Novy problem pri kojeni 5m.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
14.2.06 13:34

Novy problem pri kojeni 5m.

Ahoj,

posledni tydny , kdyz kojim, se mi mala jednou ruckou opre o prso a odtahu je se, pricemz prso stale drzi v pusince a papa. To stejne dela s tou pusinkou, jakoby se odtahuje od prsu a pritom se na sebe kouka, jak papa.
Kojeni me nikdy nebolelo, ani jsem to pomalu necitila, ale ted obcas pocituji lehke jakoby zkousnuti /ale nekouse me, je to jen min citlive papani/.
Nekdy mi tu bradavku tak natahne, ze ji musim lehce nasilim jeji hlavicku k sobe pritahnout, ale ona se stejne vzepre a zase kouka na sebe, jak papa.

Obcas taky , kdyz uz nechce papat, tak tu bradavku nepusti, ale krouti hlavickou tak, ze se bojim, aby mi ji neukousla, ale za nic ji nechce pustit.

Nevim, jestli to muze byt tim, ze ji zacinaji prorustat zoubky /slinta o stosest, vsechno kouse, svoje rucicky, prstiky u nohou, moje ruce, vsechny hracky, deky, svetriky, proste cokoli, co se objevi v blizkosti pusinky/.

Mate nekdo takovy problem? Nechat to, nebo co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
14.2.06 13:40

Ahoj Lucys,
při přečtení tvého příspěvku, jsem se musela usmívat, jako bys psala o nás. Když mě malá kousala (ještě bez zubů) tak to šlo - jen jsem ji strčila malíček do pusinky, aby se pustila. Jenže jak jí narostly zoubky, bylo to horší :x . Párkrát jsem ji důrazněji oslovila jménem a opět malíček. Pak jsem ji znovu přiložila. Asi cca po týdnu se to odnaučila.
Tak hodně trpělivosti
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.2.06 13:45

ahoj

koukám, že se ti dítko začlo „hrát“… Michal tohle dělal taky + co týden tak další psí kus..... prostě už nikdy si v klidu nevychutnával tu slast kojení… trvalo to až do 10 měsíců kdy to vygradovalo tím, že se sám odstavil… vidět prso, znamenalo řev, nacpat prso do pusy znamenalo megařev.....

začlo to taky okolo 5 měsíce… ale nidky jsem nedovolila aby mě kousl… teda samože se snažil a párkrát kousl, ale to jsem tak zaječela (dost to bolelo) že se lekl a rozbrečel se. prso už jsem mu nedala, až za čtvrt hodiny nejdřív… Nikdy mě nekousl tak že by mi třeba tekla krev, a to už pak vycítíš, že ty dásničky jdou proti sobě místo aby sály… takže jsem už dopředu Michala varovala…

jo taky oblíbené bylo poplácávnání prsa… asi aby to líp teklo nebo nevím proč to dělal… ale každé kojení znamenalo, neustálé plácání do prsa… nebolelo to, a nenechal si vysvětlit že to ne, tak jsem ho nechala…

Tak přeji co nejpohodovější kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.2.06 13:45

Ahoj Lucys,
tak tenhle problémek jsme měli taky. Důrazně jsem mu několikrát řekla,aby toho nechal, že to maminku bolí a taky jsem několikrát vzala prso. Přestal to dělat, ale nevím, jestli to bylou mou metodou nebo ho to přestalo bavit. :D
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
14.2.06 13:51

Koukám,ž e jsou všechny stejný :). S přibývajícím věkem hledaj u jídla i zábavu :). Tomu našemu je 7 měsíců a u jídla mě pořád prso poplacává a někdy taky odtahuje tu hlavu (ale s prsem v puse), přitom jíst chce, takže když mu to vezmu, ječí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.2.06 13:59

Vas aspon poplacavaji, ale me muj drahy potomek do druhe bradavky stipe. Pije z obou stran a casto podle libosti strida. Kdyz jednu stranu zakreju, zacne se rozcilovat. A stipe a stipe. Tak casto striham nehtiky, aby to nebolelo, nenapadne zakryvam a nebo odtahuju rucicky.
Kdyz kousal, take jsem zarvala. Ani ne tak schvalne, ale bolesti. lekl se a uz to neudelal. Obcas se mu to jeste povede. Zarvu a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.2.06 14:03

Jasne, uz chapu, takze jen takova forma nove hry.

Taky ji jemne ale durazne upozornim, ze to tedy ne, ale bud se zacne brecet, nebo se odtahne , pozoruje me, co jako?? a pak se tomu zacne se tomu rehtat , otevre pusinku a hlavickou krouti vlevo vpravo.

Coz o to, ja to preziju, zatim to nepresahlo urcitou mez,
ale znacne mi to zkomplikovalo kojeni na verejnosti - jakmile jsem se konecne trochu osmelila kojit na verejnosti , samozrejme co nejvic zahalena, tak mi zacne delat takove kousky, takze prso je furt venku a videt /nic pro me/. Navic je strasne zvedava, takze kdyz se nekdo jen mihne /i jako myska/, tak je po kojeni. Pritom papame jen 5× denne.

No, ale krasne nam porad pribyva, tak snad to prejde /snad ne az v 10mesich !?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.2.06 15:22

Jo, zapomněla jsem napsat, že Ondra mě taky poplácává během kojení. Spíš je to takové velké hlazení nataženou ručičkou zleva doprava. Taky se někdy ručičkou chytne za kůži prsa, ze kterého pije, to taky docela bolí.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.2.06 15:25

Ja zatial nemusim riesit taketo situacie, ale dostala som od kamaratky tip do buducnosti. Ked mimi zacne hryzt, alebo potahovat bradavku, treba mu zapchat nosik, aby sa muselo nadychnut ustockami. Vraj to zabralo po 3-4 razoch a bol pokoj.

Miri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.2.06 21:11

:lol: :lol: :lol: tak to je bomba! me vitecek dela uplne to same, kouse, taha za bradavku, odtahuje se a pritom na ni kouka, z obou stran navic do prsa skrabka a macka, asi aby to lip teklo :D a samy vite, jak ostre jsou decke nehticky! a obcas me i skrabka na zadech nebo na brisku a to se mi nechce s kojenim vubec prestat :wink:

• Citovat
  • Upravit
9262
17.2.06 12:09

Jé to je přesně jako u nás já taky držím ručičky aby neškrábala a mám naučený grif že jakmile začne odtahovat hlavičku tak jí ju zase přiťápnu zpátky tou rukou na které leží, :P A kouše mě snad od jednoho měsíce vždycky stiskne dásnička k sobě a drží. Tak to taky řvu jako pavián a okamžitě jí to beru. S tím že jak bude kousat tak už nedostane. To už se jakž takž odnaučila. Asi jí vadí ten řev. TeĎ zase kouká co kolem lítá takže jsem donucená kojit v posteli a ještě se nesmím ani bavit s manželem. A stejně se při kojení několikrát odpojí a otočí na druhou stranu podívat se jestli tam není něco lepšího. Přitom když jí to seberu tak je řev že má hlad. A to má prosím pěkně čtyři měsíce. Prostě malý zvědavec no. Ale jsem ráda že nejme sami. :wink:

Tak pevné nervy a kojení zdar přeje Iva a Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky