Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O čem sním? Domek v zahradě, polosamota. Lidi daleko tak akorát. Knihy, kreslící potřeby pro vytváření zahradních návrhů.
Tak to je úlet, aby si učitelka myslela na mého nezletilého syna. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to je značka ideál
. Ještě nějaké čvernožce kolem a je to i můj sen.
Já sním o tom, aby se mé těžce handicapované dítě zázračné uzdravilo. Aby mohlo chodit do školy, aby mohlo vůbec CHODIT a užívat života jak jeho vrstevníci;) ![]()
@Zeoli píše: Více
Co já bych za to tehdy dal v těch 17, když se mi líbila naše učitelka angličtiny, která zrovna přišla ze školy. ![]()
@Zeoli píše: Více
Mám stejné pocity. Při představě, že nějaká učitelka slintá nad mým hezkým, inteligentním, 17 letým synem, je jaksi k
. Ale ruku na srdce, asi se to taky děje.. ![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
Napadají mě i dvě horší možnosti
Zaprvé, že slintání přejde v soukromé doučování z biologie, za druhé, že slintat bude postarší učitel nad 17 letou dcerou (a přinejhorším taky s doučováním)…
Zakladatelko, opravdu tajně sníš o takovým uchu? To je divný. Hodně divný. Ale tak…jaké začátky měli monsieur a madame Macronovi?
Mně se všechny sny splnily, život mi dopřál víc než jsem si kdy odvážila vysnít. Teď už si jen přeju, abychom byli všichni zdraví co nejdéle a až dojdu na konec cesty, abych usnula a už se neprobudila a neslintala někde na LDN do polštáře.
Že jsem farmářka s milujícím mužem. Pár koní. Štastné děti.
A žádné existenční starosti, nebo takové, aby byly tak akorát pro dva.
A že jsem psychicky zdravá. Od dětství.
Sním o tom, aby mohli moji mrtví rodiče přijít a vidět vnoučata, která milovali. Chtěla bych jim dopřát radost, kterou by z nich měli.
A sen pro mě-týden v nejzapadlejší rybářské vesničce v Bretani, drsné pobřeží, místní hospůdka ošlehaná větrem, víno, sýry, olivy ![]()
No když zůstaneš jen u snění, tak asi dobrý. Ale do reálného světa bych tyhle myšlenky nepouštěla ani omylem. Pro mladého kluka je starší vdaná úča úplně mimo. Jen na milenecký vztah je taky ještě hodně mladý. Kdyby to prasklo, tak máš z ostudy kabát a profesně tě to taky poškodí.
@Anonymní píše: Více
Na tajném snu je nejhezčí, že je to jen sen…
Nikomu neubližuje, ale může pomoci přežít těžké chvíle…
Ahoj, napadlo mě založit diskuzi, kde si můžeme vzájemně sdělit své tajné sny, o kterých ale tušíme, že se pravděpodobně nikdy nenaplní
Začínám - jsem mladá učitelka, mám rodinu a sním o jednom svém bývalém studentovi, který je nesmírně inteligentní, hezký a má strašně milou povahu. Je rozhodně znát, že sympatie jsou vzájemné a že mě také vnímá velmi pozitivně, ale jestli se mu líbím i vzhledově, to netuším
Jednou jsme se spolu bavili ve volném čase a moc příjemně jsme si popovídali. Teď už ho nevídám ve škole, ale sem tam se potkáme někde venku, tak se pozdravíme. Je o 10 let mladší než já, ale není ještě ani plnoletý. Je mi jasné, že s tím nic nezmůžu a že nějaký vztah mileneckého rázu je mezi námi v reálu téměř neuskutečnitelný (nanejvýš by se z nás při troše snahy možná mohli stát dobří přátelé), a tak se aspoň svěřím tady
Někoho by mohlo napadnout, jaký je můj vztah s manželem, když myslím na jiného… Nutno tedy podotknout, že s manželem jsme spolu pár let a v nedávné minulosti jsme měli poměrně velké vztahové problémy, které můj pohled na něj změnily, ale to je teď vedlejší. Pokud byste chtěli přispět svými (nereálnými) sny, budu ráda
Prosím o ponechání anonymu z důvodu citlivých informací.