Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@small.happy.wife Huraaaaaaa, to je super. MOC GRATULUJI
![]()
Tak se zase potvrzuje teorie, ze u holcicek vychází ty vysledky hůř.
To jsi šťastná, co? ![]()
@ii-ivuska jojo potvrdilo se to. Ja uz jsem si i par tydnu myslela, ze je to holcicka. I jsem k ni tak mluvila v brisku
uf, ale byly to nervy.
@small.happy.wife ahoj, gratuluji k super závěru. Zdravá holčička, co víc si přát. Já teď řeším stejný případ PAPP mám 0,71 a Fbhcg 5, 2 ale UTz v pořádku, nosni kustka, projasneni šíje.. Vše ok. Tak doufám, že ty hodnoty vyskočily i kvůli věku je mi 33 a nebo že to bude holčička. Já si od začátku myslím, že kluk. No a teď mi Teda čekám na výsledky z DNA testu. Taky to mám se z gennetu v Lbc.
@small.happy.wife zjistila jsem to teprve v pondělí a ten den mě brali krev na další test. Takže tak 10 dní ještě, minimálně. Riziko 1:290
@Miaow verim, ze to bude dobre
hlavne, ze na utz bylo vse v poradku. Urcite Te pak objednali i na genetickou konzultaci a ultrazvuk, ze?
@small.happy.wife jj, přesně tak, zase za měsíc Gennet. Já doufám, že vše bude ok. Díky za podporu.
@Miaow Ahoj, moc držím pěsti…určitě všechno dobře dopadne
Na 99,66% Je miminko zdravé a nejdůležitější je ultrazvuk. Tak pevne nervy při čekání na výsledek, to je nejhorší, ale ta radost potom stojí za to ![]()
@ii-ivuska díky moc zatím si to taky tak myslím. Tak se tím moc nechci stresovat.
@small.happy.wife ahoj tak už vím výsledky, dnes volali a na 98%je vše ok. A měla by to být holčička ![]()
@Miaow mooc gratuluju
krasna zprava. A zase u holcicky horsi vysledky.