Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosím poraďte mi nějaký parfém vhodný na podzim/zimu. Měla by to být silnější vůně. Zkoušela jsem v parfumerii několik vůní, ale žádná se mi nelíbila. Naposledy jsem měla Jadore od Diora, ale chtěla bych změnu. Díky za tipy
Ahoj, já na podzim/zimu používám od Lancome Poeme, pak od Chanelu Coco a Coco Mademoiselle a od TM Angel, třeba Tě něco zaujme ![]()
@Lucinka.z.brna za mě Dior Addict(modrý) úžasná vůně a výdrž nepřekonatelná
![]()
@Lasislava1 píše:
Ahoj, já na podzim/zimu používám od Lancome Poeme, pak od Chanelu Coco a Coco Mademoiselle a od TM Angel, třeba Tě něco zaujme
Souhlas Chanel Mademoiselle a já miluju Chance.. @Lucinka.z.brna
Armani Code moje láska, bohužel v těhotenství se mě nějak zbláznil čich a je na mě až moc silná
Ale do té doby to byl můj favorit.
Díky za tipy, až budu mít čas, vyrazím do parfumerie a snad něco vyberu
Holky, hledám zoufale parfém Chloe - Chloe? Je to moje neoblébenější vůně a chci si udělat radost na vánoce
Nějak ho ale nemůžu nikde sehnat. Nevíte, kde bych ho sehnala?
@kiku.str píše:
Holky, hledám zoufale parfém Chloe - Chloe? Je to moje neoblébenější vůně a chci si udělat radost na vánoceNějak ho ale nemůžu nikde sehnat. Nevíte, kde bych ho sehnala?
Vsude? Tohle je spolecne s La vie est Belle nejproflaknutejsi parfem pro zeny. Akorat uz je fakt ohrany a ma jej na sobe kazda druha coz neni podle me uplne zadouci. Je toho mraky, tak vyzkousej i neco jineho ![]()
Ahoj ja mam rada versace růžový a nebo i because it s od armani ten používám teď ![]()