Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když teenka slintá pi svým 40ti letým profesorovi, nikomu to divný nepříjde. Když si puberťáci povídají o milfkách (učitelkách), taky je to v cajku. Ale jakmile profesor nebo milfka slintá po studentovi, je to naprostá tragédie. Pokud slintá jen ve svojí hlavě nebo doma ve fantazii, tak ať.
@Anonymní píše: Více
No přesně, překvapuje mě, kolik prudérek se tady rojí, i když jde o TAJNÉ neuskutečnitelné sny.
To se totiž klidně přidám. Tajný sen byl, aby můj učitel fyziky byl první. Klidně v kabinetě.
No a… byl naprosto božskej.
@Cenarius píše: Více
Moje kolegyně spí s ex zakama
je jí 34 a už jich měla dost.. veřejný tajemství
Přijde mi to dost nechutný a i nefér.
Příspěvek upraven 19.04.25 v 10:30
@Lil Kitkatt píše: Více
Proč by ne? Učitelka je dobrá partie, v dnešní době pár let sem, pár let tam… to nehraje roli. Já bych to pro syna klidně brala
Ale myslím, že ona by nebrala mého autistického syna
Ač je tedy velmi hezký a velmi inteligentní také ![]()
Zakladatelka o tom studentovi jen sní.
Na střední jsme měli taky páreček profesor a srudentka. Chodili spolu už když ona byla ve 4. ročníku. Samozřejmě tajně. Po maturitě už veřejně a před lety jsem je potkala a mají spolu dítě. Nikomu to uchylne nepřišlo. Moje svagrova taky učila na škole kam chodil můj brácha. Naučila ho. Potkali se na nějakém školním zájezdu. Je mezi nimi rozdíl 5 let. Svagrova nevykazuje rysy uchyla, brácha taky ne.
V klidku, oni tady jen závidí ![]()
Je to skoro normalni. i moje spolužačka spala se svým učitelem. 35-40 lety chlap je pro 17-20 letou holku jak med pro vosu
Je to tak…proto nechápu ty chlapy, které mají stejné staré ženy a ve 40 vedle sebe vypadají jak kdyby byla jeho starší ségra
@Justin Case píše: Více
Jo to potvrzuji. Taky jsem měla období, kdy jsme v 17 chodila s chlapem ve věku 35 let. Vrstevníci mi v té době fakt nic nerikali. A musím říct, že přestože máma byla hrozně proti. Tak to byla ta nejlepší věc, která mě v té době mohla potkat. Byla jsem s ním v bezpečí, jezdili jsme na výlety, po hradech a zámcích, chodili jsme do barů ne do putyk 5. cenové. Dost mě držel i co se studia týkalo. No jen byl o 20 let starší no.
Tak tohle ráda čtu. Někdy sním, že by mi vyšla první láska. Chlap, instruktor, 33, já 19.
Po pár rande, těsně předtím než nás čekala společná noc, večeře, kino, jak píšeš, hrady zámky výlety, návštěva jeho matky, to vyhmátla moje narcistická matka a udělala takový rodeo, že jsem pak na rok skončila hádej kde. S vrstevníky. Ožralá, utrápená, po diskotékách a znásilněná. Matkou vyhazovaná z domu.
Myslím, že ve vztahu se starším mužem, bych matku odstřihla o několik desetiletí dříve a zachránila si život a jeho důstojnost.
I kdybychom se časem rozešli, měla bych ten základ v muži, který se umí o ženu postarat. Výš laťku.
Tak o něm teda často sním i teď… při té bilanci života, to je fakt. Co by kdyby… ![]()
Když oni někteří starší vypadají mnohem líp, jak ti mladší.
Já znám sexy chlapy, co jim táhne na 50, i přes, reálně vypadají na 35 max, když se dobře vyspí, tak na 30. A pak znám totálně odpudivé, plešatějící a pupkaté dvacátníky. Taky hraje roli status, schopný chlap bude vždycky zajímavější než neschopný loser (a většina chlapů se k těm schopnostem propracuje až s věkem, leckdy až s manželkou, která je trochu naformuje). ![]()
Bych taky chtěla, aby můj muž v 50 vypadal takhle super - na druhou stranu to ale nechci, protože pak na něj poletí ty mladé ženské… ![]()
Nám ten vztah nevyšel. Byli jsme spolu 5 let. Já byla fakt zamilovaná. Taková ta první láska, žádná další už nebyla taková. Rozchod jsem prožívala hodně a bylo mi hodně smutno. Ale teď zpětně vidím, že to bylo dobře. Dal mi vlastně to nejvíc co mohl - svobodu, abych mohla jít dál. Najít pak někoho na vztah bylo těžké, protože, přesně jak píšeš- vysoká latka.
Není na tom nic divného. Lidi mají tak strašně různé představy a touhy, že tohle je spíš čajíček.