Tampony na noc?

Petrushca
30.8.14 08:00

Tampony na noc?

Ahoj holky, jaký máte názor na tampony na noc? Co syndrom toxického šoku? Já mívám ze začátku menstruaci silnou a v noci je vložka nepohodlná! Dnes jsem zkusila Ob ProComfort Night a žádný zázrak! Máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
30.8.14 08:04

Já tampony používám pouze na noc ze začátku menstruace, přes den ne. Kupuji extra savé, mám vyzkoušené ob tuším super plus( s 6 kapkami). Ty jediné mi první 2 dny neprotékají. Nemám je většinou celou noc, během noci jdu na wc a vyměním.
Ob ProComfort Night jsem nezkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.14 08:06

Já používám jenom tampony. A v noci toho zas tak moc neteče, když ležím, takže se nebojím. Ale myslím, že to by tě vzbudilo, kdyby ti mělo začít být takhle zle :think: Jinak teda já používám všechny možné, jen ne Ob. Ty jsou podle mě zbytečně drahý a ostatní mi připadají úplně stejný.

• Citovat
  • Upravit
8781
30.8.14 08:15

Na noc pouzivam vetsinou jen tampony a velikost mini a nikdy se mi nestala „nehoda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
30.8.14 08:17

Taky používám tampony. Syndromu se nebojím. Kdyžtak koukni na stránky Státního zdravotního ústavu, tam je to hezky popsané.
edit: za mě jsou dobré Kotex, Ria a i ty z DM Jessa nebo jak se jmenují

Příspěvek upraven 30.08.14 v 08:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
30.8.14 08:17

@Petrushca Používám jen tampóny a nejčastěji Kotex. Beru je i na noc a to ty nejsilnější extra super plus (nevím ja přesně se jmenují :D) a nestalo se mi, že by protekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.8.14 08:18

Syndrom toxického šoku je velice vzácný a kdyby „přišel“ je jedno jestli je den, nebo noc. Jinak já tampony používám celou menstruaci, vložky už fakt ne-e. Stačilo mi po porodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
30.8.14 08:41

Taky používám jen tampony a díky hodně silné menstruaci vždy v kombinaci s vložkou. Zásadně používám OB super plus a v noci jdu zpravidla jednou měnit. Tampony používám už hodně dlouho - řekla bych minimálně 15 let a zatím zcela bez jakýchkoliv problémů. Holky - existuje nějaký tampon od jiné firmy než OB, který by měl stejnou savost jaky ty jejich super plus? Strašně to leze do peněz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.8.14 08:43

Používam jen tampony. Na noc super, ale potřebuju je jen jednu noc. Další dny jsem tak stažená, že potřebuju mini. Zvláštní, před porodem jsem používala skoro jen velké. Momentálně Jessa z DM, ale musím přiznat, že O. B. jsou takové měkkčí a příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.8.14 08:44

Jinak teda já neměla díky kojení MS tři roky a změnila se mi k lepšímu, žádné bolesti a daleko mírnější krvácení. Jen je teda blbý, že se ani nehlásí, nemám ani žádné příznaky před. Jsem šťastná žena :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
30.8.14 08:47

Normálně používám normal, jak ležím tak to tolik neteče a bohatě to stačí. (akorát teda hned po spánku musím jít na záchod)

Syndrom toxického šoku je velmi vzácný a můžeš ho dostat z dalších milionu věcí, jen to na tom není napsané jak na tampónech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
30.8.14 08:47
@Sibyla0 píše:
Jinak teda já neměla díky kojení MS tři roky a změnila se mi k lepšímu, žádné bolesti a daleko mírnější krvácení. Jen je teda blbý, že se ani nehlásí, nemám ani žádné příznaky před. Jsem šťastná žena :P
:cert: já mám po porodu ms hroznou, jak jsem dřív ani nevěděla tak teď umírám :zed: :zed:

takže mohu jenom závidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
30.8.14 08:50

Pouzivam jen tampony uz nekolik let.Pres celou ms pouzivam Kotex normal a v pohode.Ze zacatku se v noci prespuntuju a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.8.14 08:53

Taky jsem kdysi pouzivala jen tampony, roky, pak se mi prave k ranu udelalo desne zle. Najednou silna bolest bricha, a to byla ms uz koncici, tampon jsem mela mini. Najednou jsem mela pocit, ze ten tampon tam nesnesu. Polil me pot, bylo na zvraceni, na omdleni. Tampon jsem rychle vyndala, ale desne zle i se zimnici a desnou bolesti bricha, mi bylo nekolik hodin. Nesla jsem ani do prace, protoze jsem se nemohla ani pohnout.
Od te doby pouzivam vlozky, tampony az pri slabsi ms. Nikdy ne pres noc. Taky doporucena doba je max 6 hodin

• Citovat
  • Upravit
merde
30.8.14 08:59

Nepouzivam pres noc a pres den velmi vyjimecne a mam pouze tampony z bio bavlny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml