NT screening, špatná krev.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
22.12.18 10:44

Ahojky to si už bohužel přesně nepamatuji :-( ty zprávy jsem nechala v nemocnici, jen vím, že to PAPP bylo nějako 0,2 věk 31 a řekli mi, že kdybych měla pod 30 tak to riziko bude hned o dost menší…utz jsem měla také v pořádku až v tom 19 týdnu mi objevili srdeční vadu. Je dobře, že ti hned udělali další test i když to čekání je nejhorší, mě objednali hned na CSV, ale to bohužel nevyšlo:-( Taky jsem načetla spoustu článků i s horšími výsledky a vše bylo ok my jsme byli jedni z toho mála kde se to potvrdilo i moje kamarádka měla 1:10 a vše bylo dobré jen proto, že jí vzali krev o týden dřív :-) takže to určitě bude dobré držím palce aby bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
22.12.18 13:49

@LucieNH Moc dekuji za povzbuzení, máš pravdu, to čekání je šílené. :zed: To jsi ten papp mela hodne nízký a je pravda, ze to mi říkala i geneticka, ze kdyby byl 0,2 a níže, tak by tam opravdu to riziko viděla. Tak snad budeme ta výjimka… Ale i tak jsem se jeste objednala na superkonziliarni ultrazvukove vyšetření at mimčo jeste znovu podrobně prohlédnou. Me totiz nesedi termin porodu podle ms. Podle uzv je mimco o 5 dni větší, ale me to vubec nesedi, jelikoz jsem mela ovulaci potvrzenou gynekologem a i ovu testy jsem mela ten den pozitivni, tak celkem dost přesně vime, kdy vzniklo. Tak si říkám zda to taky nemohlo hrat roli, ze mi vlastne skoro tyden pricetli, protoze cim mladsi tehu tim je nižší papp a vyšší bHCG. :nevim:
Dokonce jsem hodne tady na diskuzich četla, ze ikdyz holkam vyšla ta krev pozitivní na 99% down, tak nakonec z amniocentezy zdravé dítě, coz me taky překvapuje.
Naděje umírá poslední, tak snad nam budou volat dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.12.18 15:55

No právě člověk pořád doufá a čte…napřed jsem si říkala, že to může být tím, že jsem hodně krvácela v tom prvním trimestru. Pak po tom DNA testu, že jsem třeba to jedno procento, protože jsem také četla pár případů kdy se to stalo, ale nebyla no…každopádně dej vědět jak to dopadlo snad ty výsledky budou co nejdříve i když teď přes ty Vánoce :-( já čekala přesně těch 8 dní jak mi řekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
22.12.18 17:05

@LucieNH Právě ty svátky do toho tak blbě vlezly, ze taky nevěděli co to s tim udělá. Říkali, ze vetsinou jsou max do 10 dní, tak si spíše myslim, ze to bude nejdrive na Silvestra. :nevim: Dam vedet jak jsme dopadli a s cim budeme vchazet do Noveho roku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.18 22:03

@ii-ivuska Ty jo ja mam taky miminko udajne starsi o 3 dny… Pritom podle moji Dr bylo jeste od den mladsi nez podle MS a hlavne tak brzo ovulace byt opravdu nemohla. Poceti by vychazelo na stredu a ja ve ctvrtek byla u Dr a ovulace jeste neprobehla.. Jinak to je super, ze budes mit vysledky uz kolem konce roku, mne rekli az za 3 tydny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
22.12.18 23:43

@small.happy.wife Me to právě taky prijde divné, ze by bylo starsi o pět dnů. Kdyz jsem byla na gynde, tak mi rekl, ze mam zraly folikul těsně pred prasknutim a tak jsem si doma udelala ovu test a byl fakt pozitivni. Takze tezko mohla být ovulace o 5 dní dříve, to bych ji musela mít nekdy tesne po ms.
Jsem zvedava, kdy ty výsledky budou a jak s tim moc zacloumaji svátky. Byla jsem na odběru krve 19.12., ale rikali, ze to začínají nejak zpracovavat 21.12., tak nevim kdy to bude. Jen doufam, ze co nejdříve a negativní. Nikdy jsem si nepřála, aby Vanoce rychle utekly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.18 08:05

@ii-ivuska ja jdu jeste pristi tyden k moji doktorce, tak se na to zeptam. Me odebirali 18.12. a rikala prave, ze normalne by to byly 2 tydny, ale kvuli Vanocum 3. My odletame pristi tyden pryc, tak to aspon utece a nebudu na to myslet. A doufam, ze ze zacatku roku se s vysledky prece jenom ozvou. Drzim palce nam obema, at mame negativni vysledky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
28.12.18 14:32

@small.happy.wife Ahoj,doufam, ze uzivas dovolené. ;) Hlásím, ze nam dnes volali výsledky a čekáme zdravou holčičku. :srdce: Tak věřím, ze i u tebe to je jen zbytečný poplach a dej vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 10:56

@ii-ivuska moc gratuluju, to je krasna zprava :srdce: dovolenou jsme si moc uzili, fakt jsem na to nemyslela. Ale ted po navratu uz doufam, ze fakt brzy zavolaji… Zitra to bude 14 dni, to cekani uz me depta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
31.12.18 14:24

@small.happy.wife No musim rict, ze ty vteřiny v telefonu nez mi řekli, ze je vse negativni byly nekonečné a busilo mi srdce jak nikdy v životě.
U nas je dobry, ze to nikam neposilaji a delaji co ve sve laboratori, takze nakonec i presto, ze byly Vanoce to bylo hotove 9 den. :potlesk:
U vas to asi nekde posilaji, ze to tak dlouho trva, co? Tak dnesni nealko Silvestr taky ubehne a potom ti snad uz kazdym dnem zavolaji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 16:29

@ii-ivuska taky doufam, ze zavolaji tenhle tyden. Jj posilali to z libereckeho gennetu do Prahy. Silvestr jde mimo me, den jako kazdy jiny. Jsem spis hotova po cestovani, tak hlavne spim :D jinak ty dlouhe vteriny si neumim predstavit, ale taky me to ceka. Urcite zavolaji, az budu v praci, tak u sebe nebudu
mit ani manzela. No ale uz aby to bylo a ulevilo se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
8.1.19 09:19

@small.happy.wife Ahoj, tak co uz ti konecne volali vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 10:27

@ii-ivuska ahoj, ne nevolali. Vcera jsem tam volala sama, ale vysledky jeste nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
8.1.19 11:34

@small.happy.wife tak to je opravdu neuvěřitelné :pocitac: A neřekli ti kdy teda budou? Co tam s tim tak dlouho dělají? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 12:08

@ii-ivuska nn nerekli, jen, ze to nekdy trva… ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat