Miminko narozené o měsíc dřív

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
14.6.12 14:48

NÁDHERNÁ

Malá je nádherná opravdu krásná holčička a šikulka a mužu s ezeptata kolik ted váží a měří? a kolik ji je měsíců? fakt hezké fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.6.12 20:41

@dvojmatka Ty jo, tak to bych neřekla, co to očkování může udělat. Nebylo to ještě s něčím spojený?
@Salvaje + @Lejla77 Gratuluju jak jste to hezky zvládli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
14.6.12 22:04
@Káka74 píše:
@dvojmatka Ty jo, tak to bych neřekla, co to očkování může udělat. Nebylo to ještě s něčím spojený?
@Salvaje + @Lejla77 Gratuluju jak jste to hezky zvládli!

nebylo to spojený s ničím - holky už tou dobou krásně spaly 12 hodin v kuse, byly zdravý, žádný zuby se netlačily a to očkování je totál rozhodilo! a ony ty dvě před tím taky, jen ne tolik, jak jsme to dávali zvlášť, ale bylo to většinou minimálně tejden o horečkách pláči - ten trval i několik hodin v kuse, nechutenství a nespavost!

další očkování jsem pak už dávala homeopatika a holky je zvládly skvěle, ale mám hrůzu z každýho očkování. u malýjo to zatím odkládám co to jde - naštěstí doktorka je v tom super a prevenar už ani radši dávat nebudu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.6.12 23:01

@dvojmatka U nás fakt totálně bez problémů, oba (ťuk ťuk na dřevo). Tak ať se to zase srovná, to spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
14.6.12 23:09
@Káka74 píše:
@dvojmatka U nás fakt totálně bez problémů, oba (ťuk ťuk na dřevo). Tak ať se to zase srovná, to spinkání.

no díky - jako musim říct, že mimino spí líp, jak ty naše dvě batolata a fakt se děsim očkování, aby se mu to taky nerozhodilo! a buď ráda, že u vás nic - fakt to každej snáší jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
15.6.12 15:14
@irca11 píše:
Malá je nádherná opravdu krásná holčička a šikulka a mužu s ezeptata kolik ted váží a měří? a kolik ji je měsíců? fakt hezké fotky

29.6. jí bude jeden rok, ale korigovaně jí bude 9 měsíců, váží něco málo přes osm kilo, začínáme oblékat 80 (neměřili jsme ji),
plazí se (ještě neleze), válí sudy, všechno krade co najde, doplazí se k šuplíkům u komody otvírá a zavírá furt dokola, miluje zrcadlo (má na zemi na hraní zrcátko, tak si s ním pokecá a pak ho olíže :-D )
když ji posadíme, tak se i chvíli udrží aniž by přepadla, mluví cizí řečí :-D sice to není žádný tabulkový „máma“ „táta“, ale spíš haf (na psa) a jéééé (na kocoura)… asi z ní bude malej Mauglííí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
21.6.12 00:44

tak

Tak hlásím že Adélka se už rozkoukává a už mě nepřehlíží a kouká na mě, z ničeho nic změna, a také už ji víc začínají zajímat hračky a usmívá se, tak asi vycítila jak mě to trápí…a ted se snaží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
21.6.12 00:44

jééé

Jééé tak to je fakt šikulka :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
21.6.12 00:47

a jak

A jak an tom byly vaše dětičky s pasením koníků? kdy jim to šlo už tak nějak dobře? malou dávám hodně na bříško a hlavičku zvedá klimbá a chviliknku ji udrží a le jen chvilku pak zas lehne…
vím že to dr. nějak ve 3-4 měsíci bude chtít vidět jak to umí tak snad to natrénujeme. i Verunka v tomhle byla taková línější pást koníčky ji prostě nebavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí