Nuna pepp bez nákupního košíku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
9.1.13 12:33

@monamikmik ja za sebe muzu rict, ze neskrta, ve meste se s ni jezdi dobre…i jsme byli na poli, to slo teda dost z tuha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
9.1.13 16:09

Tak dávám nějaký fotečky.. malýho jsem odchytla jak lozil okolo tak je tam jak vagabund.. vždy strácí ponožky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
11.1.13 23:52
@monamikmik píše:
Alishi… pls jak se ti s nunou jezdí přez obrubníky? neškrtá to? nedře to? ptala se mě kamoška a já zatím s ní budu vyjíždět jen do center a vím že ty jezdíš… moc děkuji za odpověď… :lol: :lol: :lol:
..ahojky, omlouvám se, že píši až dnes, ale dřív jsem se tady nedostala :oops:..tak můžu s klidným svědomím říci, že Nuna je do všech terénů. My jsme ji právě podrobili velké zatěžkávácí zkoušce v tom sněhu, na ledu, v břečce, na štěrku, kterým jsou posypané zamrzlé chodínky, na soli, kterou jsou posypané také chodníky, přes kaluže u nás hluboké někdy až 10 cm…a musím tedy říci, že Nuna projela vším a to bez větších obtíží :potlesk: :palec:…a s obrubníkama tedy žádný problém nemám :think:..je pravda, že když je některý tak extra vysoký tak kočárek trošku vytáhnu za madlo o něco výš, ale to bych udělala s každýma golfkama :nevim:..a když z takového vyššího obrubníku jedu dolů tak zase jakoby jedu jen po zadních kolečkách tudíž si spodek kočárku nijak odřít nemůžu :P…takže u mě obrubníky a přírodní živly NO PROBLEM :pankac:…MŮŽU JEN A JEN DOPORUČIT!!! NENÍ SE ČEHO BÁT!!! A TY ODPRUŽENÉ KOLEČKA ZADNÍ I PŘEDNÍ - TO JE PROSTĚ POHÁÁÁÁÁDKÁ…JÉ A JEŠTĚ NĚCO! Včera jsem si koupila ten originál fusak/nánožník v obchodě, kde jsem si Nunu vyzvedávala…dala jsem za něj nakonec 999 Kč, ale fakt to za ty peníze stojí…vypadá to krásně, neprofoukne, nepromokne a v klidu se pod to ještě v případě ruské zimy vejde zimní fusak a mimčo má, i navlečené v kombinéze a milionech dalších hadřících, pořád hezky místečko. Malá mi za celou dobu co Nunu mám ještě ani jednou venku nezaplakala a v podstatě ještě snad ani jednou nebyla vzhůru :mrgreen:…spinká se ji tam prostě lépe než v postýlce, protože v té mi hulákat nepřestane :zed:…takže přeji všem krásný víkend :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
11.1.13 23:59
@monamikmik píše:
Tak dávám nějaký fotečky.. malýho jsem odchytla jak lozil okolo tak je tam jak vagabund.. vždy strácí ponožky… :lol: :lol: :lol:
…no tak tady mi nezbývá než zatleskat :potlesk:…ten modrý deluxe je fakt nááádherný a luxusní…takže monamikmikinko tvé Nuně dávám jedna s hvězdou a vysazuji tě na první místo v žebříčku :pankac:…ale ještě před tímto vším musím říct, že tvůj prďolka je ještě nádhrnější a sladší :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.1.13 00:02

A můžu se ještě na něco k tvému krásnému modráčku zeptat?..to polohování má jen jednu polohu nebo jich má víc…je to fakt boží…je jasný, že prďolkovi se v kočárku mooooc líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.1.13 00:06
@monamikmik píše:
no já ti ho tam pak prbubnu nebo ho máš doma?
jak si pro něho pojedu hned nafotím v tom sněhu se mi přes celý město nechce :think: ale na druhou stranu :lol:
…už jsem sice koupila ten origoš Nuna, ale ty fotky s tvým fusakem od Emitexu by mě stejně moc zajímaly…tak prosím, dej mi je tadyyyyy :palec:…předem moc děkuji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
12.1.13 11:11

Jé moc děkuji za příspěvky.. já ho tam zkusím dat a nafotit ti to jen mám šedej :-)a kdyby se ti chtělo tak mi vyfoť ten origoš i když mi fakt ven jezdíme normálním kočárkem.. jinak dnes jedem do nákupáku tak si zajezdím už se těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.1.13 20:55

Gratujuji ke koupi kočárku. :-) Ten modrý je krásný.
Jen k původnímu tématu. Našla jsem fotku, kde jde košík opravdu sundat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
18.1.13 16:29
@k.a.c.k.a.1 píše:
Gratujuji ke koupi kočárku. :-) Ten modrý je krásný.
Jen k původnímu tématu. Našla jsem fotku, kde jde košík opravdu sundat. :-)
..no tak to koukám jako blázen 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
18.1.13 16:35

..já už jsem byla s moji Nunou na reklamaci :,(…upadlo nám kolečko…zjistila jsem, že přední kolečko mělo pod tou šedou krytkou místo nítku jen dvě placaté podložky tudíž se vychechlaly a kolečko upadlo!!! Okamžitě mi dali nový kočárek (dnes) a k mé hrůze jsem zjistila, že obě přední kolečka mají místo těch nítků to samé - jen dvě podložky…můžete mi některá z vás kouknout na svou Nunu, oddělat ty krytky a podívat se jestli tam máte na každé straně ty nítky nebo tam máte na některé straně jen ty dvě zubaté kovové podložky…předem moc děkuji!!! jsem vytočená na mraky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
18.1.13 19:02

ALIS
z jedné strany je nýtek a z druhé strany taková zubatá podložka ale chlap řekl že to tak musí být že tam nemůžou být dva nýtky…
jinak co ti k tomu řekli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
19.1.13 10:29
@monamikmik píše:
ALIS
z jedné strany je nýtek a z druhé strany taková zubatá podložka ale chlap řekl že to tak musí být že tam nemůžou být dva nýtky…
jinak co ti k tomu řekli???
…děkuji moc, jsi zlatíčko, že ses mi koukla :hug:…no neřekli mi nic, dali mi prostě fungl nový kočárek s tím, že kdyby něco tak mám zase zavolat nebo kočárek přijít zase vyměnit. Slečna s obchodu mi řekla, ať ji počkám do pondělka, že u výrobce zjistí, jak to má na těch kolečkách být a že mi dá vědět. Ale jelikož jsi mi napsala ty tak čekat do pondělka nemusím a s kočárkem můžu klidně vyjet :P…nicméně teď už vím, že je třeba na to dávat fakt bacha, jelikož se to může vychechlat a kolečko upadnout tak jako mi…navíc ty zubaté podložky hooooodně rychle rezivějí takže je třeba také počítat s tím, že se za nějakou dobu budou muset stejně nejspíš vyměnit a to pravděpodobně někde v odborném servisu, protože chlap doma to sice nejspíš zvládne, ale myslím, že tak dokonale jako v servisu to prostě nezvládne aby to bylo dostatečně bezpečné pro mimčo. Tvému muži také posílám veliký dík za odbornou radu mužského, kterého já doma nemám a proto jsem ze všech rozbitých věcí pav :roll:…ještě jednou mooooc děkuji a přeji nádherný víkend :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.1.13 13:01

Alis není za co můj taky není nějakej kutil spíš naopak ale jsem ho donutila na to kouknout..jinak doma vše spravuje většinou starší syn je mu už skoro 20… tak doufám že to už bude ok držím pěstičky.. jinak se chystám tym ti nafotit ten fusak ale mám ho v druhým kočárku tak jak ho přehodím.. jestli se ti bude chtít hoď ten tvůj :-)pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí