Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte tady nekdo televizi a internet od o2 v jednom balícku? Pokud ano jste se sluzbou spokojeni, jak je spolehlivy internet a kolik vas priblizne stala instalace a vse s tim spojene? prosim jen odpovedi tech co to maji, ty co chteji psat ze si to nemam porizovat at radsi nepisou dekuji
Zaklad 656 mesicne, je to sikovny na nahravani atd,..ale kdyby nam sem slo upc, tak jdem do toho.Je to drahe
Mame od roku 08. Spokojena nejsem. Bohuzel jinou moznost nez 02 nemame.
Prijdou mi drazi. Internet neni moc spolehlivy (alespon nam porad vypadava) kdyz je problem dovolat se k nim je nadlidsky vykon, na vsechno maji more casu. Televize no, ja ji nevyuzivam, ale chlap si nestezuje.
Kdybych mela moznost, tak urcite bych do toho nesla
826,– mesicne. Spokojeni jsme. Internet super, telka obcas zazlobi, ale nic strasneho. Mame cca 7 let (asi) a problem byl 2× a hned to resili, prijeli a bylo ![]()
Instalace zdarma
net i TV super, a to vse za 23 kc na mesic. Net by mohl byt rychlejsi, ale za ty prachy ![]()
826kč měsíčně, jsem spokojená. Net dřív padal šíleně, ale pak jsem udělala trochu humbuku a od té doby (ťukťuk) funguje jak má. ![]()
My máme rok a jsme taky spokojení
Jak píše ninabu, telka občas blbne, internet šlape, i když nás upozorňovali, že když nám to jede přes jeden modem, tak když poběží telka, může net být pomalejší - ničeho takového jsem si nevšimla…instalace jako taková nic nestála, myslím, jen modem si teda pronajímáme za nějakých 49,– (?) měsíčně a celkově to máme za nějakých 705,–…
Spokojena jsem byla, sice O2 mel obcas vypadky (ale ne moc casto), odesla jsem z jinych duvodu nez nespokojenost. ![]()
ale celkova spokojenost rozhodne byla (byla jsem u nich asi 4 roky)… ![]()
805,– měsíčně a spokojenost. Když je problém už nevolame do O2 ale rovnou tomu technikovi, a vyřeší se to ten den
Kamarádka má a teda spokojená není. Signál nic moc, nepohodlný ovládání. Internet jako v pořádku, ale kdyby měla volbu (UPC), tak prý u ní O2 nemá šanci.
@trckaludmila22 taky na vesnici a máme to od 12/13 a cena 499kč internet i TV byla to akce, zřídili nám pouze krabičku a po bytě jsme si to museli naistalovat sami, jinak výpadky Tv prozatím nebyly a internet opravdu rychlý, spokojenost ![]()
@trckaludmila22 píše:
Devcata a bydlite nekde na mensim meste? nebo vesnici?
V malý díře ![]()