NUDZ denní stacionář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9189
29.12.21 16:43
@Hvezda70 píše:
@Lollitka diky. Ja uz teda KBT jednou prosla ale nebylo to tak intenzivni. No byla to nahoda, ja jsem tam nekdy zacatkem prosince napsala a je to asi 10 dni co mi volali ze jim vypadl nejaky clovek.

Tak to je fajn, že tě vzali takhle rychle. Držím moc palce. A kde jsi byla na KBT? Na té skupině, co je na Psychosomatické klinice? Já na KBT byla na tom oddělení 1 a pak jsem ještě chodila asi 2 roky na individuál na KBT. Ale pak jsem si řekla, že už mi KBT moc nemá, co dát a hledala jsem jiné druhy terapie. Nejvíce mi vyhovovala logoterapie a existenciální analýza, ale bohužel moje psycholožka je na MD už 3 roky a ještě 3 bude, ale stále na ni čekám, i když teď mám taky super psycholožku novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.12.21 16:46
@Anonymní píše:
Mě vzali skoro hned.
Moje lékařka poslala doporučení a volali mi za pár dní na predvysetreni, které se dělá před nástupem na hospitalizaci na jedničku.
Kbt program s noclehy se totiž musí domluvit přes doporučení od ošetřujícího lékaře.

Do denního staciku se lidi hlásí sami.

Známá byla na dvojce a říkala, že se čeká měsíce. Někdy až půl roku. Když se nahlásila jako náhradník, o měsíc až dva méně. Rozjetych depresi je v covid době hodně. 8o

Jj, já tohle vše vím, taky jsem byla na oddělení 1 a posílala tam doporučení moje psychiatrička a na oddělení 2 mě vzali druhý den, ale je pravda, že nebyl ještě Covid. Na oddělení 3 ale taky berou deprese, kamarádka tam s těžkou depresí byla. Je to tam pro psychotické a těžké afektivní poruchy, které potřebují uzavřené oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.12.21 19:51

@Lollitka take chteji doporuceni od lekare.ja byla u pana Peska na KBT na skupinovce, ale to je uz 6 let a v tu dobu jsem vubec nevedela co se sebou, sice jsem umela pracovat s tou nemoci ale zadne zlepseni. Ted co mam novou nejlepsiiiiiiii terapeutku tak uz vim jak s tim nalozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.12.21 20:11
@Hvezda70 píše:
@Lollitka take chteji doporuceni od lekare.ja byla u pana Peska na KBT na skupinovce, ale to je uz 6 let a v tu dobu jsem vubec nevedela co se sebou, sice jsem umela pracovat s tou nemoci ale zadne zlepseni. Ted co mam novou nejlepsiiiiiiii terapeutku tak uz vim jak s tim nalozit.

Tak to je super, že jsi narazila na skvělou terapeutku, já měla právě tu nejlepší v roce 2016-2018, pak šla na MD a já se totálně sesypala. Pak jsem 2 roky hledala psychologa/psycholožku, vyzkoušela jsem jich hodně, ale většinou dost tragédie, až letos v březnu jsem našla zas jednu moc fajn. A je ta tvoje na pojišťovnu, nebo si ji platíš?
A ta KBT skupinovka vedená Mgr. Peškem byla na té Psychosomatické klinice na Praze 6, nebo ne? Alespoň teď tam je takhle, myslím.
Tak moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.12.21 21:15

@Lollitka ne ne platim. Ja jich taky uz vyzkousela hodne a ta moje jde taky od brezna na materskou :,( jj Patockova, koukala jsem ze tam ta KBT porad funguje. Ted ale resim co rict v praci, budou se vyptavat proc tak dlouho marodim a uplne se mi nechce mluvit o tom takhle verejne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.12.21 21:34
@Hvezda70 píše:
@Lollitka ne ne platim. Ja jich taky uz vyzkousela hodne a ta moje jde taky od brezna na materskou :,( jj Patockova, koukala jsem ze tam ta KBT porad funguje. Ted ale resim co rict v praci, budou se vyptavat proc tak dlouho marodim a uplne se mi nechce mluvit o tom takhle verejne :roll:

Je tak to mě mrzí, že ti jde psycholožka taky na MD. Já mám teď tu novou taky mladou, takže se taky bojím, kdy mi oznámí, že na MD jde taky, ach jo, člověk si někoho oblíbí a ten mu pak jde na x let na mateřskou. Jj, tu Patočkovu na Praze 6 jsem myslela, taky jsem dnes koukala na jejich stránky. Ty jo, co poradit do práce, to nevím. Asi je blbé lhát, ale zas psychiatrii bohužel dosud dost lidí nechápe, záleží, co máš za vedení/kolegy… Držím moc palce každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.1.22 11:10

Ahoj Hvezdo, ja bych mela take 5.1. nastoupit do denniho stacionare pro uzkostne poruchy. Tak se tam asi potkame. Muzem si pisnout i soukrome. Ja mam spis generalizovanou uzkostnou poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
6.1.22 14:15

@Hvezda70 @cat_ka Holky, tak jak na vás působí stacík v NÚDZu? Jací jsou tam lidé? Co Dr. Kosová? Přeji vám, aby vám to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí