Tip na prací prášek

3857
31.8.14 13:51

Typ na prací prášek

Potřebovala bych typ na nějaký prací prášek, který dobře vypere a prádlo bude vonět a nejlépe, aby se v něm mohlo prát prádlo i pro 18měsíční dítě.
Momentálně jsem měla gelové kapsle od arielu a nejsem vůbec s kapslemi spokojená-vypadávají z bubnu i když ji pořádně schovám a přijde mi že prádlo vůbec nevoní a ani nevypere skvrny.

Děkuji za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
31.8.14 14:01

Obecně prášek pere vždy lépe než tekuté prostředky (to si nevymýšlím, to už je vyzkoumané). Pokud dítě nemá žádné kožní problémy a budeš dbát na dostatečné vymáchání, nemusíš používat žádné speciální „dětské“ prášky (např. Lovela za mě smrdí a nic pořádně nevypere). Pokud chceš ještě zůstat u těch šetrnějších, tak Persil sensitive pere slušně, Dreft (označený baby nebo tak nějak) taky ujde, hezky voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
31.8.14 14:04

Kupovala jsem vždy Ariel nebo Persil, ale po objevení Formilu z Lidlu nekupuji jiný!! Pere znečištěné věci stejně dobře jako dva zmiňované a zkuste s marselovým mýdlem (nevím jak se píše) to je panečku vůně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.8.14 14:05

Já peru v Batoleti od Qaltu, jemná mýdlová vůně, prádlo mi vypere(používám i na plínky), je ekologický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
31.8.14 14:05

Jinak na znečištěné místa je potřeba použít například žlučové mýdlo z DM nebo sůl na skvrny, holt i nej prášek to nevypere :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.8.14 14:08
@Kacenka1987 píše:
Jinak na znečištěné místa je potřeba použít například žlučové mýdlo z DM nebo sůl na skvrny, holt i nej prášek to nevypere :mavam:

Přesně tak. A nebo, když na skvrnu hned zapomenu a zaschne, tak před praním přímo na skvrnu stříknu třeba Ariel Professional (sprej na skvrny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.8.14 14:12
@Kacenka1987 píše:
Kupovala jsem vždy Ariel nebo Persil, ale po objevení Formilu z Lidlu nekupuji jiný!! Pere znečištěné věci stejně dobře jako dva zmiňované a zkuste s marselovým mýdlem (nevím jak se píše) to je panečku vůně :srdce:

Mam na bile, je super. Ten na barevne teda taky dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
31.8.14 14:13

.

Příspěvek upraven 13.03.16 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.8.14 14:17

Ja peru v Dreftu, nejaky ten baby&sensitive, kdyz potrebuju nejake spinavejsi, prihodim k tomu odmerku „vanishe“ z DM - 100× lepsi a o pulku levnejsi a funguje super
ten Dreft pouzivam od cca pul roku veku malyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.8.14 15:36

Na barevné teď dopadl dobře v dtestu Denkmint z DM, kdysi i ten univerzál dopadl dobře. Jinak Persil a Formil z Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
31.8.14 15:38

Persil, Lanza a ted jsem na chalupe koupila z nouze Bonux a prekvapive dobre.

• Citovat
  • Upravit
2562
31.8.14 15:40

Denkmitt z DM + žlučové mýdlo na skvrny, aviváž modrej nebo bílej Softlan. Na černý DMkovej gel na tmavé, na bílé taktéž. Jak mám prát jinde a nemám s sebou svoji obvyklou výbavu, ošívám se :-) dokonce mám v kosmetický tašce denkmitt tablety prací, jedno balení v igelitu, jsou tam dvě. Na maličkýho kojence jsem prala v Euroně, ale tak od roka jedu DMko. Vypral i nepěknou mikinu po pařbě (bílou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
6.9.14 08:22
@Agnesita píše:
Denkmitt z DM + žlučové mýdlo na skvrny, aviváž modrej nebo bílej Softlan. Na černý DMkovej gel na tmavé, na bílé taktéž. Jak mám prát jinde a nemám s sebou svoji obvyklou výbavu, ošívám se :-) dokonce mám v kosmetický tašce denkmitt tablety prací, jedno balení v igelitu, jsou tam dvě. Na maličkýho kojence jsem prala v Euroně, ale tak od roka jedu DMko. Vypral i nepěknou mikinu po pařbě (bílou).

Jj, na DMkové prášky, žlučové mýdlo, „Vanish“ a i jiné jejich produkty nedám dopustit. Prášek vyhrál i v Dtestu, což mě tenkrát přesvědčilo začít jejich výrobky zkoušet. A zatím jsem opravdu spokojená. Někdy i nadšená (třeba u pěny na troubu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
6.9.14 08:28

Peru ve Formilu z Lidlu, vypere vetsinu skvrn. Ty nejhorsi-plinky prejedu zlucovym mydlem. Jinak super vec na skvrny je sprey od Amway. To stacilo jedno striknuti, hodit do pracky a vypralo se vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí