposledy jsem měla Jadore od Diora, ale chtěla bych změnu. Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6639
1.9.14 10:23

Ahoj, já na podzim/zimu používám od Lancome Poeme, pak od Chanelu Coco a Coco Mademoiselle a od TM Angel, třeba Tě něco zaujme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.9.14 10:23

@Lucinka.z.brna za mě Dior Addict(modrý) úžasná vůně a výdrž nepřekonatelná :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
1.9.14 10:25

Gucci Rush, Parfem Burberry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
1.9.14 10:28
@Lasislava1 píše:
Ahoj, já na podzim/zimu používám od Lancome Poeme, pak od Chanelu Coco a Coco Mademoiselle a od TM Angel, třeba Tě něco zaujme :pankac:

Souhlas Chanel Mademoiselle a já miluju Chance.. @Lucinka.z.brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
1.9.14 10:29

@Miluzi A díky za připomenutí, ten jsem chtěla zkusit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
1.9.14 10:30

Armani Code moje láska, bohužel v těhotenství se mě nějak zbláznil čich a je na mě až moc silná :,( Ale do té doby to byl můj favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 12:38

Díky za tipy, až budu mít čas, vyrazím do parfumerie a snad něco vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
16.12.19 21:30

Holky, hledám zoufale parfém Chloe - Chloe? Je to moje neoblébenější vůně a chci si udělat radost na vánoce :) Nějak ho ale nemůžu nikde sehnat. Nevíte, kde bych ho sehnala?

• Citovat
  • Upravit
3781
16.12.19 22:59
@kiku.str píše:
Holky, hledám zoufale parfém Chloe - Chloe? Je to moje neoblébenější vůně a chci si udělat radost na vánoce :) Nějak ho ale nemůžu nikde sehnat. Nevíte, kde bych ho sehnala?

Vsude? Tohle je spolecne s La vie est Belle nejproflaknutejsi parfem pro zeny. Akorat uz je fakt ohrany a ma jej na sobe kazda druha coz neni podle me uplne zadouci. Je toho mraky, tak vyzkousej i neco jineho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
16.12.19 23:30

Ahoj ja mam rada versace růžový a nebo i because it s od armani ten používám teď :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml