Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak spíše v klidu můžete napsat, ať si je nechá vzít, když psala, ze je chce. To nechápu.
Už končím, jsem rada, ze jsem těhotná, mám skvělý rodiče a ano, podporuji mě, Ikdyz jsem dospěla. Starají se vždycky budou, babičky taky. ![]()
@terien píše:
Se ani nedivím, že je tolik samoživitelek ve sra. kách
Já těž ne.
Ale zas dobře jim tak. Chtěly to, tak co. Každý svého štěstí strůjce. No ne? ![]()
@terien Ne, je jenom sebestředná. Ale to mládí bývá. Proč by zakladatelka neměla mít děti, když je chce? Co na tom, že starat se budou jiní a platit taky? Ona bude mít co chce. Přece. Ovšem pozor, podle některých budou sebestredni ti rodiče, kteří nechtějí živit děti své dospělé dcery.
@Petrussee A máš kde bydlet? Máš práci, partnera, hotovou školu, nebo bydlíš sama v pokojíčku u rodičů s vyhlídkou na život na dávkách?
@inkakřivák mám svůj byt, partnera, hotovou školu, něco odpracovano a to, ze rodiče pořídí nějakou vybavicku, tak je to od nich hezké, koupili nám kočárek a těší se ![]()
@Šmoulice Zrovna včera v televizi jedná samozivitelka se třemi dětmi. Jak vánoce, jak to udělá teď, při současném zdražení energii a všeho. To fakt chceš, pro své děti.
@Petrussee píše:
@inkakřivák mám svůj byt, partnera, hotovou školu, něco odpracovano a to, ze rodiče pořídí nějakou vybavicku, tak je to od nich hezké, koupili nám kočárek a těší se
Pak jsi v naprosto jiné pozici než zakladatelka a na místě tvých rodičů bych byla nadšená taky a těšila se.
@inkakřivák píše:Že se ptáš. To bude barák s bazénem, procestovany kus světa a na kontě rezerva na 10
@Petrussee A máš kde bydlet? Máš práci, partnera, hotovou školu, nebo bydlíš sama v pokojíčku u rodičů s vyhlídkou na život na dávkách?
@inkakřivák píše:
@Šmoulice Zrovna včera v televizi jedná samozivitelka se třemi dětmi. Jak vánoce, jak to udělá teď, při současném zdražení energii a všeho. To fakt chceš, pro své děti.
Tak na tyto případy ať se zakladatelka podívá. Je velká šance, že tak dopadne taky ![]()
@inkakřivák ale taky jim trvalo než se srovnaji, nečekali, ze to přijde, takže potřebovali par týdnu ![]()
Příspěvek upraven 05.11.21 v 07:34
@Šmoulice píše:
Já těž ne.Ale zas dobře jim tak. Chtěly to, tak co. Každý svého štěstí strůjce. No ne?
Pravdu máš ![]()
@Petrussee píše:
@inkakřivák ale taky jim trvalo než se srovnaji, nečekali, ze to přijde, takže potřebovali par týdnu
Rodina jde v tomto případě stranou. Starat se máš hlavně ty a chlap. ![]()
Chápeš to???
A hlavní tak 90% starost bude na tobě.
Co na tom, že ti matka sem tam půjde povozit kočár. ![]()
Já nevím, co na tom pořád nechápeš. ![]()
Ty jsi v úplně jiné situaci než zakladatelka. Každý to nemá tak růžové …
@Petrussee píše:
@inkakřivák ale taky jim trvalo než se srovnaji, nečekali, ze to přijde, takže potřebovali par týdnuPříspěvek upraven 05.11.21 v 07:34
Ale je obrovský rozdíl, jestli tě zájem a pomoc rodičů potěší nebo jsi na jejich podpoře zcela závislá. Už to chápeš?
@Petrussee píše:
@inkakřivák mám svůj byt, partnera, hotovou školu, něco odpracovano a to, ze rodiče pořídí nějakou vybavicku, tak je to od nich hezké, koupili nám kočárek a těší se
a kde teda vidíš podobnost se situací zakladatelky? Možná v pozitivním tt ![]()
Nechodila bych na potrat, vždyť bys nechala zabit své děti. A ty s tím nejsi srovnana. Hele, nic není tak horké, jak se zda. Tady primárně jde o první 3-4 roky, kdy budeš na rodicaku. Budeš mít buď chlapa, co vás bude živit, nebo alimenty na sebe i děti, k tomu přídavky na bydlení, zřejmě porodné. Ty tři čtyři roky to nějak das a pak můžeš děti dat do školky a jít pracovat.
Ještě jedna rada - já to vždy měla tak, ze když jsem vahala, a nebylo to čisté Ano, tak jsem věděla, ze to znamená Ne.
A ty vahas- tedy Ne - nechod.
Protože to psychicky nedáš a tvůj vztah s partnerem půjde stejně tím tlakem do kytek.