Nutrilon a kakání

rozmary
20.10.10 12:47

Nutrilon a kakání

Ahoj maminky,malé jsou tři týdny,bohužel i když kojím každou hodinu a půl malé to nestačí a doktor nám včera napsal nutrilon na příkrm,mám dokrmovat v poledne a před spaním,jenomže malá po něm nehorázně zvrací a co je ještě lepší,nemůže se vykadit,takže se celou noc kroutí,tlačí pobrekává,dneska v poledne jsem to do ní ani nedostala,pořád to plivala,takže takhle asi na váze nepřibere :roll: máte s tím někdo zkušenost,změní se to až si na to zvykne,nebo mám raději změnit značku mlíka?Už jsem z toho nešťastná,bojím se aby nakonec neskončila ve špitále,po třech týdnech ještě nemá porodní váhu :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
20.10.10 13:01

Po nutrilonu děti často blinkají, zkusila bych jinou značku. Ale co jsem tak četla tak zase Sunar ucpává, tak abyste na tom nebyly ještě hůř. My měli nutrilon, blinkala, (ale u nás to nebylo o mlíce) kakání měla v pohodě, ale byla na něm částečně od narození, takže byla zvyklá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
20.10.10 13:07

a co zkusit nutriton?to je zahušťovadlo do UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.10.10 13:13

Obě moje děti měly po Nutrilonu zácpu :-? , takže jsem ho nakonec ani jednomu nedávala. Obě byly spokojené s Bebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.10.10 13:19

U nass byla zacpa po vsem jinem, jen po nutrilonu ne, proti blinkani jsem pridavala nutrilon AR to super zabiralo a na kajdeni lactobacily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.10.10 13:27

A ty laktobacily se můžou už od narození?Tak koukám že každý má zácpu po něčem jiném :nevim:Zkusím jí nechat odříhnout v půlce krmení,třeba je toho moc najednou a pak to vyhodí,teda pokud se mi podaří to do ní ještě vpravit :zed: Co vám pomohlo na zácpu?My jsme dávaly starší dcerce teploměr do zadečku,ale to už byla asi o něco větší :think:

• Citovat
  • Upravit
2858
20.10.10 13:41

tak po sunaru, náš malej vůbec nemohl kakat…pak sme přešli na nutrilon a vše vpořádku…jinak vyzkoušej ty laktobacílky…a pokud po nutrilonu zvraci, zkus se domluvit na jiné značce s doktorkou, určitě vyjde vstříc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
20.10.10 14:16

Ahoj, my měly taky Nutrilon a byly jsem po něm totálně zabetonovaný. Takže jsme zkusily Bebu a ta je o.k. Co mi řekly v porodce bylo, že Beba je nejlíp snašenlivá pro děti, Nutrilon prý vůbec.Navíc je nejdražší. Zkoušely jsem i SUnar a taky nepasoval. Takže fakt ta Beba je asi nejlíp snašenlivá. Pokud budeš měnit značku, zkusila bych Bebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
20.10.10 14:28

No znám spoustu maminek z okolí, co měli s Nutráčem problémy. Většina přešla na Bebu a je spokojennost.
Já osobně jsem na Hami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
20.10.10 14:54

A co zkusit Nutrilon Comfort - ten by měl být právě na lepší trávení - malá ho má od týdne a kaká pěkně. Já teď zase řeším, jestli jí nechat od půl roku normální nutrilon (ten comfort pěkně leze do peněz) nebo přejít na bebu - tu měla starší dcera, ale až po roce, předtím měla moje mlíko… ta nutrilon nechtěla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.10.10 19:54

My právě máme ten Comfort a zatim mě to teda děsí,místo toho aby malou zasytil,tak se budí co dvě hodiny a kroutí se v křečích :zed: teprve začínáme,tak se to třeba ještě srovná.Bebu jsme měly v porodnici a malá po ní taky blindila,tak nevim je to na budku :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2858
20.10.10 20:57
rozmary píše:
My právě máme ten Comfort a zatim mě to teda děsí,místo toho aby malou zasytil,tak se budí co dvě hodiny a kroutí se v křečích :zed: teprve začínáme,tak se to třeba ještě srovná.Bebu jsme měly v porodnici a malá po ní taky blindila,tak nevim je to na budku :zed: :zed: :zed:

Třeba jde jen o zvyk…a nebo nemá malá koliku? To bývá,bolesti bříška a zvracení…sousedojc chlapeček to má, doktorka mu naordinoval také ten konfort, trošku se to zlepšilo…jakmile mu dá třeba jen obyč nutrilon,tak je mu stršně zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.10.10 10:59

Tak je to špatný,nenacpu do malý víc než 30ml toho nutrilonu,plive to a usíná u toho,takže o nějakým dokojování se mi může jenom zdát :cert: volala jsem doktorovi tak taky radil změnit mlíko,máme zkusit tu Bebu,tak už se teď klepu jestli to bude chtít.A co když nebude chtít žádný mlíko,co se bude dít potom?Je tu nějaká mamina,které by děťátko takhle neprospívalo? 8-o

• Citovat
  • Upravit
1364
21.10.10 14:28

Beba je, podle mě, chuťově lepší, tak snad to zabere. Držím palce, ať se rozpapáte. Nezkoušela jsi vážit kolik vypije od tebe? Některá miminka vypijou dost a prostě tolik nepřibírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.10.10 17:36

Vypije odemě docela dost,jenomže to všechno vykaká asi,kadí tak 7krát 8krát za den a to je prej moc :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure