NUDZ denní stacionář

596
29.12.21 08:05

NUDZ deni stacionář

Ahoj, od 5.1. bych mela nastoupit na denni stacionar pro uzkostne poruchy. Ma nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.12.21 08:32

Nastupuji 4. 1. na stejný léčebný program s hospitalizaci na oddeleni jedna pro uzskostne poruchy. Nudz jsem si vybrala a vyžádala u doktorky. Má nejlepší recenze.
Nejsem pražanda. Nemohla bych dojíždět.
Máš lepší, spíš doma :D
Budu hospitalizovana sest týdnů ve dvoulůžkovém pokoji :?. Jednolůžkové nemají. Každý pokoj má koupelnu, to není standart v léčebnach.

• Citovat
  • Upravit
596
29.12.21 08:48
@Anonymní píše:
Nastupuji 4. 1. na stejný léčebný program s hospitalizaci na oddeleni jedna pro uzskostne poruchy. Nudz jsem si vybrala a vyžádala u doktorky. Má nejlepší recenze.
Nejsem pražanda. Nemohla bych dojíždět.
Máš lepší, spíš doma :D
Budu hospitalizovana sest týdnů ve dvoulůžkovém pokoji :?. Jednolůžkové nemají. Každý pokoj má koupelnu, to není standart v léčebnach.

Tak to se potkame :D ja budu dojizdet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 08:58
@Hvezda70 píše:
Tak to se potkame :D ja budu dojizdet. [/citacea
@Hvezda70 píše:
Tak to se potkame :D ja budu dojizdet.

Nevím :D nastupuji čtvrtého ráno. Jiný den.
To budou dvě různé skupiny, dojizdeci a ubytována :nevim: Je nás deset s hospitalizaci.

• Citovat
  • Upravit
596
29.12.21 09:10
@Anonymní píše:
Nevím :D nastupuji čtvrtého ráno. Jiný den.
To budou dvě různé skupiny, dojizdeci a ubytována :nevim: Je nás deset s hospitalizaci.

Tak ty tam musis prijet o den driv, ale nevim je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
29.12.21 10:09
@Hvezda70 píše:
Ahoj, od 5.1. bych mela nastoupit na denni stacionar pro uzkostne poruchy. Ma nekdo zkusenost?

Ahoj,
já byla na oddělení 1 hospitalizovaná, program jsme měli i se stacionářem, ale teď jsem pochopila, že má asi zvlášť skupinu stacionář a zvlášť hospitalizovaní.
Každopádně moc držím palce, NÚDZ je super.
Já tam jdu na konzultaci zrovna v lednu kvůli něčemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.12.21 10:38

Holky dejte pak vědět dojmy. Já si NÚDZ držím v záloze, kdyby bylo potřeba. Přeju ať vám to pomůže 🙏🏻 🍀 🍀

• Citovat
  • Upravit
596
29.12.21 10:49

@Lollitka diky! Tesim se, potrebuji se pohnout z mista. Dr. rikala ze budu mit normalne vystavenou neschopenku, jen nevim jestli je mozne 1 den neprijit, musim s dcerou k dr. :( A nebo prijet pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
29.12.21 10:55
@Hvezda70 píše:
@Lollitka diky! Tesim se, potrebuji se pohnout z mista. Dr. rikala ze budu mit normalne vystavenou neschopenku, jen nevim jestli je mozne 1 den neprijit, musim s dcerou k dr. :( A nebo prijet pozdeji.

Jj, když docházíš na stacionář, tak ti PN vystaví. Jinak že první den nepřijdeš, nebo přijdeš později bych jim napsala, pokud jsi tak ještě neučinila. Sice je první den takový seznamovací, tak je to škoda, ale určitě to doženeš, všichni stejně budou vyjukaní a budou se oťukávat postupně, k nám taky přišla jedna holčina později a zapadla v pohodě.
A můžu se zeptat, s čím tam jdeš se léčit?
Držím moc palce, myslím, že stacík stále vede Dr. Kosová a ta je super za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 11:24

Dr. Kosova vede denní stacik.
Oddeleni jedna s ubytováním má dr. Stopkova.
Dvojka je pro depresivní pacienty.
Trojka je uzavřena pro psychoticke poruchy.

• Citovat
  • Upravit
9163
29.12.21 11:32
@Anonymní píše:
Dr. Kosova vede denní stacik.
Oddeleni jedna s ubytováním má dr. Stopkova.
Dvojka je pro depresivní pacienty.
Trojka je uzavřena pro psychoticke poruchy.

Jj, to vše vím, já byla hospitalizovaná na oddělení 1 a po roce na oddělení 2. A pak jsem tam spala ve spánkové laboratoři. Kamarádka byla i na oddělení 3. Dr. Stopková dřív vedla s Dr. Kosovou hospitalizované pacienty oddělení 1 spojené se stacíkem, teď vede oddělení 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.12.21 11:47

@Lollitka to nechci prvni den, az snad po tydnu. Ja tam jdu hlavne kvuli uzkostem, ktere si vytvarim svoji kritikou k sobe a ovlivnuje to moje vztahy s okolim, jsem vztahovacna atd atd. Moje porucha je jinak OCD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
29.12.21 13:16
@Hvezda70 píše:
@Lollitka to nechci prvni den, az snad po tydnu. Ja tam jdu hlavne kvuli uzkostem, ktere si vytvarim svoji kritikou k sobe a ovlivnuje to moje vztahy s okolim, jsem vztahovacna atd atd. Moje porucha je jinak OCD.

Jo aha, tak to se omlouvám, já tam viděla tu 1 den a četla jsem to jako první den, tak tím lépe, že nebudeš chybět na seznamování. Každopádně ti moc budu držet palce, ať ti to tam pomůže, Dr. Kosová umí KBT krásně vysvětlovat, vždycky jsem se na její „přednášky“ těšila. A můžu se jen zeptat, kdy ses do stacíku hlásila? Jakou mají teď čekací dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.12.21 14:22

@Lollitka diky. Ja uz teda KBT jednou prosla ale nebylo to tak intenzivni. No byla to nahoda, ja jsem tam nekdy zacatkem prosince napsala a je to asi 10 dni co mi volali ze jim vypadl nejaky clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 15:09

Mě vzali skoro hned.
Moje lékařka poslala doporučení a volali mi za pár dní na predvysetreni, které se dělá před nástupem na hospitalizaci na jedničku.
Kbt program s noclehy se totiž musí domluvit přes doporučení od ošetřujícího lékaře.

Do denního staciku se lidi hlásí sami.

Známá byla na dvojce a říkala, že se čeká měsíce. Někdy až půl roku. Když se nahlásila jako náhradník, o měsíc až dva méně. Rozjetych depresi je v covid době hodně. 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex